keskiviikko 16. toukokuuta 2012

lakkia

Aina pienenä sovittelin mun mummon ja papan keltaisiksi tuhriintuneita valkolakkeja ja haaveilin, että jonain päivänä mäkin saisin oman valkolakin. Tänään kouluille tuli tieto siitä, ketkä valmistuvat tänä keväänä ylioppilaiksi. Ja niin siinä kävi, että mä olen yksi tämän kevään uusista lakkipäistä. Oi unelmallista! Jipii!


Nyt vain juhlat sunnittelmaan loppuun (juu, olen aloittanut suunnittelut varmuuden vuoksi) ja mekkoa noutamaan postista. Sisko saa alkaa suunnittelemaan toden teolla ruokia.. hmm mitähän juomia tarjoisin..

Täytyy vain vielä sanoa, että kyllä lukion melko helpolla läpi näköjään pääsee. Hihii, tai ehkä mä olen luonnonlahjakkuus. Tänään en varmaan lakkaa hymyilemästä lainkaan. Alankin valmistautumaan iltaan ->

xoxo, Jassu

30 kommenttia:

 1. Onnea paljon! Olet lakkisi ansainnut :)

  VastaaPoista
 2. Sinä jos kuka olet lakkisi ansainnut *kippistää kuoharilasille*
  Lämpimät onnittelut Japi! - A -

  VastaaPoista
 3. <ONNEA JASSSU< En epäillyt ettetkö saisi lakkia,taas yksi saavutus toipumisen tiellä.Olet näyttänyt meille mihin reipas ja iloinen asenne kantaa.Oletko antanut haastatteluja lehdistölle ym.kyllä sunkin suoritus ansaitsisi tulla yleisön tietoon,niinkuin ne 9 ällän kirjoittaneet.Kaikki eivät seuraa blogiasi kuten äitini jolla ei ole nettiä,mutta on lukenut sun lehtijutut. Sä oot voittanut vaikeudet ja olet hyvä esikuva nuorille,ihailen sun reipasta ja iloista asennetta se vie sut vielä pitkälle usko vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! Jep, tänään olisi yksi haastattelu tiedossa.. Hih :)

   Poista
 4. onnea kovasti! :)) Itsekin tänään sain varmistuksen ylioppilaaksi pääsystä, nyt on kyllä mahtava fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja onnea sinnekin :) On kyllä todella TODELLA mahtava fiilis!!

   Poista
 5. Kerrothan sitten kun sun haastattelu julkaistaan ja missä,etten missaa sitä.On ihana seurata noin avointa ja ulospäinsuuntautunutta nuorta joka on kokenut kovia,mutta voittanut vaikeudet askel kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se haastattelu julkaistaan Keskisuomalaisessa vissiin huomenna(pe) tai ylihuomenna(la). Luultavasti ei kyllä kerkee vielä huomiseen lehteen :) Kiitos!

   Poista
 6. Paljon paljon onnea, Jassu!!! Mä muistan aikanani,et avasin vasta jotkut lukion kirjat ekaa kertaa silloin kun aloitin lukemaan kirjotuksiin...mutta niin vain minkäkin lakin sain...hih...Rutistus ja oikein mukavia juhlia!! Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) Hahh, jotenkin kuulostaa erittäin tutulta :D

   Poista
 7. Voi että hirmuisesti onnea sinulle Japi ! :) me mun kaverin kans ollaan luettu tätä sun blogia ja tiedettiin että tää päivä vielä koittaa kun sanot että susta tulee ylioppilas ja näinhän siinä kävi ! VAU ! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle ylioppilaalle!

  VastaaPoista
 9. Sydämelliset onnittelut
  - jospa kuitenkin teit töitä sen eteen....

  ja ihanaa juhlintaa ja bilettämistäkin :)))

  VastaaPoista
 10. voi paljon onnea! :) mitäs kirjoitit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Nooo sellaiset et läpi meni.. se riittää :D

   Poista
 11. Congratulations! Mä tiesin, että sä pääset läpi. Oot valkolakkis todellakin ansainnut. Partayyy.. :)

  VastaaPoista
 12. Mä olen mainostanut blogiasi kavereilleni ja ovat sitä myös lukeneetkin.Kaveriporukassa on tapahtunut aivan mahtava muutos suhtautumisessa liikuntavammaisia kohtaan.Itselläni ei ollut ennakkoasennetta no en ainakaan tunnusta heh..mutta muut tuntu pitävän pyöris ihmisiä jotenkin vähän tylsinä tyyppeinä,joihin ei uskalla ottaa kontaktia.

  Nyt he ovat heränneet ja toteavat pyöris ihmistenkin voivan olla,aivan mahtavia tyyppejä.Olet tällä uskomattoman hyvällä blogilla osoittanut kuinka hyvää elämää voi viettää vaikka onkin halvaantunut.Jassu sä säteilet sellasta elämänhalua jolla olet tehnyt uskomattoman palveluksen kaikille pyöris ihmisille,sun kuuluis saada siitä jokin tunnustus.Invaliidiliitto tai jokin saisi kyllä palkita sinut siitä mitä olet tehnyt asenteiden parantamiseksi liikuntavammaisia kohtaan.Yritetään saada sun blogillesi lisää lukijoita,olet aivan uskomaton.
  Kerroit ettet ole katkera tapahtuneesta vaan sen olleen kohtalon määräämää että näin kävi.Ehkä suo tarvittiin avaamaan meidän silmät tajuamaan kuinka hyvä tää elämä kuitenkin on,eikä sitä kannata tuhlata vaan elää täysillä iloiten kuten olet itsekin tehnyt.Kaikkea hyvää sulle toivottaen## TIIA & kaverit##

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau. Kiitos! Ihan mahtavaa :) Tosi hienoa et mun blogi on vaikuttanut tollalailla ihmisiin. Jes, en siis turhaan kirjoittele tätä. Kaikkea hyvää teillekin ja ihanaa kesää =)

   Poista
 13. Hei yritin etsiä keskisuomalaisen nettisivuilta tuota sun haastattelua,mutta en löytänyt voisitko laittaa linkkiä tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.. en tiedä onko se haastattelu netissä. En usko..?

   Poista
 14. Upea juttu susta Keskisuomalaisessa, oot vaan niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos =) Mun mielestä ne oli kamalia hamsterikuvia musta..

   Poista