maanantai 18. maaliskuuta 2013

Jassu seikkailee, tupla T

Tulipa tuossa käytyä viikon sisään Turussa ja Tampereella. Ihanaa kun pääsee tekemään pieniä reissuja kavereiden kanssa. Taas seuraavaa reissua odotellen..

Viikko sitten lauantaina lähdimme ajelemaan ihanien tyttöjen kanssa kohti Turkua. Sieltä mulla ei ollutkaan oikeastaan mitään kokemuksia. Tai olen mä joskus ihan pikkuisena käynyt serkkujen kanssa Muumimaailmassa ja yövyimme vissiin Turussa. Vuosi sitten kävin myös siellä satamassa, että eipä paljon tullut kaupunkia nähtyä. Nyt olen siis käynyt kolmesti Turuus. 


Osa porukasta yöpyi Turun vahvistuksemme luona ja osa hotellissa, Scandic Juliassa. Mä kuuluin hotelliin majoittuneisiin. Ehdottomasti yksi parhaista invahuoneista, joissa olen käynyt. Itseasiassa huoneessa oli myös yksi parhaista invavessoista, jossa olen käynyt. Lauantaina meillä oli siis tarkoitus juhlia Minnan valmistujaisia sekä uutta kotia. Ja niinhän me teimmekin. Saimme melkein koko Palokan jengin koolle pitkästä aikaa. Vissiin pitää vaihtaa kaupunkia, jotta saadaan kaikki kokoon. 

Turusta mulle jäi tämän pikavisiitin jälkeen hyvä kuva. Hotelli oli todella kiva ja hyvällä paikalla. Kaduilla pystyi kulkemaan tuolilla melkoisen hyvin (okei, ei me nyt aivan hirveästi siellä kuljettu pitkin katuja) sekä baarissa oli todella hyvä asiakaspalvelu. Mulla itseasiassa oli hiukan ennakkoluuloja turkulaisia kohtaan, siis ei-niin-hyviä ennakkoluuloja. Mutta turkulaistethan ylittivät kaikki mun odotukset. Haluan sinne kyllä uudestaan. Ja todella suuret kiitokset Börssin henkilökunnalle. 
Sekä tietty maailman parhaille tytöille <3

Tampereelle tuli lähdettyä viime viikolla aika extempore. Rosan kanssa halusimme ähteä jonnekin kivasti syömään, ja päädyimmekin pienen googlettelun jälkeen Tampereehen. Painava syy valita Tampere taisi jotenkin kummasti olla Cheekin keikka..  Eli lähdimme perjantaina junalla kohti vanhaa tuttua kaupunkia. 


Yöllä alkavan keikan vuoksi meidän täytyi jäädä yöksi tuttuun ja turvalliseen Cumulukseen. Mä itseasiassa ihmettelin hotelliin mennessämme, että miksi ihmeessä tullemme aina samaan hotelliin. Siellä invahuone ei edes ole kovin hyvä. Ensinnäkin vessaan on ainakin 10cm kynnys ja lavuaarille ei pääse kunnolla sekä vessanpönttö on hiukan hankala. Mutta sitten tajusin, että tuo hotelli on kohtuuhintainen ja erittäin hyvällä paikalla. 


Hotelliin majoituttuamme käväisimme nopeasti kiertelemässä Koskikeskuksessa, jonka jälkeen lähdimme syömään. Lounashan meidän reissun päätarkoitus alunperin olikin, hah. Herkkuruokaa Huviretkessä. Meidän kantapaikka Tampereella.


