maanantai 5. maaliskuuta 2012

apuvälineitä

Moikka! Mä ajattelin tehdä pikaisesti pienen postauksen mun pienistä apuvälineistä, joita (melkein kaikkia) tarvitsen päivittäin. Näiden seuraavien lisäksi mullahan on siis suurempia "apuvälineitä" esimerkiksi ulkona rampit, sisällä vessan invavarustus, makuuhuoneessa vaatehyllyt sekä kaksi pyöristä.

Ensimmäiseksi mun on pakko esitellä ylpeänä kuva siitä, kun mä itse vasaroin eilen kokoon mun uutta lipastoa:
Psst.. tässä kuvassa mulla ei muuten ole lainkaan meikkiä - tätähän te jotkut toivoitte. Olkaahan hyvä tästä naamasta. Hahah.

Tsadaa - valmista tuli!

Ja seuraavaksi niihin pieniin välineisiin, jotka auttavat mua lähes päivittäin:
Tässä tärkein: moottorilla toimiva sänky. Eikäku mikä se on. No sähkösänky? 

Tän avulla on hyvä syödä samalla ku katsoo telkkua. Tuo pohja on sellainen 'hiekkasäkki', jonka avulla tarjotin pysyy kelatessakin sylissä paikoillaan.

Jatkokäsi! Erittäin kätevä silloin, kun en yltä ottamaan esim. kaulahuivia ylähyllyltä. Alle laitan kuvan siitä kuinka se siis toimii:

Tämä on ehkä turhin. Liukulauta. Silloin viime kesänä mä siirryin tän avulla sängystä tuoliin ja takas, mutta nykyään en oikeastaan käytä tuota lainkaan.

Kysykää pois jos on jotain kysyttävää apuvälineistä yms. :) Mä vastailen minkä kerkeän. Kiitti ja moi, mä lähden nauttimaan isosiskon (ja pienen hurmurin) seurasta tuonne ihanaan aurinkoiseen keliin!

xoxo, Jassu

9 kommenttia:

 1. Ihana lipasto! Ja tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mut näin sut perjantaina yökahvilassa :)

  VastaaPoista
 2. Miallsiaet tuolit Sinulla on?

  VastaaPoista
 3. Miten käytät tuota sähkösänkyä? Siis muuten ku nukkumiseen eli miks se pitää olla sähköistetty?

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä tosi kaunis myös ilman meikkiä :) Mutta ymmärrän, että itsetunto kasvaa, jos on edes pikkumäärä meikkiä (muistaakseni puhuit tästä joskus jossain tekstissä..). Samma här!
  Arvelisn tuohon anonyymi2 kysymykseen, että tuosta moottorisängystä on apua mm. tv:n katseluun sängystä? Eikös tuo toimi vähän samanlailla kun sairaala sängyt? :D

  PS. Oon löytäny tän sun blogin ihan ehkä kuukaus sitten? Luin kerralla läpi ja monesti oli tippa linssissä... Olet kauhean reippaan oloinen ja positiivinen! Moni muukin voisi ottaa sinusta mallia.
  PPS. Näin sut tänään kaupungissa (ja pari kertaa oon nähny myös baarissa), ei vaan rohkeus riittäny tulla sanoo moi :D

  VastaaPoista
 5. Reetta: Niin on! Hahh juu tuli siellä kävästyä Saappaan merkeissä :)

  Anonyymi: Mulla on tollanen Pantheran aktiivi tuoli (voiko noin sanoa?) ja sitten sellanen isompi, jolla voin seistä. Voisin laittaakin siitä juttua tässä joskus..

  Anonyymi: Siis se on sähköistetty, jotta voin säätää sen korkeutta (helpottaa siirtymisissä) ja tv:n katselu on kivempaa kun saa päädyn ylös, sekä aika paljon tietokoneella olen iltaisin sängyssä.

  Anonyymi: Kiitos paljon. Juu siis mä en ole yhtään oma itseni jos olen (okei yleensä en ikinä ole) julkisilla paikoilla ilman meikkiä. Olen paljon hiljaisempi ja ujompi, ettei kukaan vaan kiinnittäis muhun huomiota. Eli itsetunto kasvaa heti kun laittaa edes vähän pakkelia naamaan :) Juu ja toimii samanlailla kuin sairaan sängyt. Kiitoskiitos, kyllä mä taidan aika reipas olla. Ihme tyyppi olen :D Haha. Tuu vaan sanomaan joskus moi :)

  VastaaPoista
 6. ootpa nätti ilman meikkiä, mulla on aina hirveet mustat silmänaluset :D

  VastaaPoista
 7. No en nyt sanois et nätti.. mutta kiitos =)

  VastaaPoista
 8. Sun blogi on iha uskomaton, mut tää on vähä lopahtanu ku et enää kirjottele tänne niin paljoo :(

  VastaaPoista
 9. hei, mistä ostit jatkokäden, tuttavani äiti haluaisi sellaisen lahjaksi?

  VastaaPoista