lauantai 15. joulukuuta 2012

perjantai, mun päivä


Mulla särki selkää koko perjantaita edeltävän yön, joten en meinannut millään saada unta. Lopulta sain sitten unta ja sitähän riitti pitkälle aamuun. Ihanaa, perjantai eikä mihinkään kiire. Jotenkin sain itseni ylös sängystä siinä aamupäivän aikana ja aivan ensimmäiseksi ryntäsin suihkuun. Eilisen aamupala näyttää ei niin kamalan houkuttavalta, mutta maistui sitäkin paremmalta.


Päivän käynnistyttyä kunnolla.. no siis edes jotenkuten. Mulla vierähti paljon aikaa tietokoneella hoidellen jälleen kerran paperiasioita ja lähetellen sähköposteja. Viralliset asiat hoidettuani ja Yle areenaa tutkittuani huomasin, että uusi Pasila jakso oli tullut. Pakko oli katsoa heti. Mä en ymmärrä mistä ihmeestä olen saanut tän Pasila-innostuksen. En edes tajua kaikkea varmaan ja silti se naurattaa.. Hah.
Jossain välissä päivää toteutin mun toissapäiväsen unelmani, lahjaksi lehmän. Lehmä kyllä muuttui possuksi, mutta kuitenkin. Ihana lahja, josta kerroin siis edellisessä postauksessa.


Mä tykkään pyykinpesusta kamalasti. Siitä tulee ihana tuoksu ja musta on hauska laittaa pyykit kuivumaan. Mutta sitten kun olisi aika viikata vaatteet kaappiin, niin siinä mulla menee muutama päivä, että saan sen aikaiseksi. Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja viikkasin kaikki kuivuneet pyykit. Sain kaiken viikattua nätisti.. mutta tuollahan se pino nyt odottaa kylppärissä vieläkin kaappiin pääsyä. Pyykkien keräämisen lisäksi tiskailin hiukan, jonka jälkeen kävin naamani pelastamisen kimppuun.


Koko päivän haastavin asia oli valita mitä laittaa päälle. Välillä ei mikään näytä hyvältä, ja lopulta tyydyn kuitenkin kaikista yksinkertaisimpaan vaihtoehtoon.


Iltaa menin viettämään kaverini Elisan kämpille. Illan emäntä olikin leiponut vaikka mitä ihanaa Turun vahvistuksemme kanssa. Suurin osa porukasta lähtikin jatkamaan baareihin mutta mä lähdin Karoliinan kanssa läskeilemään Mäkkäriin. Oon kyllä vähän järkyttynyt, kerrankin kun mä jätin lähtemättä baariin niin siellä olisi ollut Cheek. Ja mä valitsin yöllisen mättöruuan ähmimisen? Todella odottamaton valinta multa. Voivoii..


Kotiin tultuani sujahdin lähes samantien, naamapesun jälkeen, sänkyyn katselemaan tv-ohjelmia padillani. Enpä kyllä paljon mitään ohjelmia nähnyt sillä nukahin erittäin nopeasti. Väsymys johtui ehkä edellisyön selkäkivuista. Enpä tiedä..
Surullinen ilmeeni ylemmässä kuvassa johtuu siitä, että missasin Cheekin.

Näinkin jännittävää perjantaita pääsitte sitten seurailemaan!
Nyt alan pikkuhiljaa valmistautumaan kahden kaverin tupareihin.. Eli kohti seuraavaa vaatekriisiä.
Kivaa loppuviikonloppua vain kaikille
xoxo, Jassu

Hups, melkein unohtui.Vielä on huomiseen asti aikaa äänestää vuoden keskisuomalaista. Äänestä suosikkiasi jos et vielä ole sitä tehnyt!

33 kommenttia:

  1. Voi hullusa, että sulla on isot tissit! Onko ne ihan omat? :P Näenkö oikein, että sulla on toinen tatuointi tuon kyyhkyn lisäksi. Mitä siinä lukee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah :DD Juu omat on. Ja on toinenkin tatuointi, siinä lukee: la joie de vivre.