Illalla lähdimme ajoissa, tai siis tarkoitus oli mennä ajoissa, jonottamaan Cheekin keikalle. Ylläoleva kuva on epäselvä, mutta siinä olemme suunnilleen jonon puolivälissä. Tuossa vaiheessa olimme jonottaneet puoli tuntia hyytävässä pakkasessa. Mä tunsin mun jalat esimmäisen kerran halvaannuttuani. Olin niin jäässä, että mua sattui joka paikkaan, jopa jalkoihin. 
Keksin siinä, noin puolessa välissä matkaa sisälle, että hei kyllähän pyörätuolilla varmaan pitäisi jonon ohi päästä. Jätin Rosan jonottelemaan ja lähdin sisälle kysymään onko mahdollista päästä avustajan kanssa sisälle, sillä mä en sais palelluttaa itseäni. En nimittäin tunne kuinka pahasti jalat on jäässä ja pahimmassa tapauksessa ne paleltuvat. Noo portsari kysyi missä kohtaa jonoa olemme ja kuultuaan vastaukseni, hän käski mut takaisin pihalle. Jaahas, perus tamperelainen.
Siinä puolivälin jälkeen jono alkoi hidastumaan ja jonottelimme lisää puolisen tuntia, emmekä olleet vieläkään sisällä. Lähdin kysymään uudestaan pitkän pohdinnan (ja rohkeuden keruun) jälkeen sisältä pääsisimmekö nyt sisään. Jotenkin ihmeessä portsari oli vaihtanut mielipidettään. Hän päästi mut ja Rosan sisälle jonon ohi. Vihdoin.


Meillä kävi tuuri ja pääsimme keikallapaikalla lähes eturiviin. Jopa mä näin aika paljon itse keikasta (ja ihanasta Jaresta). Whipii! Mutta paikka eturivin tuntumassa ei ollut vierustovereiden vuoksi mitenkään paras mahdollinen. Kuten varmasti lähes kaikilla keikoilla, joka puolelta ihmiset tunkivat päälle ja olivat aivan käsittämättömän tunkeilevia. Mä en tajua miten ihmisistä tulee aivan sekopäitä aina keikoilla. Kunnon adrenaliinipiikki iskee kaikille. Pakko päästä koskettaa esiintyjää, ei riitä, että näkee hyvin. Pitää päästä iholle. Ja sitten iso osa (naisista, ainakin tuolla keikalla) ajattelee "kyllä se huomaa just mut täältä satojen joukosta ja vie hotellihuoneeseensa". Just.

Mutta niistä vierutovereistamme.. Tamperelaiset eivät taaskaan päässeet ihastuttamaan mua. 
"Toi pyörätuolimuija on pahin. Änkee tolla v*tun tuolillaan tänne ja vie meidän seisovien paikat. V*tun vammanen. Nyt tanssitaan niin kovaa, että se kyllä tietää jälkeenpäi käyneensä täällä". 
Anteeksi vaan, tää vammanen ei mitenkään änkenyt paikalle. Enkä vienyt sen enempää tilaa kuin isokokoiset miehet yleisössä. Sitäpaitsi mun, jos jonkun, takaa ainakin näkee kuka tahansa lavalle. Eikä sitä hytkymistä voinut edes tanssiksi kutsua..

Tämä oli ensimmäinen kerta kun mä kuulin jonkun haukkuvan mua tuolin takia. Aika huvittavaa. Mä olin äkänen jo sen kylmyyden vuoksi, niin ei todellakaan ollut kaukana, että olisin sanonut tälle kolme metriselle naiselle jotain takaisin. Kyllä, kirjoitin nainen, sillä tämä suurisuinen tamperelainen oli juttujensa perusteella noin 25-vuotias. Kypsä aikuinen nainen. 

Mua ja Rosaa alkoi kotimatkalla naurattamaan se, miksi me käymme niin usein Tampereella. Sieltähän on lähes aina jotain huonoa sanottavaa. Musta tuntuu joka kerta, ettei tampereilaiset ole nähneet pyörisläisiä? 
Stockmannilla ei tiedetä, onko talossa invavessaa, ainakaan kolmessa baarissa ei ole homma toiminut (ainakaan ensimmäisellä kerralla) todellakaan hyvin, kaduilla on melko vaikea kulkea tuolilla, ja eipä tamperelaiset ihmisetkään ole vaikutusta muhun tehneet.
No ehkä joskus sielläkin asiat muuttuvat?

