lauantai 10. elokuuta 2013

FLYBOARD, mä lennän

Wou! Mä, minä, meikä, tyttö pyörätuolissa lentelin eilen muutamia metrejä järven yläpuolella. Olen aina halunnut lentää (pienenä toivon olevani Peter Pan) ja nythän mun haave oikeastaan toteutui..

Wow! I - a girl in a wheelchair - was flying a few meters above the water yesterday. I've always wanted to fly (when I was little I wished I was Peter Pan) and now my wish kinda came true.


Mä ihastelin kesän aikana joistain uutisista tätä flyboarding-juttua ja ajattelin, että jos kävelisin niin todellakin menisin tuohon. No, pari iltaa sitten iltalenkillä satamassa jäin juttelemaan eräälle tutulleni, joka oli mainostamassa tätä äärettömän siistiä vesilentokokemusta. Hetken juteltuamme joku paikalla olleesta porukasta (luultavasti koko homman järjestäjä Miika) tajusi, että kyllähän mä voisin "jalattomanakin" flyboardata. Kunhan vain hyppään Miikan syliin, niin lennetään kahdestaan.

Earlier this summer I read something about flyboarding and thought that if i could walk I would do that. Well, a couple of nights ago I went by the harbor and happened to talk with the organizer, Miika. He thought that why not, no one's ever done it but let's try! The idea was that we would do it together.


Eilen mä sitten menin paikalle, otin kaverin kuvaajaksi mukaan, puin märkäpuvun ja kypärän, hyppäsin syliin ja naureskelin, että mihin kaikkeen mä pääni pistänkään. "Aina kun on mahollisuus tehä jotai extremee, nii mähän teen!"

So yesterday I went there, put on a wetsuit and a helmet, hopped in and laughed where I was putting myself into. Whenever there's a chance to do something extreme, I'll do it!


Seuraavaksi olinkin jo järvessä uiskentelemassa. Tai ehkä ennemminkin kellumassa.. enivei, pääsin toteuttamaan tämän kesän suuren unelman - järvessä uimisen! Vieläpä ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen.
Mun nauttiessa järvessä lillumisesta Miika puki "monot" jalkaansa ja pian hyppäsi perässä järveen napatakseen mut etureppariin nauttimaan lennosta.

The next thing I knew I was swimming in the lake. Or more like floating... But anyway it was the first time in three years I got to do that. While I was enjoying that, Miika was putting on the equipment and soon jumped in (the water) too. He took me into a kind of a reversed version of a piggyback.


Ja siellä sitä lennettiin jonkin aikaa. Korkeimmillaan me kahden painolla taisimme päästä 4-5 metriin. Yksin flyboardatessa voi saavuttaa 10 metrin korkeuden, jos oikein muistan.
Myös yksin lennellessä pystyy sukeltelemaan kuin delfiini ja tekemään muita hienon näköisiä temppuja. Kunhan vain kuuntelee Miikan ohjeita, niin kuulemma jo ensimmäisellä yrityksellä osa kokeilijoista pääsee kunnolla ilmaan.
Kuvia näistä siisteistä jutuista (sekä lisätietoja) voitte käydä katselemassa Flyboard Avataaran fb-sivuilta!

And then we were flying. The biggest altitude we could get together with our combined weights was probably 4-5 meters. When you flyboard alone, you can achieve the altitude of 10 meters (if I remember correctly). You can also dive like a dolphin and do other cool tricks.


Mä olen sitä mieltä, että jos mä uskalsin niin kyllä säkin! Saatoinpa vielä olla maailman ensimmäinen halvaantunut, joka flyboardasi!! Aika siistiä vai mitä?
Suosittelen todellakin kokeilemaan jos vain mahdollista. Eihän tällaista kokemusta nyt joka päivä saa. Itsekin taidan vielä toisen kerran käydä katselemassa satamaa yläilmoista..

The way I see it is that if I could do it, so can you! It just might be that I was the first paralyzed person in the world to flyboard. Pretty cool huh? I truly recommend to try it if you have the chance, since it's probably not an everyday experience for most people. I think I too might pay a re-visit to the harbor to see it from the sky again..

