torstai 15. marraskuuta 2012

nauti elämästä, muuten se menee hukkaan

Täältä teitä moikkailee eilen Jyväskylän vuoden positiivisimmaksi palkittu öö henkilö, ihminen, minä? En muistakkaan virallista nimikettä, mutta eilen mut nimettiin Nuorkauppakamarin kautta Jyväskylän vuoden positiivisimmaksi. Mä en itse ollut kuullutkaan tällaisesta jutusta ennen. Tai itseasiassa olihan joku kommentoinut tänne mun blogiin asiasta aikaisemmin. Aika jännä juttu, vai?


Tai ei nyt jännä vaan aika siistiä. Hienoa. Tosi kiva kun mun luonnetta ja tapaa ottaa asiat arvostetaan. Ja lisäks tuntuuhan se hyvältä kun mun, hiukan muista poikkeava, blogi on saanut aikaan ihmisissä ajatuksia, mielipiteiden muuttumista sekä ehkäpä uutta asennetta elämään ja asioihin.
Toivottavasti tämä blogi pikkuhiljaa leviää suuremmallekin lukijajoukolle, että saisin kuuluviin kaltaisieni äänen. Mä kyllä täysin ymmärrän, että tällainen blogi ei nyt niin hirmuista lukijakuntaa tavoita kuin esimerkiksi muotiblogit, mutta pikkuhiljaa teen läpimurtoa tähän räjähdysmäisesti kasvavaan blogimaailmaan.

Tänään mulle muuten tulikin mieleen muutama pieni epäkohta pyörisläisen näkökulmasta. Autolla liikkuessa siis. Voisin kirjoittaa asiasta lähipäivinä.
Sitä ennen kaikki keillä huomenna on mahdollisuus niin surffailkaas 99.3 taajuudella radiossa. Kyseessä siis radio Keski-Suomi ja kello (noin) 13.40. Tällöin kaijuttimista pamahtaa lyhyt ja ytimekäs keskustelu autoilusta mun näkökulmasta. Mä vaan toivon erittäin kovasti etten kuulosta yhtä sekopäiseltä kuin viimeksi ollessani radiossa.. Mä en vaan voi sille mitään, että kun puhun ja yleensä hymyilen samalla niin kuulostan siltä kuin olisi kamala kiire ja hihittelisin aivan taukoamatta. Hups. Ehkä tällä kertaa onnistuin kuulostamaan vakuuttavammalta. EHKÄ.

Lisäys: Mä en kyllä ainakaan kuullut tota juttua radiosta tänään? Olikohan mulla jokin väärä kanava. Tai väärä tieto ajasta. En mä tiedä. Kuuliko kukaan muu sitä?

Hmm mutta nyt täytyy tsiikata kuka vie voiton tämän vuoden Dancessa, jännittävää!
xoxo, Jassu

33 kommenttia:

 1. Heippa!

  Onnea vuoden Positiivisimmalle Jyväskyläläiselle! Huikee blogi sulla! Luin kaiken yhdeltä istumalta ja oli ilo lukea.

  a

  VastaaPoista
 2. ONNEA ONNEA Jassu on vuoden positiivisin Jyväskyläläinen.Ehdotin sua ja mulla oli vahva usko että sut tullaan valitsemaan.Olet sen ansainnut kyllä valinta meni nyt oikealle henkilölle.Olet nyt samassa sarjassa monikulttuurikeskus Glorian,Jyväskylän kirittärien,Tiia Pillin,Seminaarimäen mieslaulajien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että ehdotit Jassua! Hän on niin tuon arvon ansainnut :-) Itse huomasin kyseisen "ehdottelumahdollisuuden" muutama tunti liian myöhään..

   Poista
  2. Kiitos paljon, molemmille :)

   Poista
 3. Hei saitko jonkin patsaan tai jotain tuon tittelin yhteydessä,muistelisin että siihen liittyy jokin semmoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän mä patsaan sain! Ja kunniakirjan sekä joku hmm mikähän se oli, positiivisuus kirja ehkä? :)

   Poista
 4. Mä bongasin tän blogin keskisuomalaisen artikkelin kautta. Luin kaiken aika putkeen, kun oli mielenkiintosta asiaa. Musta tuntuu et mä tunnistan sut. Ollaan oltu varmaan jossain koulussa samaan aikaan tms. Mene ja tiedä.