      Poista
    2. siis katoin kanssa että onpas sulla isot tissit! ja mulla on varmaan mennyt ohi joskus mutta voisitko tehdä postauksen tatuoinneistasi ja kertoa niistä enemmän? :)

      Poista
    3. siis mäki katoin ekana et mis hiton välis sä silarit oot kerenny hankkiin haha!

      Poista
    4. Apua hahahh :D Johan sain hämmennystä aikaan kun mulla ei ollut normaalia löysähköä paitaa päällä, joita siis yleensä aina käytän.
      Hei hyvä idea toi tatuointijuttu. Voisin joskus tässä sellaisen tehdäkin :)

      Poista
  2. Ihana postaus, ihanat kuvat. Elämänmakuinen.

    VastaaPoista
  3. Jassun hyvää esimerkkiä seuraten on lahjoitettu vesiputkea Keniaan.Hyvää joulua sulle.

    VastaaPoista
  4. Ihana Jassu <3 Kiva postaus, kivoja kuvia, kiva tyttö!

    VastaaPoista
  5. Itse satuin törmäämään blogiisi eräällä anonyymien herrasmiesten sivustolla ja luin sen läpi yhdeltä istumalta. Hyvin on kroppa muuttunut miellyttävämmän näköiseksi ensimmäisistä postauksista näiden viimeisimpien kuvien perusteella. Josta tulikin mieleeni muutama kysymys (joihin on saattanut jo vastaus tulla mutta en enää muista koska luin niin paljon kerralla).
    Miten paljon sinun täytyy treenata että saat pidettyä itsesi kunnossa? Vai onko arkiliikkumisessa tarpeeksi treeniä? Miten treenaat jalkojasi vai treenaatko niitä ollenkaan? Oletko mielestäsi paremmassa kunnossa kuin ennen onnettomuutta? Onko haba kasvanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jopas on salaperäinen sivusto :D Juu pikkusen tosiaan tullut muutosta kroppaan blogin alusta tähän päivään.
      No kyllä mä aika paljon nykyään reenaan. Mua pelottaa, että pääsen rupsahtamaan ja tuolissa ollessa takaisin hyvään kuntoon pääseminen on vielä varmaan triplasti hankalampaa kuin kävellessä, joten siis pyrin ehkäisemään tätä lösähtämistä. Nyt joulukuussa reenaaminen on jäänyt hiukan vähemmälle (personal treinerini on matkoilla). Mutta normaalisti teen n. kolme kertaa viikossa kunnon salitreenin ja kahdesti viikossa fysioterapiaa eli aerobista treeniä tai hiukan kevyempää salia. Lisäksi käyn sillointällöin uimassa sekä lumettomana aikana lenkeillä.
      Jalkoja en treenaa ollenkaan, ei niitä oikein pystykään. Kyllä niitä siis venytellään ja polkulaitteessa ne on välillä kiinni, mutta eihän ne treennaannu mistään.
      Oon ehdottomasti paremmassa kunnossa nyt, kuin ennen onnettomuutta. Ja haba on kyllä kasvanut aikalailla, ja tää on vasta alkua!
      Hups, tulipas pitkä vastaus =)

      Poista
  6. Löysin blogisi tänään ja luin sen alusta loppuun. Meni siihen pari tuntia, mutta aika kului hujauksessa! Ihailen sua suunnattomasti, enkä meinaa tajuta miten voit ottaa sen onnettomuuden ja halvauksen noin hyvin:) Ihana huomata, miten hyvin oot saanut elämäs asettumaan ton onnettomuuden jälkeen ja miten hyvin sun asiat on tällähetkellä!
    Pyörätuoli ei tunnu vaikuttavan sun elämään melkein yhtään!
    Tsemppiä sulle ihan kauheesti!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!! Ja ei, ei tää tuoli paljoakaan vaikuta :)

      Poista
  7. herranjumala mitkä tissit! :D voin lyödä vetoa että jyväskylän jätkät juoksee noin nätin tytön perässä! Kaunis tyttö niin ulkoisesti kuin sydämeltäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hahh. Täytyy valitettavasti kertoa, että ei ne jätkät perässä juokse.. Mutta kiitos!