Jälleen yhtä mahtavaa kokemusta rikkaampana toivottelen teille ihanaa viikonlopun jatkoa
ja hei, osaattekohan arvata kuinka monta kertaa tämä on mulla viimeisen 24 tunnin aikana pyörinyt?


xoxo, Jassu

Ps. Videopätkää mun lennosta löytyy kaverini instagrammista Karoliinapp ;)

124 kommenttia:

  1. Juttelin eilen miikan kanssa ja arvasin heti että puhui susta kun sanoi että lennätti nuorta typyä ;) Tää on niin huikea laji! Kuinka siistiä että pääsit uimaan ekaa kertaa kolmeen vuoteen!

    -Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Korjaan, että uimaan järveen ekaa kertaa kolmeen vuoteen :)

      Poista
  2. Hienoa!!! Varmasti upea kokemus! Olet rohkea tyttö :)

    VastaaPoista
  3. ihan mahtavaa ois kyllä tolla lailla liidellä ! ootko benjiä hypännyt ? Sekin on aika loistava kokemus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benji ois iha törkeen siisti, mutta vähä jännittäs, että miltä tuntuis kun en tuntis et jalat on missään kiinni. Hui! Mut siinä sitä vasta tuntiski varmaa lentävänsä.

      Poista
  4. Oi vitsit kun toi näyttää kivalta! :) Pitäis itsekin uskaltautua kokeilemaan, koska oon aina haaveillu lentämisestä, vaikka korkeat paikat vähän pelottaakin :D

    Löysin vasta hiljattain blogisi ja pakko sanoa, että tämä on niiiiiiiiiiiiiin (tulikohan nyt varmasti tarpeeks monta i:tä....) IHANA! Ihan paras blogi, mitä olen pitkään aikaan löytänyt! Kirjoitat niin elävästi ja mielenkiintoisesti ja näistä jutuista oikein huokuu sellanen ihanan pirteä ja iloinen asenne. Kiitos kun kirjoitat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kandee koittaa!
      Voi kiitos sulle kommentista :)

      Poista
  5. Ollut varmasti mahtava kokemus =)

    VastaaPoista
  6. mun mielestä sä olet vaan yksinkertaisesti ihana! niin positiivinen ja elämäniloinen :D eipä mulla muuta haha!

    VastaaPoista
  7. Oot kyllä ihastuttava daami. :) Huh huh. Jos en olis jo tällainen piiitkälle yli kolmekymppinen ja sitoutunut, niin kaikkeni tekisin. ;)

    Olen tämän päivän lukenut sun juttuja, katsellut kuvia, ja posket hehkuu. <3

    M.K.

    VastaaPoista
  8. Vau mahtavaa!!

    ps.ootko muuten menossa sinne ratsastamaan?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suunnitelmissa on!! Kunhan saadaan kaverin kanssa aikataulut sopimaan yhteen, sitä odotellessa :)

      Poista
  9. öööö maailman siistein muidu.

    VastaaPoista
  10. Ei halvaantuneen pitäis tollasii harrastaa... Jäisit yksin kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi herranjesta mikä tyyppi haha :D ilmeisesti kaikkien ihmisten täytys olla samanlaisia? Oikeesti en ees pysty sanoo kuin paljon tunnen sääliä tollasta ihmistä kohtaan joka kirjottaa jotain noin lapsellista!

      Poista
    2. :DDDDDDDDdDDDDDD "ei halvaantuneen pitäis tollasia harrastaa" mä en kestä......

      Poista
    3. Mihin kommat välistä kadonneet? Et kestä totuutta, Jassu ;)

      Poista
    4. Kestän totuuden. Tiedän, olen pyörätuolissa, olen halvaantunut ja kaikki eivät siedä näköjään pyöriläisiä. Ihan sama mulle. Ihan sama vaikka suurin osa suomalaisita niin ajattelis, mulla on maailman parhaat ja rakkaimmat läheiset, joille mä kelpaan tällaisena. Se riittä. Mutta en halua tätä törkyä pilaamaan hyvää mieltä täällä. Anteeksi vain, että poistin kommenttis, mutta mun blogi mä päätän.

