torstai 13. kesäkuuta 2013

Jassu seikkailee, Helsinki

Tämä viikko alkoi aivan loistavasti. Lähdimme Rosan kanssa pienelle kesäreissulle kauniiseen pääkaupunkiimme.



Meinasimme lähteä reissuun autolla, mutta aika nopeasti päädyimme lähtemään junalla. Junalla kulkeminen on vaivatonta eikä meidän tarvinnut etsiä parkkipaikkoja Helsingin keskustasta. Sehän olisikin ollut varsinainen seikkailu. Siis se parkkipaikan metsästys.
Yövyimme reissun ajan Scandic Marskissa, aivan mahtavalla paikalla. Juna-asemalta hotellille oli tosiaan noin kilometrin matka ja kaikki shoppailu- sekä ravintolapaikat olivat melkein nähtävissä jo Marskin ulko-ovelta. 
Lisää Marskista ja sen esteettömyydestä kirjoitan erilliseen postaukseen!



Vietyämme tavarat hotellille lähdimme katsastamaan lähikatuja. Myöhemmin menimme illalliselle ihanan Anskun johdattamana Nepalilaiseen ravintolaan. En ollut ennen Nepalilaista ruokaa syönyt, joten mielenkiinnolla lähdimme sitä kokeilemaan. Ja hyväähän se oli. Kiva pieni ravintola, jossa sai herätellä ruostuneita kielitaitojaan. Okei, mun kielitaito oli niin ruosteessa että menin ihan jäihin kun piti sanoa numero 34, joten sanoin sen tökerösti suomeksi. Hyvä minä.




Illalla hyppäsimme ratikkaan, päämäärää tietämättä. Halusimme vain kierrellä hämärtyvässä Helsingissä. Taas muistin kuinka pidänkään ratikoiden äänestä ja niillä matkustamisesta. Varsinkin kun niiden kanssa ei ole useinkaan tekemisissä. Jossain teillä tuntemattomilla hyppäsimme kyydistä pois ja lähdimme seikkailemaan merta kohti. Kunnes meitä (okei mua) alkoi pelottamaan hautuumaa ja päätimme suunnata takaisin hotellille. Ei voitu kun ihmetellä sitä, kuinka hyvin me osasimme liikkua meille aivan uusissa paikoissa ja aina löysimme perille. Helsinki alkaa tuntumaan kerta kerralta pienemmältä ja kotoisammalta. 



Tiistaiaamuna nautimme aikaisin aamupalan, jotta meille jäi mahdollisimman monta tuntia päivällä aikaa kaikkeen muuhun. Kuten esimerkiksi kaupoissa kiertelyyn ja joihinkin hyvin harkittuihin ostoksiin... Ah, sekä ihanaan pikaiseen kynsihoitoon heti ensimmäisenä päivän aktiviteettinä.




Yksi reissun kohokohdista oli ehdottomasti Salkkarikadulla käynti. Koko pienen ikäni, tai ainakin yli puolet siitä, olen halunnut nähdä nämä iki-ihanan saippuasarjan kuvauspaikat. Nyt se haave on toteutunut. Pihlajakatu 23 ja lisäksi vielä Amanda, jonka löysimme melkein sattumalta. 


Illalliselle menimme jälleen testaamaan jotain uutta. Tällä kertaa kyseessä oli moderni Aasialainen ravintola Yume. Nautimme monen ruokalajin illallisen erilaisten viinien kera. Tälläistä en ollut kyllä kokenut koskaan ennen!
Lisää Yumesta (mm. mun mielipide) kirjoitan erilliseen postaukseen.




Toisen iltamme vietimme kuten ensimmäisen, seikkaillen. Nyt päämääränämme oli Hietaniemen ranta. Muuten meren rannassa oli kaunista, mutta ne lokit olivat pelottavan suuria!


Kolmas ja viimeinen päivämme alkoi väsyneesti. Lisäksi hiukan harmitti, että pian joutuu palaamaan kotiin, jossa ei ole niin pehmeää sänkyä, viileää nukkumapaikkaa eikä valmista aamupalaa kuin Marskissa. 



Huoneemme tyhjennyttyä tavaroistamme lähdimme rautatieasemalle viemään kasseja säilöön iltapäivän ajaksi. Samalla päätimme pikaisesti ostaa kotimatkan junaliput. No, se ei nyt niin pikaisesti käynyt, mutta onneksi meillä ei ollut mihinkään kiire. 
Junamme lähti vasta myöhään iltapäivällä, joten kerkesimme vielä eilen, keskiviikkona, kiertelemään kaupungilla ja syömään hyvin - Hard Rock Cafessa. Taas yksi unelma toteutettu. Pariisissa nimittäin rakastuin Hard Rock Cafen ruokiin, joten olin jo heti kyseisen ravintolan auettua Helsinkiin halunnut päästä sinnekin testaamaan ruokia. Hyväähän se jälleen oli.


