lauantai 28. tammikuuta 2012

tässä mä olen tälläisena

Jos muistelen aikaa tasan kaksi vuotta sitten ja vertaan sitä tähän päivään mulle tulee surkea olo ja ottaa päähän tämä koko tuolissa istuminen. Kaksi vuotta sitten tähän aikaan koulussa reenailtiin wanhojen tansseja ja odoteltiin innolla, että enää puoli vuotta niin olemme jo lukion kolmannella - ja pian on lukio ohi. Silloin, kaksi vuotta sitten mun elämä oli aivan uskomattoman mahtavaa. Kaverilleni ja vanhemmilleni kehuin useasti, kuinka hyvin mulla on kaikki.

 Kuvaa 2010 wanhojen tansseista..

Mutta kun miettii aikaa tasan vuosi sitten, niin mun tämän hetkinen tilanne tuntuukin oikein hyvältä. Vuosi sitten olin tässä ehkäpä reilu viikko sitten vihdoin päässyt Oulun yliopistollisesta sairaalasta Jyväskylän keskussairaalaan. Mulla oli vatsa auki, kovien lääkkeiden takia en ollut tässä maailmassa ja en edes vielä tiennyt mitä oikein oli tapahtunut. Ja jos ajattelen aikaa, jolloin mä jo olin tässä maailmassa ja mulle oli kerrottu jo kaikki tapahtunut, niin sehän se vasta oli outoa aikaa. Tuntuu kuin puhuisin asioista jotka ovat sattuneet jollekin muulle kuin mulle. En onneksi enää muista niitä kamalia kipuja joita mulla oli, enkä tarkkaan niitä kaikista vaikeimpia hetkiä, joita koin sairaalassa ollessani. 

Yksi ainoista kuvista, jotka on otettu sairaala-aikoihin (tässä olen kyllä kotona käymässä), ja joka löytyy vielä mun koneelta. Tässä ei eihkä kunnolla näy kuinka kamala ruipelo olin silloin..

Tämä hetki, mun tilanne tällähetkellä on itseasiassa todella hyvä, jos vertaa aikaan vuosi sitten. Ja jos miettii että lääkärit eivät osanneet ennustaa miten mä tulen kuntotumaan.. vai kuntoudunko ollenkaan. Tässä sitä ollaan, lähes itsenäisenä ja jatkamassa opintoja. En vuosi sitten olisi uskonut, että saan edes koskaan housuja itse itselleni jalkaan, luulin myös että en pysty käyttämään enää normaaleja kenkiä - vaan joudun pitämään isoja jalkalastoja aina jaloissa. No, jos niin olisi käynyt sen kanssa olisi elettävä. Onneksi ei käynyt niin. 

Oikeastaan mulla on siis kaikki erittäin hyvin vieläkin. Pystyn lähitulevaisuudessa muuttamaan itsekseni asumaan, voin opiskella johonkin mieluiseen ammattiin, voin ehkä mahdollisesti jotenkin perustaa jonkinnäköisen perheen joskus, mulla on kaikki kaverit tallella ja kaikenlisäks mulla on tahto saavuttaa tulevaisuudessa jotain hienoa ja toteuttaa unelmia. Mä en pysähtynyt vuosi sitten paikalleni ja jättänyt asioita kesken. Mä ponnistelin eteenpäin ja tässä sitä nyt ollaan. Erilailla kuin ennen, mutta tärkeintä on se, että tässä mä olen.

Hiukan terveemmän näköisenä kuin edellisessä kuvassa..

Nyt toivotan teille kauniita unia, alan katsomaan romanttista elokuvaa ja luultavasti masentelen sitä, että olisipa mun elämä yhtä ihanaa ja romanttista kuin elokuvissa. Hmph..

xoxo, Jassu

16 kommenttia:

 1. rakas sä olet ihana toivoo mcfeast jr hannu

  VastaaPoista
 2. Hei nainen! Masentelu on ihan turhaa. Tapahtu mitä tapahtu kavereita on jotka tukee ja pitää huolta :)

  Nyt vaan tiukasti pylly kohti tulevaisuutta ja menoksi

  -Terppipete

  VastaaPoista
 3. Ja mä en hylkää sua koskaan <3
  Onneksi kohta ollaan lähempänä, aina.
  -M-