Enpä silti lannistu. Lisää reissuja vaan kehiin. Saanpa lisää kokemuksia tänne jaettavaksi. Minne seuraavaksi?
Nyt joudun toivottelemaan kauniita unia. Huomenna fysioterpian kautta töihin.
xoxo, Jassu

57 kommenttia:

 1. Että ihmiset osaa olla inhottavia :( ei oo sun vika että oot pyörätuolissa eikä kenenkään muunkaan vika. Sinunkin täytyy saada elää ja niin teetkin! :) miun velipoika on lievästi kehitysvammainen ja liikkuu melko huonosti (pää toimii loistavasti) ja saa valitettavasti samankaltaista kuraa niskaansa. Harmittaa teidän puolesta ihmisten ajattelematon käytös ja puheet.

  Mutta tää sun blogi on ihana, säkin oot niin pirtee ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotkut vaan on inhottavia. Omatpahan on ajatuksensa, vaikkakin niitä yleisesti jakeleekin.
   Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vois kyllä joskus! Oon kahtena kesänä käynytkin siellä beachfutiksessa, tykkäsin sillon!

   Poista
 3. Oot niin kadehdittavan elämäniloinen ja pirtsakka kaikesta huolimatta!<3

  Ei oo tosiaankaan tarkotus pahottaa mieltäsi, mut haluisin kysyä paria asiaa.. Pääsetkö sä yhtään "kävelemään" tuettuna vai meetkö aina pyörällä esim penkin viereen ja siitä suoraan "tuolilta toiselle"? Anteeksi, toi ehkä kuulosti tökerölle mut mä en vaan keksiny parempia sanoja!! :/ ja sit toinen, et ootko edelleen tekemissä niitten muitten kolarissa olleiden kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :)

   En pääse yhtään, jalat on ihan veltot. Meen aina pyöriksellä ihan sen viereen mihin oonkaan siirtymässä. Ei kuulostanu yhtään tökeröltä mun mielestä!
   Oon paljonkin tekemisissä heidän kanssa, yhtiä läheisimpiä kavereita kaikki.

   Poista
 4. Oi että, tunnet mun serkun tyttäystävän, Minnan! :) Miten hauska sattuma. Vaikutti ihanalta reissulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ihana Minna!! Oli myös ihana reissu :)

   Poista
 5. Vautsi, että sinä ja sun kaverit ootte kaikki niin huippu hyvännäköistä sakkia.
  Kyllä oikein silmä lepää kun katselee teitä. Ja taas sulla on uudet kynsilakat.
  Toi sininen sopii sulle tosi hyvin, juten kaikki aikaisemmatkin. Sä oot niin pahuksen kuvauksellinen. Ja kiitos todella hienoista valokuvista, todella loistavia, kertoen
  hyvin paljon tunnelmista eri paikoissa. Olipa törkeä portsari Tampereella. Oli vissiin Ilveksessä se keikka. Mene joskus Tampereen parhaaseen baariin "Jack the Rooster", siellä on myös Tampereen parhaimmaksi äänestyksessä valitut portsarit.
  En usko, että olisit joutunu paleleen ulkona, koska sulla on aivan pätevät perusteet päästä sisälle nopeasti talvella. Kiva, että pidit Turusta, itse turkulaisena voin
  kertoa sinulle paljon vinkkejä hyvistä bailupaikoista ja baareista, kun vaan ilmoitat milloin vinkkejä tarvitaan. Se Julia oli aikaisemmin aivan kammottava hotelli, mutta
  se remontoitiin 100%;sti, ollen suljettuna peräti 1,5 vuotta ja tulos on näköjään
  loistava. Turussa on jonkun tutkimuksen mukaan eniten baareja asukasta kohden kuin missään Suomen kaupungissa, eli sinne vaan takaisin. Ainoa huono puoli on, ettei Turussa ole Mäkkäreitä juuri laisinkaan, vain 2 kpl, joista toinen kaukana asumalähiössä, toinen vastapäätä linja-autoasemaa. Hesejä on sitten sitäkin enemmän.
  Ai niin vinkkejä vierailupaikoiksi, paitsi tietenkin Turku, mutta koko Suomen moneen kertaan kiertäneenä voin suositella Oulua. Siellä on tosi kivoja pubeja ja baareja ja muita menomestoja vaikka kuinka paljon ja rentoa mukavaa porukkaa ja huippu hyviä hotelleja keskustassa. Eniten tykkään Sokos Hotel Arina, mutta muutkin hyviä mm. Scandic on aika uusikin jopa. Tv SJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaverit on maailman kauneimpia <3
   Kiitoskiitos, vaikka omasta mielestä en kyllä oo kuvauksellinen..
   Jack The Roosterissa oon kerran käynytkin, mutta hiukan liian aikuismainen paikka mun makuun.. ja musiikista siellä tuli mieleen mun iskä lähinnä.. mutta muuten ihan mukava :D Ehkä 5-10 vuoden päästä, haha.
   No onneksi mä en käykään Mäkkäreissä, joten en kaivannut niitä.
   Oulua oonkin kavereiden kanssa miettinyt kovasti matkakohteeksi!
   Kiitos vinkeistä :)

