sunnuntai 12. helmikuuta 2012

läpi

Eipä ole yllätys, etten ole taaskaan kerennyt paljoa postailemaan. En edes kehtaa sanoa "yritän tästä lähtien kirjoitella useammin", pyhpah älkää uskoko tuota. Kohtahan mulla olisi enemmän aikaa kirjoitella tänne. Vaikka eihän sitä tiedä, mitä kaikkea jännää keksin tehtäväkseni nyt kun alkaa lukuloma (♥).

Jos jotakuta kiinnostaa, niin mä pääsin matikan JA enkun kokeen läpi!! Uskomatonta, ihme mäihä käynyt mulla kyllä ihan varmasti noiden suhteen. Vitsivitsi, fiksuhan mä olen. Perjantaina alkoivatkin tämän kevään kirjoitukset, ja mulla oli siis äidinkielen tekstitaito kyseessä. Se oli mun mielestä yllättävän helppo, ja toivon kovasti että en ainakaan kovin pahasti kirjoittanut ohi aiheiden tai jotain.. Kyllä se nyt läpi meni, ehkä. Huomenna vuorossa olisi englannin kuuntelu, iu! Ja eikun lottoamaan..

Viikonloppu on jälleen (aina tämä sama lause kun kerron mun viikonlopuista) sujunut erittäin kivasti! Ja, kuten aina, näin paljon kavereita sekä eksyin baariin (x2). Tänään mä olen viettänyt päivän melkein kokonaan sängyssä. Olen nimittäin katsellut Skins-sarjaa ilman tekstejä ja yrittänyt siis vähän reenata huomista kuuntelua varten. Onhan se hirveen hyvä aloittaa reenaaminen edellisenä päivänä.. Miksi mä aina oon tälläinen tunari, joka jättää asiat viimetippaan? Ei voi mitään.


Tässä jälleen tälläistä tylsää läpinää ilman mitään päämäärää. Toivottelen teille kaikille oikein hyvää ensi viikkoa ja tsemppiä muillekin, jotka yrittävät päästä kirjoituksista läpi tällähetkellä! Ja muistakaa, aina saa laittaa postaus ideoita, kysymyksiä tai mitä vain teille tulee mieleen niin noihin kommentteihin..

xoxo, Jassu

10 kommenttia:

 1. Kirjotitko sie ihan normaalisti muiden kanssa? Eikös Sepän lukiossa se sali ainakin ole siellä portaiden päässä? Kun mietin vaan että mie kirjotin kans äikän siellä, mutta en nähny siuta :)
  Ja siun blogi on ihana! Tykkään hirmuisesti lukea sun elämästä. Ja oot muuten tosi nätti. Oon nähny siut usein koulussa ja vaikutat aina niin ihanan iloselta että miullekin tulee sitten hyvä mieli =)

  VastaaPoista
 2. Missä baareissa käyt? Eiks hirveen monen baarin eessä / sisällä oo jotkut portaat että miten selviit niitten kanssa? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ei kun mä kirjotan itekseni meidän koululla ja muut kirjottaa Viitaniemessä. Sepän lukiolla pääsen kyllä saliin, mut kirjottelen siellä kanslian lähettyvillä jossain huoneessa :) Ja kiitos paljon !! Hih.

  Enna: Siis yleensä käyn Passionissa tai Gigglinissä mutta kävin myös muutamia kertoja Senssissä haha. Kuulemma pääsisin myös Brahan - näin kerto joku oisko ollu Bran työntekijä viime perjantaina :D Gigglinissä hissi on siinä sen heti ovella sen "kassan" takana :)

  VastaaPoista
 4. voisit vaikka tehä jostaki sun päivästä postauksen :) silleen et kerrot mitä teet heräämisen ja nukkumaanmenon välillä mahdollisimman tarkasti! ois kiva :)
  terkkuja sulle!
  ps. oot tosi nätti!

  VastaaPoista
 5. Jee onnee et pääsit läpi matikan ja enkun! Kyllä susta vielä ylioppilas saadaan :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä kirjotuksiin! :)

  VastaaPoista
 7. Toinen viimetippaan asiat jättävä tunari ilmoittautuu! Tsemppiä kirjoituksiin:) ja sun blogia on mahtava lukea, keep on going!!

  VastaaPoista
 8. Hieno juttu, että sait läpi molemmat - tsempit jatkoonkin, hyvin kaikki menee!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Hmm.. juu pitää tehdä sellaisesta päivästä jolloin teen jotain! Okeiokei.. melkein jokapäivä mulla on aikalailla touhua kyllä. Kiiitos! :)

  Anonyymi: Kiitos! Ja toivottavasti saadaan, eilen meni englannin kuuntelu kyllä päin... tai siis huonosti :s

  Anonyymi: Thaanks!

  Anonyymi: Hahah, ihanaa etten ole ainoa! Kiiitos!!

  Ritva: Juu, aivan mahtavaa! Kiitti :)

  VastaaPoista
 10. Paljon tsemppiä ja energiaa kirjoituksiin! :) Jätän itse myös asiat aina viimetippaan (ja aina vannon, että sit ensi kerralla en tee niin :D), mutta kyllä niistä kirjoituksistakin ihan kunnialla selvittiin. :)

  VastaaPoista