      Poista
    5. Sullon varmaa aika vaikee elämä..

      Poista
    6. OOTPA ITSEKÄS! ET ANNA MUILLE MAHDOLLISUUTTA SELITTÄÄ TAI PUOLUSTAUTUA SUN HAUKKUJA VASTAAN ETKÄ MUIDEN VARSINKAAN. HÄPEÄISIT. IHAN OIKEIN SULLE ETTÄ OOT NYT HALV. VARMAAN KARMA!

      EN PALAA,MOIDO

      Poista
    7. Hyvä vaan poistaa törkykommentit, omassa blogissani ensimmäinenkään ei olisi päässyt läpi. Jos ei tämä blogi (tai muut) miellytä, tuolta selaimen oikeasta yläkulmasta löytyy kyllä nappi, jota painamalla pääsee pois.

      Ja kiitos Jassu kivoimmasta postauksesta, mitä oon lukenut kuukausiin! :)

      Poista
    8. Juu sä olitkin se uhri tässä. Heihei!

      Poista
    9. Mitä ihmettä täälä tapahtuu?? Jotkut eivät näköjään osaa iloita toisten puolesta! Täähän on tosi mahtava juttu, että pääsee tekemään tälläistä, vaikka jalat eivät toimisikaan. Eiköhän siinä ole tarpeeksi rajoitetta. Ei tarvitse ihmisten ahtaiden mielipiteiden kahlita lisää!

      Kiva, kun pääsit iltasanomiin ;)

      Poista
  11. Ihan mahtavaa!! Vika kuva kertoo kaiken, oot niin iloinen ja alkaa itseäkin hymyilyttää :) Ja todellakin pitää harrastaa, oli sitten halvaantunut, nuori, vanha, perheellinen, sinkku tai jotakin muuta! =D Ainakun oon nähny sua keskustassa niin aina miettii kuinka iloinen oot ja sitte itekki on iloisempi!

    VastaaPoista
  12. Oot päässy oikein iltalehteeen, hienoa =) Mahtava veto oli kyllä sinulta, olet todella rohkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin näin Iltiksen jutun. Ainut mikä pisti silmiin oli otsikko. En kyllä ikimaailmassa kuvailisi sua liikuntakyvyttömäksi. Mielestäni liikuntarajoitteinen on ihan eri asia. Liikuntakyvytön on taas joku esim. kaulasta alaspäin halvaantunut, joka ei tosiaan pysty liikkumaan ollenkaan itsenäisti. Kannattaisi laittaa heille palautetta. Itse olen laittanut esim. tv-kanaville palautetta, kun tekstityksissä on puhuttu rullatuolista...

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013081117354420_uu.shtml

      Poista
    2. TOTTA! Mä mietin itekin, että mikä siinä mättää. Tosiaan en todellakaan oo liikuntakyvytön :D Kiva moka tullu iltalehelle..

      Poista
  13. Kiva blogi sulla. Koska teet sun uudesta pyöriksestä päivitystä ja olis ihan kiva kun taas tekisit niitä "mun päivä" päivityksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla oliskin matskua tältä viikolta yhdeltä päivältä sellaseen!

      Poista
  14. Kiva blogi sulla. Koska teet siitä sun uudesta pyöriksestä päivitystä ja olisi kiva taas lukea niitä "viikonpäivä" päivityksiä. Ja mitä oon nyt seuraillu tätä sun blogia niin olet iloinen ja onnellisen oloinen. :)

    VastaaPoista
  15. Sustahan oli tehty juttu iltalehteen! Luin sen ja mietin vaan, et taitaa aiheet olla aika lopussa ku aletaa tollasestakin tehä juttua! :D

    VastaaPoista
  16. Oon luekellu sun blogia jonkin aikaa. Täytyy sanoa, että sulla on aivan mahtava asenne elämää kohtaan :)
    Tätä ei voi lukea kuin hymy huulin. Sait musta uuden fanin :))