Eilinen satoikin lähes koko päivän Helsingissä, joten emme sitten lähteneet enää keskustaa kauemmaksi kiertelemään. Kellon lähestyessä kuutta kiiruhdimme Stockmannille eväsostoksille, asemmalle hakemaan laukkuja ja sen jälkeen istuimmekin jo junassa.
Mukava pieni reissu. Monta unelmaa toteutettu ja innolla uutta reissua odottaen.

Reissu tiivistettynä: söimme, seikkailimme, söimme lisää ja shoppailimme. Oli mulla tuolla mukana ihan kamerakin, mutta sillä otettuja kuvia oli paljon vähemmän ja niitä näette sitten seuraavassa postauksessa. Toivottavasti nämä puhelimella (huomattavasti helpompi raahata mukana kuin jätti kameraa) otetut kuvat kelpaavat.
Kannattaa olla parin päivän aikana tarkkana täällä, sillä tosiaan tarkemmat postaukset 
Marskista ja Yumesta on vielä tulossa!
xoxo, Jassu

110 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä postaus ja nälkä tulee tuollaisia ruokakuvia katsellessa! Kiva, että on ollut kivaa :D Sellainen kysymys tuli mieleen että miten liikuit hietaniemen rannalla, onnistuiko se vaivattomasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) No siis rantaan pääs aika vaivattomasti ja siinä hiekan reunalla meni sellanen kivetys, jota pitkin pääs hyvin kulkemaan, mutta kun tonne hiekalle menin niin en päässyt yksin yhtään liikkeelle :D

      Poista
  2. Hyvä, että lähditte junalla... Autolla olisi voinut sattua vaikka onnettomuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Junallakin olis voinut sattua.

      Poista
    2. voi nyt helevetin anonyymit, hukkukaa negatiivisuuteenne ja ilkeyteenne....

      t. toinen, mutta sentään _FIKSU_ anonyymi :)))

      Poista
  3. Tuleeko sinne ravintolajuttuun oleen jotain esteettömyysmielipiteitä tai pyörätuolilla liikkumisjuttua vai ihan vaan ruoasta ja viinsistä asiaa, niin että sitä voi lukea (tai siitä voi hyötyä) muutkin kuin vammaset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tulee muutakin. Pääasiassa muuta, kuten kirjoitinkin tonne "esim. mun mielipide". Ja kyllä muutkin kuin vammaiset voi hyötyä esteettömyysjutuista.

      Poista
    2. :O pitäisköhän sinun anonyymi 16.01 siirtyä jollekin toiselle blogisivulle hyötymään tarjonnasta???? et voi olla tosissas tuon kommentin kanssa...
      t.säde

      Poista
  4. Ihanan pirteä postaus :D Munki viime vuoden Helsinkireissun kohokohta oli "Pihlajakadulla" käynti :) NIIN ja "Kentauri" oli kans huippu :D oli pakko ottaa turistikuvia :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh! :D Jep, turistikuvat tuolta oli ihan välttämättömät!

      Poista
  5. Ah, manikyyri! Vaikka ei toi kovin ihmeellinen oo, mut sellanen Jassumaisen tavallinen. <3 Eikö sun kynnet kulu kun pyörää käsin käytät? Miten pitkään manikyyri pysyy sulla hyvänä, kun kuitenkin pyörän renkaasta kai tulee aika paljon kulutusta kynsiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo oli tollanen pikanen vaan kun aamulla harmittelin, etten ollu ottanu kynsviilaa enkä lakkaa mukaan. Sit törmäsin heti ekana kaupungilla pikakynsihoitoon, niin pitihän sitä heti tarttua ekaan mainokseen ;)
      Ei kulu oikeestaan! Mulla voi olla pitkätkin kynnet ja ne kestää aika pitkään. Ihan joskus saatan tökätä kynnen kelausvanteeseen niin, että katkee tai lohkee inhottavasti :)

      Poista
  6. Ihana postaus, jälleen! :) Marskin on hotelli ja oii nam, mikään ei voita hotellin aamiaista :)) olen tyttö mutta pakko sanoa että näytit taas tosi kauniilta! Hyvä kun katoin tuota kuvaa missä oot Pihlajakadun eessä ja mietin et hmm, mistä toi on tuttu :D salkkareistahan se!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon!! Hotellin aamiainen, nam :p Hahah Salkkareistahan tietenkin!