   Poista
 6. MITÄ!!!! mitä hittoo oon raivoissani!!

  VastaaPoista
 7. Ompa harmi että sulla on jäänyt huono kuva tampereesta ja/tai tamperelaisista...itsehän olen tamperelainen, mutten todellakaan ikinä syyllistyisi moiseen haukkumiseen yms. Mitä kohtasit keikalla ollessasi. Todella typerää! Jotkut kun eivät vain ajattele kovin pitkälle omaa nenäänsä...
  Vielä lopuksi pakko kysyä, että mistä nuo aurinkolasit ovat jotka tuossa yhdessä kuvassa kaverisi kanssa ovat?
  Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kaikki tamperelaiset varmasti ole huonokäytöksisiä, mutta mulla vaan usein osuu kohdalle sellaisia :D
   Cubuksesta taidettiin nuo lasit käydä ostamassa!
   Kiitos samoin :)

   Poista
 8. Hyviä kuvauksia tunnelmista ja kuvia myös - täytyy ihmetellä tuota naisen kommenttia - joskus voi ajatella, että jos on joku teini, niin ei aina ajattele, mitä sanoo, mutta aikuisen ihmisen pitäisi ymmärtää........mutta näitä mänttejähän piisaa valitettavasti maailmassa - toivotaan parempia immeisiä kohdallesi jatkossa!
  Sinä itsehän luot tätä positiivista energiaa ympärillesi!

  Muuten, kirjoitatko jotenkin säännöllisesti Keskisuomalaiseen, olen vain kerran onnistunut näkemään kirjoituksesi, että osaan lukea paremmin lehteä....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teinit tuntuvat melkein enemmän ymmärtävän tuolin kuin varsinkin vanhukset tai jotkut "aikuiset"..
   Kaikenlaisia ihmisiähän tänne aina mahtuu :D
   Kirjotan ihan säännöllisesti! Joka päivä melkein uusi juttu. On niitä mun juttuja ollutkin yli kymmenen jo lehdessä.. ei vaan näköjään osunu sun silmään :)

   Poista
 9. Tulehan testaamaan, onko Lahtelaiset yhtä juntteja hämäläisiä ku Tammmbereelaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan tulla! Vaikka en tiedä mitä lahdessa edes on, haha =D

   Poista
  2. Ainakin kesällä kannattaa tulla heinäkuun alussa Summer Up -festareille, siellä pääsisit näkeen sitä Cheekkiä taas! :D ja monia muita.. :)olis kiva nähä lahti pyörisläisen silmin!

   Poista
 10. Vautsit mitkä hiukset tuossa kaverikuvassa tuolla punatukkaisella tytöllä, ihan mielettömän hienot <3

  Jassu, oot huikee!