    Tsemppiä tulevaisuuteen! :)

    VastaaPoista
  17. Oot itselle tällä hetkellä yks merkittävistä inspiraation lähteistä. Lupaa, että et koskaan luovu tosta hymystä! Se saa sut näyttää entistä kauniimmalta ;)

    Ja joo, kyllä pyytäisin kahville :D

    VastaaPoista
  18. Tämmöseen törmäsin äsken sattumalta 8) http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013081117354420_uu.shtml

    VastaaPoista
  19. Löysin blogisi vasta nyt ja täytyy sanoa että olet huippu tyyppi ja hienoa että jaat asioita, vaikeitakin, täällä blogissa. Omaat hienon elämänasenteen! Arvostan! Oletko ajatellut kouluttaa/hakea avustajakoiraa jossain vaiheessa? Uteliasuudesta kyselen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon mä miettinyt, että ehkä joskus. Mutta ei nyt, mä reissailen sen verran paljon, että olis vaikeaa koiran kanssa. Katsellaan tulevaisuudessa.

      Poista
  20. Erittäin innostava ja koskettava blogi, jäin samantien koukkuun. Vaikutat todella mukavalta ja iloiselta naiselta. Miehenä on myös pakko todeta, että ulkonäkösi ei kalpene luonteesi rinnalla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on se ihan nätti flikka. Mut kuka haluu vammasen akan oikeesti? En ainakaan mä!

      T. Mies 25 v.

      Poista
    2. Tuolla asenteella ja tilannetajulla naiset varmasti heittäytyy sun jalkojen juureen. Siitä sitten valitset parhaat päältä, kun oot niin alfa. NOT!

      T. 26-vuotias mies.

      Poista
    3. kyllä mulle ainakin jassu kelpais emännäksi

      TV: jr

      Poista
    4. Hei mies 25.v ei taida kukaan haluta tollasta asennevammasta miestä oikeesti...en mä ainakaan.t.nainen 20.v

      Poista
  21. Tosi hienoa! Sulla on paljon asennetta:) älä koskaan menetä tuota hymyä ja elämän iloa :) näin tuon jutun iltalehdessä ja tuli siinä itellekkin hymy naamalle kun luki sen :)

    VastaaPoista
  22. Mullakii kyseinen kappale on pyörinyt AIKA monta kertaa jo;) ootko muute cheek fani? Blogisi on hieno ja on kiva seurata, kuinka elät aivan normaalia elämää (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllähän Cheekkiä tulee kuunneltua ;D Kiitos!

      Poista
  23. iltalehden kautta löysin sun blogi. melkein aloin itkemään kun luin mitä olet käynyt läpi ja vaikka sulla on ollut vaikeata niin sulla on mahtava asenne elämää kohtaan. Jatka samaan malliin!

    Olet kaunis!

    VastaaPoista
  24. Ilolla olen huomannut, että viime päivinä iltapäivälehdissä on näitä positiivisia uutisia ainaisen synkistelyn sijaan. Ei ole montaa päivää, kuin urheillessa vakavasti loukkaantuneesta Pekka Hyysalosta tehtiin hieno juttu ja nyt sinun tempauksesta. Näistä on aina mukava kuulla. Molemmissa positiivisella elämänasenteella päästiin ja päästään pitkälle! Se on tärkeää myös meille kaikille muille!

    Hyvää alkavaa syksyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä on kiva, että tulee positiivisia juttuja kaiken synkän joukkoon :)
      Kiitos samoin!