      Poista
  8. Heitin sulle haasteen :) http://lillamyynkotona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. kyllä oot hyvässä kunnossa :)
    ootko aloittamassa avoimen opintoja, vai ootko aloittanu jo? :) Muistelin ku joskus niistä puhuit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos :) Hmm noo.. tuota. Ilmoittauduin kyllä avoimeen, mutta ensinnäkin oon ihan sekasin jo niiden nettisivujen kanssa. En tajua olenko jollain kurssilla vai ei ja en siis ymmärrä yhtään mitään. Joten en ole mitään tehnyt koko avoimen hyväksi.. hups.

      Poista
  10. moi, mä löysin sun blogin muistaakseni perjantaina ja luin sen kokonaan läpi viikonlopun aikana. en voi kuin ihailla sun asennetta!! en ikinä itse pystyisi olemaan noin positiivinen jos olisin samassa tilanteessa sun kaa. eli propsit sulle! oma suhtautuminen muuttu tosi paljon tän blogin myötä, jotenki sait mut ajattelemaan asioita joita en ikinä oo ajatellu ennen. toivon sulle kaikkea hyvää ja aion ehdottomasti jäädä odottamaan lisää postauksia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kivaa jos jatkossakin jaksat lueskella tätä. Ja kiitos paljon :)!

      Poista
  11. oi oot tosi nätti, ja niin elämänilonen tyttö! :) sun blogias on kiva seurata.

    VastaaPoista
  12. Aloin iltapäivällä selata päivän Keskisuomalaisen välissä tullutta Kaupunkilainen-lehteä. Lehdessä on (usein, ehkä peräti joka numerossa) Susanna Ruotsalaisen (Matti Nykäsen kihlattu) kirjoitus. Tänään juttu oli hänen kirjeensä joulupukille, toivoi siinä erilaisia ei-aineellisia asioita. Viimeisenä, omana kappaleenaan oli toive:
    "Toivon myös, että mahdollisimman monella jyväskyläläisellä olisi samanlainen asenne kuin tämän vuoden positiivisimmaksi jyväskyläläiseksi valitulla Jasmine Salorannalla."

    Ei lisättävää Susannan toiveeseen, siihen on helppo yhtyä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Oon ihan äimänä. Huhh, en voi sanoa kun vau :)

      Poista
  13. Hahaaa senkin jätttitissi :::D mua nauratttaa. <3:lla mcfeast

    VastaaPoista
  14. heips ! oiskohan mahdollista joskus tehdä joku videopostaus ? :') olis mahtava, oon seuraillut alusta asti sun blogia ja aina vaan messissä ollaan ! ihanaa joulun aikaa positiivijassu <3 ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No luultavasti en tuu tekemään videopostausta, sorii :) Voi kiitoskiitos, ja hyvää joulun odotusta sulle!

      Poista
  15. Ihana blogi potenssiin miljoona! Sun positiivisuus kyllä tarttuuu jee! :) mutta hei mulla on kysymyskin sulle liittyen sun ipadiin. Mää sain ipad2sen nyt ihan vasta ja voi jukuliiii ko mua ärsyttää... Kaikki videot iha kauheeta shittiii! Höh. Ja ku luin tuolta jostain sun postauksen tyyliin lopusta että olit alkamas kattoon ipadillasi jotain sarjoja yms. Niiiiin mitenkä pystyt niitä kattoon? Voikohan niitä videoiden laatuja jotenki parantaan? Vai onks sul tää ipad2 myös vai joku muu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Joo on mulla muistaakseni iPad2.. jaa en kyllä oo mitään sille tehnyt koskaan ja videot on ihan hyvälaatuisia? Katson videoita siis yleareenasta, katsomosta tai youtubesta eikä niissä mun mielestä oo ollut mitään häikkää. Hassua, onkohan sun iPadis joku vika tai en mä tiedä!? Höh..

      Poista
  16. Voi kun saisin joskus tollasen tyttöystävän :DD

    VastaaPoista