      Poista
    2. Oho kokonainen sana puuttui, siis "Marski on kiva hotelli" hups :D

      Poista
  7. Oliko toi toinen tyttö siinä onnettomuudessa myös?:)

    VastaaPoista
  8. Jasmine, miltä Se tuntuu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se? :D Enpähän voi tietää mitä tarkotat.

      Poista
    2. Sitä, että sun omatunnolla on kaksi kuolema?:) Luin jostain, että syytät itseäsi siitä...

      Poista
    3. Jaahas taas tää meni tähän. Eiköhän lopeteta keskustelu tästä nyt alkuunsa. En syytä itseäni onnettomuudesta. Enkä MISSÄÄN ole niin sanonutkaan, en kertaakaan. Joten lopeta tuo paskan jauhanta. Kiitos :)

      Poista
    4. Oikeesti..miten näiden "ihmisten"Jutut on menny näin sairaaksi??!! EI kukaan voi kirjoittaa toiselle noin jos on vähänkään sydäntä,huh!

      Poista
    5. Jep. Joku sairas saa tälläsestä jotain kiksejä vissiin..

      Poista
  9. Se,että sun takia kaksi ihmistä on kuollut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit ystävällisesti lukea yllä olevan vastaukseni. Vaikka kuinka haluaisit, niin mun takiani ei ole kukaan kuollut. Harmi, jos niin olet käsittänyt. Sulla taitaa olla aikalailla väärä käsitys millaisessa onnettomuudessa olin. Kannattaisiko ottaa asioista selvää ennenkuin alat anonyyminä ja tietämättömänä syyttelemään?
      Kivaa loppuelämää!

      Poista
    2. Mä tiedän kyllä. Muutkin syyttää sua kylillä. Kysy vaikka Johannalta ;)

      Poista
    3. Anteeks vaan, mutta mitähän helvettiä? Miten voin olla syyllinen onnettomuuteen, johon kukaan meidän autossa olleista ei voinut millään tavalla vaikuttaa?
      No samapa tuo mitä teidän kylillänne junnut jauhaa.

      Poista
    4. Taitaa tää meininki olla taas sitä että Jyväskylässä porukka jauhaa taas jotain ihan omiaan. Huvittavinta tässä vielä on että yleensä kuski on onnettomuuksissa se, joka tuntee itsensä syylliseksi, vaikka tässä tilanteessa kukaan ei ole syyllinen, ei edes se toinen osapuoli.

      Mutta jos joku nyt kokee suurta mielihyvää kettuillessaan sulle näinkin vakavalla asialla niin ei voi olla kyllä kaikki muumit laaksossa..

      Ihanaa Japi että annat mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, niin se on paras! :) Oot muutenkin sen verran ilopillerinä tunnettu ainakin mitä minä susta tiiän, niin on kiva tietää ettet kaadu tommosista :)

      Ihanaa kesää! :)

      Poista
    5. Voi kiitos!! Ihanaa kesä sullekin :)

      Poista
    6. Mitä ihmettä! Mitä joku tikkakosken junnu tulee tänne kertomaan asioista mistä ei mitää tiedä.. ja mä en onneks ite ole kuullu mitää tommosia syyttelyitä, että ei voi tulla kyllä mitään tommosta kyselemään multa ainakaan. Toivoisin että sinä tikkakosken anonyymi et keksisi itse tommosia asioita, ja miksi sun piti velä sekoittaa mut mukaan keksimiis juttuihis... Huhhuh!
      Terkuin: Johanna - sisko

      Poista
  10. ihanan ilonen postaus! missä päin helsinkiä tuo salkkaritkatu on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hmm se tais olla Ullanlinnassa päin.

      Poista
    2. Huvilakadulla taitaa oikeesti olla. En oo varma, ehkä muistan väärin :)

      Poista
  11. Mulle on opetettu että jos ei oo hyvää sanottavaa ni sut kannattaa olla hiljaa, harmi että tää nyky nuoriso on nii helevetin tyhmää etteivät osaa muuta ku turpaasa aukoo väärässä paikassa ja asiasta. Toivottavasti joku päivä nuoki anot tajuaa oman käytöksen vaikka myöhästä se on siinä vaiheessa...

    Kaikkea hyvää Jassu sulle, elä anna nuiden pentujen huutelun vaikuttaa kun eivät tiedä mistään mitään :) ps. Sä oot niin söpö ja ihanat hiukset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis ihan hyvä opetus näille netissa pahaa oloaan purkavillekin! Toivotaan, että ehkä ne joskus oppii..
      Kiitos paljon!! :)

      Poista
  12. Oot säälittävä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jassu, olet ihana! Nyt anoilta kommentointi pois, tää ei oo enään järkevää! Tsemppiä paljon!