  VastaaPoista
 4. Olet maailman urhein pieni ihminen :)

  VastaaPoista
 5. mcfeast jr. hannu: <3 you

  Terppipete: Totta, totta :)

  M: Ihanaa! <3

  Anonyymi: :)<3

  VastaaPoista
 6. Sulla on elämä edessä, mahtava sellainen. Olet hienosti kääntänyt vastoinkäymiset vahvuuksiksi. Olet upea! Ja varmasti löydät itsellesi miehen, jonka kanssa elämäsi on yhtä ihanaa ja romanttista kuin leffoissa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Täytyy todellakin ihailla sun positiivisuutta ja rohkeutta. Ihan mahtavaa miten hyvin olet pärjännyt. :) Ollaan oltu samoissa kouluissa mutta ei olla puhuttu kuin ihan vähän vaan. Tsemppiä, sä voit saavuttaa vaikka mitä!

  VastaaPoista
 8. Niinpä, sitä, miten suhteuttaa elämäänsä, ja mistä ajankohdan vinkkelistä elämäänsä tarkastelee - varsinkin sinun tapauksessasi sillä on iso merkitys! Hienoa, että osaat ajatella nyt positiivisesti ja arvostaa sitä, mitä sinulla NYT on - niin helppoa voisi olla jäädä märehtimään ja haikailemaan sitä, mitä joskus oli
  - ja sehän ei edesauta yhtään tätä myönteistä kulkua elämässä!

  Kaikkea hyvää sinulle edelleenkin - ja lupa on välilä vähän masentuakin, kunhan se on vain hetkellistä eikä jää siihen olotilaan ....ja niinhän sinä taidat tehdäkin elämässäsi!

  VastaaPoista
 9. Sulla on aivan mahtava asenne! Tätä blogia on ihanaa lukea kun olet niin vahva ja positiivinen, inspiroit minua ja varmasti monia muitakin :) Kaikkee hyvää sulle!! T: Kaisa R.

  VastaaPoista
 10. Olet aivan upea persoona ja sulla on upea asenne elämää kohtaan (: Kaikkea hyvää !

  VastaaPoista
 11. Pakko nyt munkin sitten tulla kommentoimaan! Löysin sun blogin tässä muutama kuukausi takaperin, ja se kolahti eniten ehkä juuri siksi, että ajettiin itsekin aikanaan Leville samana päivänä kuin te lähditte matkaan.
  Tykkään hirveästi sun blogista ja käynkin lähes päivittäin varmistamassa, ootko kirjottanu uuden postauksen - kunpa postailisit jopa useammin! Kirjotat hyvin ja sun blogi on vaan niin paljon aidompi kun monet muut lifestyle ym. -blogit joita lueskelen. Paljon hyvää tälle vuodelle, ja toivottavasti jaksat pitää blogia pystyssä! :)

  VastaaPoista
 12. kaunis nainen :) todellinen taistelija,periksi antamaton!toivottavasti tulet saamaan sylintäydeltä onnea!

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihan hirveästi kaikille kommenteistanne!! Voi että kuinka piristättekään mun päiviä ihanilla kommenteilla, autatte mua jaksamaan. pus <3

  VastaaPoista
 14. Pakko oli tulla kommentoimaan jotain, löysin blogisi sattumalta ja nyt olen kahlannut sen samantien kokonaan läpi. sulla on ihana tyyli kirjoittaa ja voi kuinka huumorintajuinen oletkaan! Ekaksi mua itketti (kun luin mitä sinulle on käynyt) ja sitten naurattikin sun hassut juttusi :D <3 olet kyllä todella äärettömän rohkea ja reipas tyttö. Kaikkea hyvää sulle elämääsi <3 , iloa ja onnea varmasti tulee olemaan, kun omaat noin loistavan asenteen!!! Jään lueskelemaan juttujasi, liityin lukijaksesi. :) P.s. olet erityisen kaunis!

  VastaaPoista
 15. Vaikutat tosi ihastuttavalta tytöltä. Tsemppiä.

  VastaaPoista