      Poista
  25. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013081117354420_uu.shtml

    Tollanen tuli eteen iltalehtee selaillessa, ja tajusin että onpas tutunnäkonen tyttö ja mietin että missä mä sut oon nähny :D ja sitten tajusin, että ahaa se oletkin sinä ja oli pakko tulla katteleen ootko päivitelly blogii :DD

    Mut mahtavaa tollanen, olis itekkin siistiä kokeilla tollastaa, ja vasrmasti toi on yhtä hauskaa yhessä ku yksinkin, varsinkin jos siinä on joku komee mies toisena osapuolena ;)

    Jatka kirjotellua, ootan aina innolla millon oot kirjotellu tänne :)
    Ja mukavaa loppukesää :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että se on hauskempaa yksin :D Pystyy tekee niitä temppuja.
      Mä jatkan ja hyvää loppukesää sullekin :)

      Poista
  26. Löysin blogisi vasta tänään, kun oma siskoni siitä kertoi. Toivon sinulle kaikkea hyvää elämässäsi ja kuten monet ovatkin jo sanoneet, sinä itse mukaan lukien, on mahtavaa huomata, että raskaidenkin kokemusten jälkeen olet onnistunut säilyttämään elämänilosi! Annat paljon voimaa ja jaksamista muille samassa tilanteessa oleville kertomalla kokemuksistasi ja se jos joku on todella arvokasta. Mukavaa kesän ja kohtapuolin syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Samoin sulle hyvää alkavaa syksyä :)

      Poista
  27. Minäkin bongasin blogisi Iltalehdestä ja samalta istumalta selailin kaikki kirjotuksesi läpi :) Täytyy myöntää että en ole koskaan noin elämänmyönteistä ja iloista ihmistä tavannut! Alkaa oikein hävettää kun miettii miten turhia asioita sitä itse murehtii. Mutta sait kyllä todella hyvälle tuulelle ja ajattelemaan asioita, kiitos siitä!

    Ps. katselin tuon "Toistaiseksi tuntemattomasta syystä" -ohjelman jaksonkin ja sen ihan lopusta voisin vielä näin miehenä kommentoida että ihan turhaan murehdit, noin kauniille, älykkäälle ja iloiselle tytölle ei varmasti tule ongelmia löytää myös sitä toista puoliskoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, sä olet jaksanut lukea.
      No saa nähdä mutta kiitoksia tsempistä :D

      Poista
    2. minäkin luin yhden päivän aikana kaikki blogitekstisi.. niin koukuttava tää on!!

      Poista
  28. Vautsi, sä oot rohkee mimmi! Tällaisten postauksen luettuaan miettii, että pitäisi kyllä kokeilla kaikkea mahdollista, kun vielä voi ja pystyy. Mahtavaa, että pääsit kokeilemaan lentämistä. monet jutut onkin, että ei tarvitse kuin vähän soveltaa niin saadaan monet tekemiset mahdollisiksi.

    Nostan hattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla kaikkea, mikä vain on mahdollista :)

      Poista
  29. Heh tajusin just nyt että kommentoin johonkin sun vanhaan kirjoitukseen vaikka oli tarkoitus saada viesti sulle perille uusimmassa x) Toivottavasti sait silti mun tekstin perille, koska sä teit muhun ''vaikutuksen'' ihanuus! Ande

    VastaaPoista
  30. Harvoin kommentoin kenenkään blogia, mutta päädyin tänne iltalehden kautta (niinkuin moni muukin) ja mun on pakko sanoo että oot ihan älyttömän upee mimmi!!:) Tosta sun asenteesta ja positiivisuudesta on monen otettava mallia! Keep going girl!

    VastaaPoista
  31. Oon itse 22-vuotias urheilijanuori Helsingistä. Tunnen sun lähipiiristä muutaman kaverin, ja oon kuullut tän sun stooris kokonaisuudessaan. Ihan uskomatonta huomata miten sä oot noin positiivinen ja kuitenkin nautit elämästä täysin! Oikeesti, jos näkisin sut, niin halaisin sua niin kovasti! :) Oot tosi sulonen! Voi että. Kaikkee hyvää sulle! :) -Teemu

    VastaaPoista
  32. Ilmoittaudun myös yhdeksi iltalehden kautta tiensä tänne löytäneeksi :D Ja voin nyt jo heti varoittaa että tästä tulee pitkä kommentti!