      Poista
    2. Kiitos lola! Jep voisin tehdä niin.. nyt alkuun kokeilen tätä et tarkistan ite kommentit.

      Poista
  13. Nää on niin kivoja nää reissupostaukset :-) Ja näyttää kyllä et oli hauskaa! Vitsi kun itsekin saisi reissattua ja tehtyä vähän spessumpia juttuja useammin... :/

    Ja näköjään kun tähänkin postaukseen tuli noita vainoajia niin ihan oikeasti suosittelen lukemaan esimerkiks tälläsen postauksen http://www.adore-couture.com/2013/02/blogihjalppia-ip-osoitteiden.html

    Varmaan joku yksi henkilö siellä kirjoittelee niin saisit sen kertaheitolla pois täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Oli tositosi mahtava reissu!
      KIITOS!! Kävin lukee ja tein niinkuin ohjeet oli! Jes, tää oli aivan mahtava vinkki.

      Poista
  14. Voi ei, minua harmittaa sun puolesta tuollaiset ikävät anonyymit :(
    löysin blogisi joskus talvella, teidän toistaiseksi tuntemattomasta syystä -jakson jälkeen. Ja jäin koukkuun, sun juttuja on kiva lukea! Ja itsekin tulee aina positiiviselle mielelle. On hienoa, miten olet saanut elämästä kiinni noinkin pysäyttävän tapahtuman jälkeen. Moni muu ei olisi siihen pystynyt...positiivinen asenne vie pitkälle, ihan noin tuolle toiselle anonyymillekin tiedoksi ;)
    Varmaan on joutunut elämää katselemaan ihan eri kantilta, ja oppinut arvostamaan niitä pieniäkin iloja. Se kun tuntuu usein itseltäkin unohtuvan, pienistä vastoinkäymisistä tekee elämää suurempia ongelmia jne...
    Ei voi kun ihailla sun asennetta, jatka samaan malliin! Kaikkea hyvää sulle Jassu ja hauskaa kesää! :)

    t. yksi positiivinen anonyymi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana positiivinen anonyymi! Kiitos tosi paljon ja toivottavasti jatkat yhä lukemista ;D

      Poista
  15. olet ihana! sitämä vaan että kannattaisko laittaa silleen, ettei anonyymit pääse kommentoimaan :< tosi inhottavaa settiä täällä eräät pellet laittaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No tekis mieli, mutta kokeilen eka tätä kommenttien tarkkailua. Ja tähän postaukseen vielä päästin läpi nuo muutamat törkeydet, mutta usko tai älä, paljon pahempia kommentteja jätin julkaisematta..

      Poista
    2. Voi luoja ihmisiä.. Millasia jätit julkaisematta? Voiko tuota pahemmaksi mennä? :O

      -Emmi

      Poista
    3. Loukkauksia edesmennyttä ystävää kohtaan. Ei siitä sen enempää :/

      Poista
  16. Mahtava elämäniloinen seikkailupostaus! Marski on muuten ihan mahtava hotelli, oon ollut siellä monta kertaa :)

    VastaaPoista
  17. Itsekkin kävin viime kesänä Helsingissä katsomassa nuo salkkareiden kuvauspaikat! Minullekin se oli reissun yksi kohokohdista ja etsin jo valmiiksi ennen reissua reitit ja kulkuvälineet sinne :D

    VastaaPoista
  18. Anonyymejä kiusaajia varmasti kaduttaa ilkeät sanansa -eivät vaan sano sitä enää kun ovat tolle linjalle lähteneet. Ole huoleti ja nauti kesästä, Jassu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että kaduttaa. Jätin julkaisematta monia kommentteja, joita tuli noiden julkaistujen kommenttien jälkeen. Kerta kerralta vaan pahenee..
      Kiitos :)

      Poista
  19. Tää oli tosi kiva postaus :) !

    VastaaPoista
  20. Ihanan pirteä blogi! En oo ennen kommentoinut, mutta nyt oli vaan pakko, kun monttu auki tuijotin noita aiempia kommentteja. Voi herranjestas mitä käytöstapoja. Mä en vaan ymmärrä miksi pitää anonyyminä netissä haukkua. Toivottavasti jaksat pysyä positiivisena ja jatkaa postailua idiooteista kommenteista huolimatta! Hyvää jatkoa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jep, mäkään en ymmärrä mitä nuo anonyymit saavat siitä, kun yrittävät aiheuttaa pahaa mieltä?
      Kyllä, pysyn positiivisena!! Kiitos :)

      Poista
  21. Voi jumalauta miten sairasta porukkaa täälä !!!! En voi kestää !

