perjantai 7. joulukuuta 2012

torstai, mun päivä

Mä olen ollut nyt aivan sekaisin päivistä. Eilen aamulla luulin että on keskiviikko ja päivällä ajattelin kokoajan, että on lauantai. Perhana, eilen olikin torstai ja mun piti kuvailla mun päivä -postausta. Enhän mä muistanut koko juttua, joten teen tämän ihan muutaman kuvan avulla. Ja jälleen kerran tämä päivä -postaus on hiukan samankaltainen kuin muutama muukin. En tajua miten satun olemaan kerran viikossa yhden päivän aivan samojen henkilöiden kanssa. Hassua.

Torstai aamu alkoi todella väsyneesti. Olin nukkunut vain kaksi tuntia ja kaiken lisäksi heräsin Tampereelta.
Nimittäin keskiviikko iltana me Lauran kanssa keksittiin katsottuamme Salatut elämät -leffan, että tehdään jotain extremee. No haimme matkaan hammasharjat sekä rahaa ja lähdimme iltajunalla Tampereelle baariin. Eilen, torstaina, lähdimme sitten aamun ensimmäisellä junalla takaisin Jyväskylään. Emmekä edes nukahtaneet junaan!


Ihanaa kun asuu melkein matkakeskuksen vieressä niin pääsi todella nopeasti kotiin. Pois ihmisten silmistä..
Muutaman tunnin kerkesin kotona olemaan ja siistiytymään kunnes tilasin taksin ja lähdin kohti mummolaa. Menimme äidin, isukin ja pikkusiskon kanssa itsenäisyyspäivälounaalle Laukaaseen. Eikä mua vieläkään oikeastaan väsyttänyt. Hullua.

Matkalla mummolasta kotiin kävin ostamassa syötävää Linnan juhlien katselua varten. Kerkesin juuri ja juuri kotiin kun Laura jo lenkkeili koiransa kanssa mun luokse. Loppu päivä kuluikin juhlia katsellen ja sohvalla lojuten. Illalla Laura lähti kotiinsa ja mä nörtteilin hetken, kunnes lopulta väsähdin ja painuin pehkuihin.


Eilinen tuntui todella, todella pitkältä päivältä. Tai oikeastaan keskiviikko ja torstai tuntui olleen yksi pitkä päivä. Hahh, olipa siinäkin itsenäisyyspäivä. Tänään pääsenkin viettämään mun tän vuoden ekoja pikkujouluja ja heti huomenna olisi seuraavat. Jipii saan jouluruokaa..
Hyvää loppuviikkoa !
xoxo, Jassu

18 kommenttia:

  1. Missäs päin Laukaata oikein olitte? :)

    VastaaPoista
  2. Olis kiva jos tekisit jonkun meikki/kauneuspostauksen :) Oot niin ihanan
    luonnollisen kaunis että olis kiva kuulla sun ihonhoidosta ja meikkirutiineista.

    VastaaPoista
  3. Sun kämppä on aivan ihana! ja siks mun onkin pakko kysyä, et mistä toi sun valokuva kehys on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Se on Perfect homesta (en muista kirjotetaanko se yhteen vai ei..)!

      Poista
  4. oon lueskellu koko sun blogin nyt tänään ku löysin tän sattumalta ja mun mielestä oot tosi rohkee ja ihanan positiivinen nainen !:) ja tää saa oikeesti miettimään koska aina kaikki ajattelee et 'en mä voi joutua mihinkää onnettomuuteen.' oot tosi ihanan olonen ihminen vaikka en tunnekkaa <3! jatkan kyllä tän lukemista ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmusti! :) Noin mäkin ajattelin ennen.. leffoissa ja lehissä vain tapahtu onnettomuuksia. Kiva kuulla, että jatkat lukemista!

      Poista
  5. Löysin sun blogin tänään, ja lueskelin aika pitkälle alkuun :) Sulla on ihana tyyli! Puetko ihan normaalisti vai tarvitko jotain apuja?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa apua, mua aina nolottaa ne alun tekstit! Kiitos :) Siis puen normaalisti, housut puen sängyllä istuen, se on helpompaa.

      Poista
  6. Löysin sun blogin toisen blogin kautta ja lueskelinki nyt melkein kaikki sun kirjotukses. Iha sanattomaks tämmöne vetää, oot aiva uskomattoman positiivinen ja inspiroiva tyttö! Ihanaa että oot saanu pidettyä elämänilos ja positiivisuutes kaikesta sattuneesta huolimatta. Sait mutki aattelemaan omaa tyhmyyttäni kun kiukuttelen ja kannan pahaa mieltä iha turhista asioista. Nyt aionkin tosissani parantaa tapani ja alkaa nauttia elämästä ja kaikista rakkaista mun ympärillä. Meillä on tosiaan vaa tää yks elämä ja ikinä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. Kiitos sulle rohkeudestas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa mä en pysty edes lukemaan mun ensimmäisiä tekstejä.. tulee myötähäpeä. Voi kiitos!! Hahh, no saahan sitä välillä äkkäillä turhistakin.. Mutta kyllä, on hienoa osata nauttia pienistäkin asioista!

      Poista
  7. Kuten myös löysin blogisi tänään(eilen..) toisen blogin kautta, ja muutama tunti tässä meni kun luin alusta asti postaukset!

    Mut en voi muuta sanoo kun, että oot ihan mahtava mimmi!! Voisin sanoa muutaki mut toi kiteyttää kaiken :)

    Mulla heräs myös hirveästi kysymyksiä, ja luin kommentteja paljon, mutta en löytänyt mistään kysymystä, että millanen olo sulla oli mennä ensimmäisen kerran autoon onnettomuuden jälkeen?

    Jään varmasti sua seurailemaan jatkossakin! :)

    -Mette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuh, sähän olet jaksanut lukea! Kiitos paljon :)
      No ensimmäisen kerran kun menin autoon, niin ei jännittänyt yhtään. Ehkä sen takia, etten muista koko onnettomuudesta mitään! Mä oon aina tykännyt istua autossa ja eka kerta onnettomuuden jälkeen tykkäsin yhtä paljon. Jännää!

      Poista
  8. Hei! Junalipussasi lukee eläkeläinen eli oletko eläkkeellä vai saatko jotain vammaistukea tms? Kysyn uteliaisuuttani enkä halua loukata kysymyksellä, ei pakko vastata. Elämäniloinen blogi sinulla, uskon että saat elämässä vielä paljon :) Mukavaa joulua Sinulle :)

    - Jukka -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen eläkkeellä :D Hahah. Kuulostaa hölmöltä. Mutta voin siis silti opiskella ja tehdä jatkossa töitäkin. Ja niin aion. Mahdollisimman pian, kunhan vaan mun todistuksilla pääsis jonnekin.. Kiitos hyvää joulun odotusta sulle!

      Poista
  9. Rohkein ja ilosin blogi mihin oon törmänny! Siulla on aivan uskomaton elämänasenne, miten osaatkaan löytää kaikesta ne positiiviset puolet, ihailtavaa! Mikä huipuinta, miusta tuntuu, että tuo siun positiivisuus ja asenne on tarttuvaa:) Mie oon murehtinu tässä lähipäivinä ihan liikaa, mutta tän siun blogin luettuani tajusin, että ei saa jäähä murehtimaan ja miettimään menneitä vaa pitää keskittyy tulevaan ja siihen mitkä kaikki asiat elämässä on hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hihii! Kiva juttu, että mun blogi saa ihmisiä tollasiin ajatuksiin. Ihan mahtavaa!

      Poista