perjantai 24. helmikuuta 2012

kiitos

Ikävä sua rakas..Soitin äsken erään aivan uskomattoman mahtavan puhelun. 
Se pisti jälleen miettimään kaikkea tapahtunutta. Hyvällä tavalla. 
Hirmuisesta ikävästä huolimatta mulla on asiat hyvin.
 Mä olen onnellinen. Kiitos siitä kaikki rakkaat. 
Kiitos siitä, että mä olen tässä.

xoxo, Jassu

5 kommenttia:

 1. SÄ olet ihana ja koskettava. Kiitos siitä, että olet olemassa.

  VastaaPoista
 2. Moi! Löysin sun blogin ihan yllättäen ja luin koko blogin alusta loppuun yhdeltä istumalta. Sun tarina on TODELLA liikuttava etenkin sen vuoksi, että oot ollut super urhea ja sinnikäs! On tosi hienoa, että olet jaksanut pitää mahtavaa asennetta koko kuntoutusprosessin aikana, moni ei siihen pystyisi, ja tätä lukiessa ajattelin, että mitenköhän itse vastaavassa tilanteessa elämään asennoituisi.

  Omassa työssäni kohtaan vastaavanlaisia tapauksia (oon siis pari vuotta vanhempi kuin sä) ja sun hoitojakson kokemukset anto mulle lisää puhtia siihen miten niitä potilaita pitää kohdella. Sulla on ollut varmasti ihania hoitajia, ja se on ihanaa kuulla! Olisin ollut kiinnostunut kuulemaan vielä lisää hoitojaksojen kokemuksia, mutta ymmärrän myös, että se aika on ollut varmasti rankkaa ja toisaalta et siitä paljon muistakaan.

  Sä olet upea nuori nainen, jolla on valtavan suuri sydän! Olet joutunut käymään läpi järkyttäviä asioita, joita ei toivoisi kenellekään. Sinua yhtään tuntematta olen susta tavattoman ylpeä, että olet noin elämäniloinen ja sinnikäs! Olen aivan 100% varma, että tulet saavuttamaan elämässäsi paljon upeita asioita, niitä mistä haaveilet.

  Toivon paljon onnea ja iloa sun elämääsi!!! <3

  VastaaPoista
 3. olet ihana tyttö!<3

  VastaaPoista