    Mut muuten hei missä tuo Amanda oli, Salkkarikadun oon kyl nähny mutta tota amandaa en :D Vois seuraaval kerral mennä senki kattoo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiaa, sairasta tuo joidenkin kommentointi.
      Amanda oli ihan lähellä "Pihlajakatua", ylempänä siitä :)

      Poista
  22. Pissaliisat taas purkamassa täällä pahaa oloaan kommenteista päätellen.

    VastaaPoista
  23. Mua niin ottaa päähän, suorastaan vituttaa nuo säälittävät Anonyymit, joilla ei ole pokkaa puhua omalla nimellään noita törkeykisä.
    Mä arvostan sua ihan sairaan paljon, että noinki vaikeen asian jälkeen pystyt jatkaa elämää ja nauttimaan uusista kokemuksista!
    Ite hoitoalan ihmisenä (toki opetusten perusteella) tiedän miten vaikeaa on päästä eteenpäin.
    Mä niin toivon että pystyt sivuttaa noi älyttömät kommentit, vaikka vaikeeta varmasti on koska itse kiehun täällä ku oon sivusta seurannu noita kommentteja!
    Tsempit sulle Jassu ja anna ääliöiden olla! =)
    Hyvää kesää! <3

    Rakkain terveisin pohojalaanen täältä seinäjoki-vaasa alueelta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, harmittaa kun nuo "ilkeät" anonyymit pilaa täällä keskustelussa tunnelman..
      Voi kiitos sulle kovasti!
      Hyvää kesää sinnekin päin <3

      Poista
  24. Kivannäköinen reissu, kiva postaus. :) Jatka vaan tyylillesi uskollisena ja anna kateellisten ja muiden elämään kyllästyneiden jauhaa. Näytätkin ottavan jo asiallisen kevyesti nuo turhat kommentit, hyvä! :)

    Kaikki, joilla on tarve herjata, menköön ajatuksissaan ajassa n. 2,5 vuotta taaksepäin ja miettiköön uudestaan, mistä Jassu on lähtenyt tähän hienoon nousuun, jolle ei onneksi näy loppua..

    Go Jassu GO! Me sinut muutenkin kuin blogin kautta tuntevat puolustetaan sua hamaan loppuun asti. Leijonan raivolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä pyrin parhaani mukaan jatkamaan tyylilleni uskollisena :)
      Voi että =)

      Poista
  25. Ei voi muuta kun ihmetellä! Ihan oikeesti. Ihanan pirteä ja hyväntuulinen postaus, joka piristi ainakin mun iltaa. Ja minkälaisia kommentteja siihen tulee!?!? Ihan oikeasti mä en just nyt pysty ymmärtämään ihmisten pahuutta. Miten kukaan ikinä milloinkaan voi laukoa tollasia loukkauksia kenellekään? Mä en vois sanoa mitään tollasta vaikka siihen ois aihettakin. Ja tässä tapauksessa ei todellakaan ole!

    Jatka oikeasti bloggaamista, jos siitä nautit, äläkä välitä (helpommin sanottu kun tehty i know, kerta omakin mieleni huononi tosi pahasti kun luin noita kommentteja) siitä että jollain toisella on niin paha olla että pitää iskeä se paha olo jollekin muulle!

    Jassu oot upea ja ihailen sua valtavasti! Keep going!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmmm.. en olis itekään arvannu, että millasia kommentteja tähän postaukseen tulee! Jep sama täällä, en ikinä menis laukomaan tollasta kenellekään.
      Jatkan! Kiitos :)

      Poista
  26. Kiva postaus! Jotenkin sääli asua niin lähellä Helsinkiä, ettei viitsi ottaa hotellihuonetta sieltä ja tehdä tollasta reissua! (tai no kuka mua estää :D)..

    Musta tuntuu, ettei sua riivaa kuin yksi ano, jolla on oikeasti jotain pahoja ongelmia (ylläriylläri..). Kirjoitustyyli on joka kommentissa samanlainen. Tais olla muutenkin herkkä päivä kun purskahdin itkuun lukiessani anonyymisti kommentteja tässä ja muissa postauksissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh se on paha kun asuu "liian lähellä" :D
      Voi olla, että se on yksi. No eiköhän se pian selviä onko niitä monta..

      Poista
    2. Miten sä sen aiot selvittää? Mitä teet kun saat selville? Mietin itse blogin perustamista ja tältä varalta mietin näitäkin asioita... :)

      Tia

      Poista
    3. Jossain täällä kommenttien seassa oli vinkki, kuinka asian selvittää! No nyt se taiskin selvitä ilman tutkimista sillä joku täällä pyytelee ainakin anteeksi..