  Mä hommailen tällä hetkellä töissä pyörätuolilasten kanssa ja oli mielenkiintosta lukea enemmän asiasta. Mikä nousi eniten pintaan et Suomi on helvetin paljon parempi maa olla pyörätuolissa kuin kreikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivaa jos oli mielenkiintoista :) Hmm empä tiedä mistä voisit tunnistaa mut..? Mä uskon kyl et Suomi on aika edistyksellinen maa pyörisläiselle, ainakin siltä musta tuntuu!

   Poista
 5. Superisot onnittelut - olet nimityksen täysin ansainnut------ainakin tässä blogissa vaikutat niin positiiviselta ja myönteiseltä ihmiseltä - ja se valistustyö pyörisläisen näkövinkkelistä on todella huomionarvoista asiaa!

  Ja bileet pystyyn.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joo pitähään "poikaa" juhlia, joskus :D

   Poista
 6. Ison isot onnittelut sulle positiivinen ilopilleri! Olet päässyt arvoiseesi muiden positiivisimmiksi jyväskyläläisten joukkoon! Työpaikalla on koneesta kaivettu oikea kana kuuluville :-)

  VastaaPoista
 7. Kuuntelin radiota mutta ei tuota sun juttua silloin tullut,miksköhän????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin jostain syystä tullut jo aikaisemmin.. En mäkään sit kuullut sitä ollenkaan. No säästyinpä nolostumiselta :D

   Poista
 8. Mä onnistuin kuulemaan sen radiohaastattelun, se alkoi jo n. 13.15. Netistä kuuntelin radio Keski-Suomea. Oli erinomaisen hyvä haastattelu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiii no kai se sitten oli ihan hyvä =) Hihh.

   Poista
  2. Se oli oikein hyvä haastattelu! Selkeäsanainen ja iloisen kuuloinen Jassu se siellä jutteli :-) Mukavasti keksitty, että positiivinen luonteesi on kenties joku geenivirhe :-) Siinä tapauksessa sellaisia saisi syntyä useammin!!!

   Poista
 9. En ole viittiny tulla kirjottaa tänne mitään, mutta nyt kyllä pakko. Oot oikeesti kunnon selviytyjä! Ihailen sitä mite oot sopeutunu kaiken ton tapahtuman jälkeen. Laitoin sun blogin osotteen jakoon mun blogiin jotta muutkin tajuais että pyörätuoli ihmiset on oikeesti uskomattoman mukavan olosia ja niillä voi olla jos jonkinmoinen tarina taustalla. Ja onnea vielä tosta palkinnosta, oot sen ansainnu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kiva kun nyt kommentoit tänne :)

   Poista
 10. Miten sait tiedon valinnastasi,olitko yllättynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle soitettiin edellisenä perjantaina asiasta. Olin yllättynyt. Itseasiassa nauroin kun kuulin, en oikein tiennyt että miten suhtautua :) Mutta siis olin todella yllättynyt!

   Poista
 11. Kuinka olet juhlistanut valintaasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viettämällä oikein rennon viikonlopun hyvien kavereiden kanssa :) Sekä nukkumalla ja syömällä hyvin!

   Poista
 12. wau, onnea! tää sun blogi on mahtava, oon lukenu moneen otteeseen sun kirjotuksia täältä.. upea asenne elämään! :)

  VastaaPoista
 13. Paljon paljon onnea! olet voittosi ansainnut:) <3

  VastaaPoista
 14. susta oli juttu tänään tosta positiivisimmasta ihmisestä! sieltä bongasin sun blogin, oli pakko ettiä tää ja lukea vähän ja heti jäin koukkuun. Vaikutat kyllä iloiselta ihmiseltä olet aivan ihana mitä nyt on lukenu sun blogia tän päivän ajan !! :D Klo. 14.00:sta asti oon tätä selannu.

  VastaaPoista