  VastaaPoista
 11. Miten jotkut voi puhua noin, eikö ne oikeesti tajua että sen kuulee. :O Mun mielestä on vaan hienoa, että pyörätuolilla liikkuvatkin on mukana yöelämässä ja keikoilla jne. Ennemminkin heitä katsoo ihaillen, että ovat lähteneet mukaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo ehkä sillä naisella oli tarkoituskin että kuulen. Varmaan yritti hiillostaa mua luovuttamaan paikkani :D

   Poista
 12. Voi ei, harmi että sulla on jäänyt Tampereesta aina huono kuva. :( Itse olen muuttanut Tampereelle jokin aika sitten, ja tykkään kaupungista aivan valtavasti :) En kyllä ymmärrä miten joku on edes kehdannut sanoa sulle noin.. Törkeitä ihmisiä. Ja aika outoa että pyörisläiselle on täällä niin huonot puitteet! Harvemmin niitä tulee itse tarkistettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen yllättynyt, että aina tulee Tampereelta huono kuva.. :D

   Poista
 13. Näin susta unta viime yönä, meillä oli super hauskaa :D Et oikeen tunne mua ja ei olla koskaan hengattu. Baarissa nähty ja oltiin samassa lukiossa.

  VastaaPoista
 14. Että voi olla ajattelemattomia ihmisiä!!! Tuo asennevamma on varmasti se pahin ongelma.
  Itsellä oli aikanaan vähän vastaava tilanne, mutta ei kuitenkaan...
  Odotin silloin esikoistani ja yksi sen hetken työkaveri laukaisi jossain tilanteessa "miten jotkut uskaltaa odottaa lasta, kun siitä tulee kuitenkin jollain lailla vammainen". No, ei tullut - ihana blondi on, kuten äitinsä ja pikkusiskonsakin <3 Mutta olen kuullut, että tuolla sanojalla on kroonisesti sairas lapsukainen.... En sitä hänelle toki toivonut, mutta niin vain voi joutua asenteensa ja ajatuksensa kohtaamaan aika karusti ja toivottavasti osaa viimeistään silloin muuttaa suuntaa.
  Aurinkoista kevättä sulle ja iloisia seikkailuja :-) - A -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnevamma on kyllä suuri ongelma joillakin.. :D
   Typerää tuokin, että ajatellaan lapsesta tulevan vammainen jos on tuolissa tms.! Äh..
   Kiitos, ihanaa kevättä sulle :)

   Poista
 15. Siis tunsit sä oikeesti sun jalat vai miten se oikein tapahtu? :O Mielenkiintosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enn :D Sellasta puutumisen tapaista tunnetta oli, mutta en mä edes tiedä onko ne tuntemukset aitoja. Olin niin kylmissäni, että ainakin luulin tuntevani ja vitsailinkin että kohta mä kävelen kun jäädyn tarpeeksi :D

   Poista
 16. Hei Jassu, kirjoitan nyt ensimmäisen kommenttini tänne. Olen salaa ihaillut sinua TTS-ohjelmasta lähtien, ja lukenut blogiasi silloin tällöin sen jälkeen. Olet kaunis, aurinkoinen ja ihailtava ihminen! :) Opiskelen täällä Oulussa lääkiksessä, ja tänään luennolla sinut heti onnettomuuden jälkeen leikannut kirurgi kertoi (tottakai anonyymisti) onnettomuudestasi, mutta tunnistin tarinan tietysti. Hän kehui kuntoutumistasi, asennettasi ja mainitsi jopa voittamastasi positiivisuus-palkinnosta. Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jännää! Kiitos kun kerroit :) Vau, mulle puhuttiinkin (ja kysyttiin tietenkin lupa) että mun tilannetta käytettäisiin joskus opintomateriaalina. Nyt se sitten ainakin on kerran ollut esimerkkinä. Hienoa!!
   Kiitos ja kaikkea hyvää sullekin :)

   Poista
  2. Moikka! Ite opiskelen sairaanhoitajaksi ja meillä sattuu koulussa olemaan myös opiskelemassa ensihoitaja, joka sua oli silloin onnettomuudessa auttanu. Hän myös kerto susta meille tunnilla ja kerto myös tästä sun blogista, oli kysyny sulta asiaan luvan. Eli viime syksystä mäki oon tätä sun blogia lukenu, ja näin sairaanhoitajaopiskelijan silmin tosi motivoivaa luettavaa! :) tsemppiä!