      Poista
  27. Anonyymin kommentteja, ei anonyymisti :D :D

    VastaaPoista
  28. Oi vitsit Pihlajakatu! :D Mäkin haluan tuonne!
    Vaikuttaa teiän reissu aika kivalta. Tuollaista muutaman päivän hengailureissut on kivoja! :) Pitääpä joskus testata Hard Rock Cafen ruokaa kun Helsinkii eksyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Kannattaa käydä. Vaikka siis eihän siinä ole kun tuo rappu oikeastaan mutta silti siistiä :D
      Ja kannattaa käydä siellä Hard Rock Cafessakin!

      Poista
  29. Näin sut vilaukselta ku olin tauolla töistä ja mua harmitti niin paljo etten keriinny sua moikkaamaan ku piti mennä takasi töihin! :D Mutta hyvä että nautit Helsingistä, mä oon pian asunu täälä vuoden ja nautin vieläki jokaisesta päivästä uudella innolla (::

    VastaaPoista
  30. Vaikka katonkin tota sarjaa vähän sillain läpällä niin silti aina joskus Helsingissä ollessani on tehnyt mieli käydä katsastamassa noi paikat, että näkis ne ees kerran omin silmin, mutta aina on jäänyt ottamatta selvää missä ne sitten ihan oikeasti sijaitsee. Nyt tuo juttu tuli taas tästä postauksesta mieleen ja osotteet löyty netistä ihan naurettavan helposti :P. Yks meno Helsinkiin tänä kesänä on niin yritän samalla käydä vilkasemassa noi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep netistä varmasti löytää helposti noiden osotteet =) Käy vilkasee!!

      Poista
  31. Voi kun oot kaunis <3 aivan ihanat hiukset sulla. Millä tuotteilla ja miten hoidat niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia! En mä mitenkään kummasti.. Perus shampoot, hoitoaine ja harjaus oikeastaan :D

      Poista
  32. Päädyin blogiisi kirpputori Timantin fb sivujen kautta. Olen kyllä tarinaasi lukenut lehdistä mutta en tiennyt, että pidät blogia. Sait juuri yhden lukijan lisää. Teen töitä eri tavoin vammaisten lasten ja nuorten parissa ja sinusta on hyvä ammentaa konkreettista esimerkkiä siitä, että pyörätuoli ei ole este onnellisuudelle:) mukavia kesäpäiviä ja onnentuulia elämään!

    VastaaPoista
  33. Hei Jassu, en tiedä miten nämä blogit toimii, mutta eikö noita älyttömyyksiä voi olla julkaisematta tai poistaa?? Ymmärän ja varmaan sinäkin, terveen kritiikin, mutta kun aihe menee täysin raiteilta eikä liity sinuun tai blogiin millään tavalla, niin ei noita viitsi tervejärkinen lukea.

    Sinun blogia lukiessa on aina ennen tullut hyvä mieli (niin kuin sen olet kait tarkoittanutkin) mutta nykyään noiden ääliöiden takia on päivä suurin piirtein pilaalla, kun aloittaa täältä. En tarkoita tällä mitään pahaa, vaan nuo älyvapaat kommentit vaan ärsyttää suunnattomasti :(

    Kaikkea hyvää sinulle ja blogillesi jatkossakin.
    ps. luen silti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään voin olla julkaisematta. Mutta halusin vielä vastata muutamaan tollaseen täällä. Kaikista pahimmat loukkaukset jätin julkaisematta. Usko pois, ne oli paljon pahempia kun nuo jotka täällä julkisesti näkyy.
      Kyllä mä tykkään, että ihmisille tulis tätä lukiessa hyvä mieli. Vaikkakin aiheutan sen ihan vahingossa :D Haha!
      Kiitos sulle :)

      Poista
  34. Kivoja reissujuttuja oot tehny. Aurinkoista kesää Jassu. :)

    VastaaPoista
  35. Moi Jasmine,

    Minä olen kirjoitellut sinulle töykeitä kommentteja, syyttänyt sinua kahden ihmisen kuolemista ja muuta ikävää mitä kenekään ei tarvitsisi kuulla.

    Aion lopettaa kiusaamisesi. Se ei ollut oikea tapa toimia. Eikä se myöskään ole minun asiani päättää kenen syy mikäkin on. Onnettomuus on aina onnettomuus.

    Vilpitön anteeksipyyntöni.

    -Anonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi oot tajunnut kuinka typerästi teit. Toivottavasti et taas kohta muuta mieltäsi vaan muutat tapojas.
      Kiitos. Eiköhän asia ollut tässä?