    Eilen illalla(vuorokausi tosiaan vaihtui pari tuntia sitten hoho) Näin jutun susta iltalehden sivuilla ja siinä oli linkki sitten blogiin ja kahlasinkin sitten jokaikisen täällä olleen tekstin läpi! Ja voi että mitä kaikkea olet saanut kestää ja toki varmasti sullakin on huonoja päiviä mutta täällä blogissa susta huokuu kyllä sellanen positiivisuus että(et varmaan ole jo tästäkin kuullut aika paljon!).

    Mun mielestä ihmiset nipottaa nykyisin ihan liian helposti turhanpäiväisistä asioista ja sen takia näiden ihmisten pitäis esimerkiks tavata sut jos nekin vähän heräis siihen ettei elämä ole aina niin yksinkertaista ja se "kauhea kiire taas" valitus voisi hetkeksi siirtyä pois.

    Itselläni kävi myös tämän vuoden maaliskuussa vähän ohrasesti kun tavallisessa terveystarkastuksessa mulla todettiin 1 tyypin diabetes. Sinänsä joo ei niin iso asia mitä esimerkiksi sulle on tapahtunut mutta kaikki on suhteellista ja mun kohdalla taas tämä oli aika iso pommi enkä ole siitä henkisesti vielä selvinnyt(tämän melko lyhyen 22 vuoden elämäni aikana olen saanut kokea niin monta läheisen menetystä ja muuta kamaluutta niin tuntui kuin tämä olisi nyt ollut tässä sitten vielä sellanen piste i:n päälle). No kyllä tämänkin kanssa on nyt oppinut elämään mutta pahan tästä tekee se ettei kukaan tiedä miten kauan tämä on jo jyllännyt kehossani ja näin ollen olen saanut vakavia vaurioita silmiini ja munuaisiini.

    Täytyy vaan elää täysillä päivä kerrallaan! Toivotan sulle kaikkea hyvää ja mukavaa syksyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltalehen kautta tais muutama tänne eksyä :D
      Hetki varmaan vierähti ihan kaikki tekstit lukiessa!
      Oot todellakin oikeessa, kaikki on suhteellista. Enkä missään nimessä lähtis vähättelemään sitä, mitä sä olet joutunut kokemaan.
      Ihanaa syksyn alkua sulle! :)

      Poista
  33. Jos et ole eläimille allerginen, niin aloita ratsastaminen. Siinä on myös menoa, vapauden tunnetta ja paljon muita tunteita. Sitäkin hommaa voi tehdä kaikki. Western-hevoset esim. tottelevat ääniavuja. Valoisa ihminen olet, ylpeä voit olla itsestäsi ja saavutuksistasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin kallista, että ehkä tyydyn vain kokeilemaan ratsastusta :)

      Poista
  34. Moikka Jassu

    Täysin asiaan liittymättömänä irtokysymyksenä... vieläkö sulla on sellainen kuva ettet sä pääsisi koskaan naimisiin? (Vissiin pyörätuolin takia, täh?) Tuollaisen väitteen bongasin tuolta jostain blogin syövereistä, mutta siitä on jo tovi aikaa. Oletko vielä samaa mieltä vai oletko tullut järkiisi? Musta olisi perin kummallista jos noin nätti ja reippaan & positiivisen elämänasenteen omaava nuori neiti ajattelisi noin pidemmän kaavan päälle. Kun ei pidä paikkaansa päivääkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      No hiukan tuntuu siltä :D

      Poista
    2. Olet väärässä :)

      Omakohtaisesta kokemuksesta (joskaan en ole menossa kenenkään kanssa lähivuosina naimisiin) voin kertoa, että usko kun sanon ettei se ole todellakaan mikään este myöskään tähän. Ei se tietenkään mahdollisuuksia paranna, mutta ei mitenkään ratkaisevast heikennäkään. Tottakai on sällejä ketkä ei osaa katsoa tuolin ohi ja täten tietty aines siitä karsiutuu, mutta sehän ei vielä tarkoita mitään. Eikä se ole myöskään mitenkään sen miehen ulkonäöstä kiinni kuka osaa katsoa jakkaran ohi ja kuka ei - kyllä ne sysirumatkin voi olla ihan yhtä umpimielisiä kuin cristianoronaldot. Ja on myös kiva nähdä ettet ole tyytynyt mihinkään kakkos- tai kolmoskorin ukkoihin vaikka moisia varmasti saisitkin, sillä tavoitteet pitää aina pitää siinä omassa ykköskorissa. Ellei voi saada kultaa niin ei parane ottaa hopeeta eikä pronssia, se on selvää.

