Taisin juuri kirjoittaa sanat "olla tekemättä yhtikäs mitään".. Ei pidä paikkaansa. Eilen kylläkin uppouduin koko päiväksi aamusta iltaan sohvan syövereihin, mutta tänään en ole malttanut vain köllötellä. Karkasin tylsyyttä pakoon tekemään jälleen yhden ruokakokeilun!
Tomaattimurska oli odotellut ruuaksi päätymistä muutaman päivän, kunnes tänään koitti sen aika. Aika kokeilla tätä ihmeellistä tomaattikastikeohjetta. Googlailin hiukan ja löysin heti tarvitsemani Alénin ohjeen. Resepti näytti helpolta, tarvikkeet löytyivät mun kaapista ja halusin hyvän kastikkeen luomu papupastani joukkoon, joten vetäsin essun päälleni ja ryhdyin hommiin.
Tein muutaman muutoksen alkuperäiseen ohjeeseen. En laittanut sekaan viiniä enkä appelsiinin kuorta, mutta halusin lisätä tomaattikastikkeeseen jauhelihaa. Ai että, siitä tuli parasta mun tekemää jauhelihakastiketta ikinä. Vai spagettikastiketta, kun laitoin sen papupastan päälle?
Nyt saan syödä tätä ihmesoossia pitkään, sillä sitä tuli tehtyä aikamoinen annos kerralla. Opinkohan mä joskus tekemään ruokaa sopivasti? Sillein yhdelle henkilölle pariksi päiväksi. Ei neljälle hengelle. Hups.
Täytyy siis myöntää, että suosittelen tätä tomaattimurskaa, sipulia, valkosipulia, oliiviöljyä, sokeria ja vettä sekä hiukan suolaa ja pippuria sisältävää "julkkis" kastiketta ainakin kokeiltavaksi! Onko joku teistä päätynyt kokeilemaan samaista ohjetta? Mitä muita kastikkeita suosittelisitte pastan kanssa?
Ps. Teen teille jossain vaiheessa postauksen siitä, kuinka toimin keittiössa pyöriksellä. Kun keittiötäni ei ole remontoitu pyörisläiselle helpoksi. Kunhan vain saan hommattua kuvaajan tätä varten..
xoxo, Jassu
Sorruin kanssa Muttiin! :D
VastaaPoistatänään tein siitä jauhelihakastikkeen muusi-jauhelihalaatikkoon ja myönnetään, aivan pirun hyvää tuli :)
Oot ihanan positiivinen tyyppi, jatka samaan malliin! :)
Oi kuulostaa hyvältä! Kiitos kiitos, jatketaan :)
PoistaEi ole flunssakkaan niin kuin ennen. Penskana oli innoissaan kun sai jäädä pois koulusta katsomaan MacGyveriä, makaamaan sohvalle ja juomaan punaista jaffaa. Nyt on pakko puolikuoleena raahautua velvollisuuksiin ja sieltä kun pääsee pois niin entistä heikommassa hapessa pakko ryömiä kauppaan ja apteekkiin, että jaksaa vielä huomisen. Silloin tajuat että on vasta keskiviikko, ja viikonloppuun on vielä aikaa.
VastaaPoistaTuorepastan kaveriksi tuli yhteen aikaan tehtyä aika useasti kinkku-pekonikastiketta, mutten enää edes muista reseptiä. Tuli pieni kyllästyminen tuohon, vaikka maukasta olikin.
Ei muuta kuin pikaista paranemista.
Hahh totta tuo flunssajuttu =D Uii kinkkupekonikastike kuulostaa niin hyvältä, mutta niin rasvaiselta :P
PoistaHei mistä oot ostanut papupastaa? Onks se syötävää ja millanen ravintosisältö siinä on? :)
VastaaPoistaHyvinvoinnintavaratalosta. Oli todellakin syötävää, mutta ei se ollut ihan sitä mitä luulin ;( Innoissani ajattelin tilanneeni gluteenitonta versiota, ettei olisi vehnää. Mutta olin sekoittanut innostuksessani tilaukset ja tilasin jotain, missä ei tullut lainkaan ravintosisällöstä tietoja. Sen tajusin, että vehnää siinä on. Eli en osaa vastata valitettavasti..
PoistaParane pian!
VastaaPoistaJa muista olla polttamatta kynttilää jatkossa enää molemmista päistä!
Liian kova tilannenopeus ei ole missään hyväksi!
Paranin! Mutta valitettavasti en ymmärtänyt muuta kommentistasi :D
PoistaHaluutko vielä ruokareseptejä Jasmine?
VastaaPoistaOtan niitä aina mielelläni vastaan!
PoistaHyvä Jassu. Mäkin tein. Minäkin muutin ohjetta. Siinä oli virhe. Siitä puutui herkkutatit. Nam, että oli hyvää, kun paransin ohjeen kamalan virheen. Parane pian.
VastaaPoistaNo nami! Hyvä idea ;)
PoistaToivottavasti olet jo paremmassa kunnossa Jasmine?!
VastaaPoista