      Poista
    2. Joo oli se. :D Hyvästi. :)

      Poista
  36. Jos joku pyytää anteeksi vilpittömästi, niin yleensä siihen reagoidaan. Etkö koe, että pysty siihen vielä? Kokeile, siitä tulee hyvä mieli! Ja kummallekin jäisi hyvä mieli kun asia ratkaistaisiin hyväksymällä vilpitön anteeksipyyntöni. Sitten voisin hyvillä mielin poistua blogistasi ikuisesti. :)

    -Anteeksipyytänyt anonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun neuvot kuinka saada hyvä mieli. Oot siinä näköjään niin hyvä.

      Poista
  37. Oikeesti Jasmine, sanon vielä kerran, että oon todella todella pahoillani siitä että oon kiusannut sua. Olen ymmärtänyt että se oli väärin ja en hyväksy sitä käytöstä itseltäni enkä keneltäkään muulta.

    VastaaPoista
  38. Sun blogis on aivan ihana! En oo ennen kommentoinu, mut ootan aina uutta postausta :) Joten aattelin nyt tulla jättään jonkun pienen kommentin!

    Musta ois kiva käydä kans pitkäst aikaa Helsingis, sun tekstis muistutti siitä miten kaunis Helsinki oikeesti on. Tosin en taida keretä tänä kesänä ollenkaan käymään :(
    Hotellin aamiaiset on ihania :D Katoin kateellisena noita kaikkii ruoka kuvii ja kuinka hyvält näyttää.

    Ja mä en myöskään tajua miten joku viittii kirjottaa tommosii törkeitä kommentteja. Kukaan niistä ei oo niin rohkee, et kirjottais omalla nimellä...
    Mut onneks on paljon muita, joilla on hyvää sanottavaa ja jotka pitää sun blogista! Joten älä lopeta bloggaamista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No syksyllä tai talvella sitten Helsinkiin?! Haha, itelleki tulee nälkä kun miettiiki noita ruokia..
      Kiitos :)

      Poista
    2. Ehkä talvella vois jos tulee käymään suomessa, mutta ei se kyllä oo sama asia kun kesällä...
      Onko toi Hard Rock Cafe kallis? Kiinnostais käydä kun täälläkin päin on sellainen jossain, mutta niitten sivuil ei oo mitään tietoo hinnoist...

      Poista
  39. Hei Jassu ja muut lukijat!

    Lueskeltuani aiempia kommenttiryöppyjä ja keskusteluja täytyy minun sanoa sananen ajatuksistani. Tarkoitus ei ole tosiaankaan spämmätä tai mitenkään arvostella muita, mutta halusin koota ajatukseni tänne, ja toivon että ne pääsevät kuuluviin ilman, että minut teilataan. Rauhan nimissä...

    Mua nimittäin ihmetyttää se, että täällä julkaistaan kommentteja, jotka loukkaavaat sekä -ei vaan Jassua- mutta myös muita. Miksi Jassu julkaiset ne? Onko kiusaajan haukkuminen eri asia kuin sinun haukkuminen? Miksi te lähdette kiusaamaan ja haukkumaan ihmistä, jolla selkeästi on jotain henkisiä ongelmia kun hän tulee haukkumaan Jassua? Jättäisitte hänet yksin ja huomiotta -toivoisitte hänelle parasta ja toipumista. On turha toisia syytellä hulluksi ja sairaaksi, jos itse laskeutuu sille tasolle. Miettisin mitä sanon -ihan jokaisen kohdalla, sillä muuten olette yhtä lailla kiusaajia, vaikka kuinka sen tarkoittaisitte puolusteluna.

    Tämä on rakentavaa kritiikkiä ja ajattelun arvoista asiaa teille kaikille kommentoijille, ja toivon että otatte sen niin. Keskustelua ei synny vain haukkumalla ja haukkumisen kierre vain tekee ikävämpää keskustelusta kaikille. Vielä kun osa keskustelijoista teilataan/kielletään, jää keskusteluun vääristynyt kuva.

    Tämä on Jassun blogi, koitetaan kaikki arvostaa sitä ja jättää turhat murheet muualle. Ja koska joku ihan varmasti keksii yrittää kommentoida, että olen kuitenkin joku elämääni kyllästynyt kiusaaja tai pissaliisa, niin sanottakoon, että täällä keskustelee 24-vuotias psykologian opiskelija jolla on kaikki ihan hyvin. :)

    Muistakaa vaan että kaikilla kaikki ei ole niin hyvin, joten koitetaan ymmärtää.

    -Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanon heti alkuun ettei vaan synny väärinkäsityksiä, että tarkoituksenani ole mitenkään teilata sinua, vaan haluan itsekkin jättää tähän vähän omia hajatuksia asiasta. En takaa että vastaukseni kysymyksiisin olisi Jassun mielestä, tai oikeastaan kenenkään muunkaan mielestä oikeita.