   Poista
 17. Jassu, tee valitus sinne Hotelli Ilvekseen. Kirjoita suoraan Sokos Hotels Tampereen
  johtajalle, joka käsittääkseni on Irmeli Puolanne email. irmeli.puolanne@sok.fi
  Kaikki Tampereen Sokos hotellit omistaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel ja Tampereella kaikkien Sokos hotellien yhteinen johtaja on sama eli Irmeli Puolanne.
  Kannattaa kirjoittaa, on toi ovipalvelu niin luokatonta ja törkeää, että kaipaisi pikaisesti uutta ohjeistusta ja kyllä se on johtaja, joka parhaiten saa asiat vietyä eteenpäin.Mistä tietää vaikka antaisi sinulle hyvityksenä jotain, vaikka ilmaisen hotelliyön.No viime mainittu vain pelkkää spekulointia, mutta toivoisin toki, että sinä eikä kukaan muukaan pyörisläinen joutuisi kokemaan tuollaista vääryyttä kovalla pakkasella enää ikinä ainakaan Tampereen Sokos hotelleissa, joita tämä palaute siis koskisi. Ei hyväksyttävää toki muuallakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm.. mutta kun mä en ole varma mun oikeuksistani ni en uskalla tehdä valitusta. Kun en mä tiedä onko mulla nyt ihan oikeasti oikeutta päästä jonon ohi siksi, että oon tuolissa? Mutta yleensä vaan portsarit päästävät mut eka. Ja tottahan se on, etten saa palelluttaa itteäni. Siitä voi tulla niin paljon pahemmat seuraukset kun muilla jotka tuntevat.
   Mun täytyy siis joskus tutustua mun oikeuksiin ja sen jälkeen voin tehdä valituksia, jos kohdellaan väärin.
   Mutta kiitos vinkistä!

   Poista
  2. En ehkä ihan suoranaisesti tarkoittanutkaan valitusta, vaan sitä että voisit ihmetellä esimerkiksi kysyen seuraavasti; Oliko mielestänne portsarinne toiminta asianmukaista ja annettujen ohjeiden mukaista tapauksessasi, jonka ensin johdantona kerrot, voit viitata myös blogiisi, jossa asiasta kerrotaan. Edellä mainitulla tavalla kerrottuna et tavallaan tee valitusta, vaan annat ikäänkuin herätyksen toimintatapojen tarkistamiseksi ja uudellen organisoimiseksi. En usko että on ravintolan tai yökerhonkaan etujen mukaista, että niistä puhutaan mediassa negatiiviseen sävyyn. Aivan varmasti asiaasi suhtaudutaan korrektisti ja asianmukaisesti. Jos haluat voin tehdä
   puolestasi kyselyn ikäänkuin silminnäkijänä ihmetellen, miten sinua
   kohdeltiin moisella tavalla. Olen palautteiden tekemisen ammattilainen,
   joka osaa muotoilla kaikki kyselyt mahdollisimman positiivisesti,
   mutta kuitenkin riittävän tiukasti, että haluttu sanoma välittyy
   päättäjälle kaikessa karuudessaan. Ei tässä ole muuta kuin voitettavaa.
   Ymmärrän kyllä, että olet nuorena tyttönä vähän arka tällaisissa, mutta
   ei nämä asiat muuten korjaudu koskaan.