      "Mua nimittäin ihmetyttää se, että täällä julkaistaan kommentteja, jotka loukkaavaat sekä -ei vaan Jassua- mutta myös muita. Miksi Jassu julkaiset ne?"
      Tämä blogi oli aikaisemmin taistelukenttä missä tuli on vapaa, eikä keskusteluja valvottu sen kummemmin. Kommenttien valvonta tuli vissiin vasta nyt käyttöön?

      "Onko kiusaajan haukkuminen eri asia kuin sinun haukkuminen?"
      No eihän se ole. Tästä ei päästä yli eikä ympäri. Jokainen ihminen ansaitsee kunnioitusta. Mutta koska emme elä täydellisessä maailmassa, kuten osa kommenteistakin sen todisti, voi sen kunnioituksen menettää. Ihmisten on aika vaikea kunnioittaa sellaista henkilöä joka ei kunnioita muita. Tajuan että tästä seuraa pakosta kaksoisstandardeja ja noidankehä on valmis.

      "Miettisin mitä sanon -ihan jokaisen kohdalla, sillä muuten olette yhtä lailla kiusaajia, vaikka kuinka sen tarkoittaisitte puolusteluna."
      Tämä on aivan totta, samoin kuin koko kirjoituksesi oli loistava. Tosin siinä oli eräs pieni parapraksis, mikä toi pienen ilkeän virneen naamalleni.

      " On turha toisia syytellä hulluksi ja sairaaksi, jos itse laskeutuu sille tasolle."
      Etkö juuri itsekkin tehnyt niin, kun puhuit noista henkisistä ongelmista?

      Painotan vielä loppuun, että tämä on vain minun mielipide asioista, eikä ainakaan itsellä ole enää aikomusta osallistua tätä aihetta käsittelevään keskusteluun.
      Nyt vaan innolla odottelemaan postauksia Marskista ja Yumesta.

      Poista
    2. Hei,

      Kiitos vastauksestasi pohdintoihini!

      Kyllä, menin tekemään itsekin sen virheen, että syytin toisia tietämättä mitään heistä. Oli liian kärjistettyä sanoa niin, jolloin ajatukseni tarkoitus kärsi. Todella hyvä, että nostit pointin esille. Kun on paljon ajatuksia päässä, ei niitä saa aina muotoon johon toivoisi.

      Mukava oli muutenkin lukea ajatuksiasi aiheesta. Erinomainen kommentti, JP. :)

      -Emmi

      Poista
  40. tosi kiva blogi ja ihan uskomatonta miten jaksat aina olla niin pirteä! :) aivan mahtava elämänasenne sulla, tuun aina tosi hyvälle tuulelle kun luen tätä blogia :) toivottavasti jatkat kirjottelua vielä pitkään!

    VastaaPoista
  41. Jassu. Kun ajattelee asennettasi ja iloa ja miettii kokemaasi, olet kertonut arvistasi, aivovammasta ja jaloista ym. Sun pieni ikäsi on pannut sinut kuitenkin koville. Oletko koskaan ajatellut, että hemmetti, selvisin vähällä? Tunnetko koskaan voimaa, että jäi kuitenkin niin paljon jäljelle, että oikeastaan sait vain pienen kolhun? Noissa trollauksissa puhutaan pyöriksessä kököttämisestä ym. Olet kuitenkin kulkenut paikoissa ja nähnyt kohtaloita, joissa muuta ei ole enää tarjolla, kun mikään käsky ei etene. Paremmuuden tunteeseen ei ole varaa tai oikeutta, mutta kait siitä voi olla kiitollinen, että itselle jäi kuitenkin ihana elämä täysillä elettäväksi ja koettavaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelen päivittäin, että selvisin vähällä. Ihmettelen kavereille ja perheellekin usein, kuinka vähällä mä kaikesta selvisin. Ja kuinka hyvässä kunnossa oon kaikkeen nähden. Jokainen aamu oon kiitollinen, että tässä ollaan ja omasta mielestä ihan samanlaisena kuin ennenkin.
      Just sen kiittollisuuden ja onnellisuuden takia mä haluan kokea ja nähdä paljon! :)

      Poista
  42. Se Johanneksen kirkko on omasta mielestä Helsingin upeimpia paikkoja:) Kait kävit sieläkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No menin ohi ja ihmettelin, että mikä kirkko! Enkä tajunnu tarkistaa asiaa. En siis mitenkään siinä kirkolla käyny.. harmi. Pitää ens kerralla käydä :)

      Poista
  43. missä se amanda sijaitsee? onko se lähellä sitä "pihlajakatua"? :D

    VastaaPoista