   Poista
 18. Hei Jassu, pakko kysyä kun sulla on niin kivat kiharat hiuksissasi noissa kuvissa niin onko ne luonnonkiharat vai onko sulla jokin niksi niihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm Turun kuvissa oon tehnyt ne sellasella kiharrustikulla (en tiedä oikeeta nimee sille) ja Tampereen kuvissa nuo kulahtaneet kiharat oon tehnyt ihan suoristusraudalla :)

   Poista
 19. Tämä nyt ei oikein tähän liity mutta Asunto 23 -ohjelmassa oli pyörätuolijakso. :) Jotenkin hauskasti esitetty mutta kuitenkin sai taas ajattelemaan. (Eräs tyttö esitti olevansa pyörätuolissa ja huomasikin miten hankalaa se on.) Näkyy vielä Katsomossa.

  Kommentoin sinulle ensimmäistä kertaa. Olen myös Palokasta ja olet tavallaan ''tutun tuttuja'', nimeni tuskin sanoo mitään. Näin sinut pariin otteeseen Sepän lukiolla viime vuonna. Luen blogiasi epäsäännöllisesti, mutta aina kun niin teen, valaa se minuunkin elämäniloa ja tarmoa :) Kiitos siitä. Noiden tamperelaisidioottien vuoksi nyt innostuinkin laittamaan kommenttia. Sinulla nimittäin on jotain, mitä heillä ei ole; kauneutta sisälläsi. Aurinkoista kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois käydä ehkä katsomassa ton jakson!
   Kiitos sulle kommentista :)
   Ihanaa kevättä sullekin!

   Poista
 20. Minkä merkin siniset housut sulla kuvassa? Näytät hyvälle niissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan legginsit GinaTricosta :D Kiitos.

   Poista
 21. Kiva kirjoitus, tykkäsin vaikka olen pahoillani kokemuksistasi. Kokeile Poria Jazzien aikaan. :)

  VastaaPoista
 22. tuleeko sulle mieleen jotain tilannetta jossa olisit tarvinnut jotain apuvälinettä, jota ei ole vielä keksitty? jotain liikkumisen apuvälinettä.. itsellä olisi mahdollisuus päästä suunnittelemaan sellaista ja nyt on mahdollisuus vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa on ennenkin kysytty tätä! En muista kuka kysy ja missä, mutta kuitenkin. On mulle tullut varmastikin mutten näin äkkiseltään keksi, että mikä ja missä tilanteessa :D Voi helkkari kun ei ikinä sillon tuu mieleen kun kysytään..

   Poista
  2. hahaa :) ei voi mitää. kerro jos tulee mieleen ;)

   Poista
 23. oot ihan mielettömän kaunis!! :)

  VastaaPoista
 24. Jassu, katsopa tää url. http://www.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/nuori-nainen-ei-parkkeeraa-huvikseen-invapaikalle-1.1321069
  Samaa kuin sun jonotus, tuossa lopussa.
  ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, olipa hyvä teksti! Ihan huippu. Oon niin samaa mieltä kirjoittajan kanssa!

   Poista
 25. Hieno blogi, ei mull muuta

  VastaaPoista
 26. Sun blogista tulee hyvälle mielelle, se on mulla oman blogini lukuluettelossakin! :) Ihailen sun asennetta elämään ja sitä, ettet anna pienien asioiden lannistaa sua! Ja hyvä kun löytyy yksi Cheek-diggari lisää, itseni lisäksi. ;)

  Itse oon liikuntarajoitteinen, tosin itse kykenen kävelemään, mutta mulla on kavereita, jotka ovat pyörätuolissa. Pystyn kavereiden kautta samaistumaan edes hieman sun tilanteeseen.

  Kaiken tämän lisäksi osaat kirjoittaa helvetin hyvin ja kiinnostavasti, ootko harkinnut toimittajan uraa koskaan? :) Sopisit meinaan!

  Pidä toi ASENNE! :)

  VastaaPoista
 27. Voi luoja mua hävettää myöntää olla Tamperelainen ton ihmisen kommenttien jälkeen...:(

  VastaaPoista