      Omana itsenäsi painat menemään kuten olet jo hyvin tähän astikin painellut, niin eihän tossa ole mitään ongelmaa kunhan saat mieleisen veijarin tähtäimeen ja sopivasti osuu kohdalleen.

      Happy hunting! :)

      Poista
    3. Haha mahtava kommentti :D Happy hunting hahah ihana :DD

      Poista
    4. Katohan FB:n others-boksi, menee näemmä sinne eikä inboxiin kun random tyyppi lähettelee. Noin taustoittamaan tätä edellistä.

      Poista
  35. On varmasti ollut mahtava kokemus, se välittyy tekstistäsi ja kuvista, huikeaa! Sinä se aina tempaiset - milloin missäkin asiassa, koskaan ei tiedä, kun tänne blogiin tulee, mitä kivaa, jännää, mukavaa arkea täältä tarinana löytyy!
    Ja iltapäivälehteä äsken netissä lueskelin ja ajattelin, että onpa tutun näköinen kuva - ja sinähän se siinä olitkin, mukavaa lukea näitä myös isommista foorumeista!
    Iloa ja valoa elämääsi edelleen, auringonpilkahduksia ja lämpöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D Minähän se siellä.. vaikkakin väärin kirjoitetulla otsikolla.
      Samoin sulle!!

      Poista
  36. Aivan mahtavaa miten valoisa ihminen sä oot ja kuinka ootte selvinneet tästä sun tukijoukkojes kanssa! (: Innostuin selaamaan koko blogin lävitse ja sait tosiaankin uuden lukijan.
    Mua jäi mietityttämään että minkälaisia arpia sulla on jäänyt? Leikkauksista nyt varmaan vähintään? Ja kun kerran olet halvaantunut, oliko se nyt vyötäröstä alaspäin, tunnetko kun sun pitää päästä vessaan vai miten hoidat tän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teitähän on jo muutama, jotka on lukeneet koko blogin läpi. Huhhuh =)
      Leikkauksista jäi siis arpia. Itse onnettomuudesta ei oikeastaan arpia tullut. Vessajutuista en täällä höpise :D

      Poista
  37. Löysin tän sun blogin iltalehden jutun kautta. Mietin tilannetta omalle kohdalle ku oon samanikäinenkin sun kaa. Täytyy kyllä nostaa hattua miten oot selvinny näin suuresta elämäntilanteen muutoksesta ja näytät olevan yhtä hymyä lähes koko ajan :). Sun asenteesta kannattais monen ottaa mallia ja olla vinkumatta omia pieniä turhia murheita! Jatka ihmeessä blogin kirjoittamista jos vaan aika riittää. Tuun kyllä lukemaan tätä innolla jatkossakin ja saan hyvän mielen kun näkee sun iloisia ja nättejä kuvia :). Äläkä turhaan murehdi ettet pääse koskaan naimisiin, oot tosi kaunis ja positiivinen ihminen. Varmasti joku onnekas sut saa ;). Mä veisin sut jos en ois jo varattu ;) Ei muutaku jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina ollut yhtä hymyä ja toivottavasti tuun oleenki :D Voi kiitoksia!

      Poista
  38. TYKKÄÄN! susta, sun blogista, sun luonteesta ja asenteesta! Oot mun esikuva <3

    VastaaPoista
  39. Moi! Törmäsin sun blogiin iltalehden kautta ja tää näyttää tosi hyvältä! Sulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa ja sun kuvat on musta mielekkään näköisesti räpsäisty :) Ja pointsit kotiin sun asenteesta ja sulla on todella upeita ystäviä myös!

    Luin myös sun jutun noista anonyymien ilkeistä kommenteista ja älä todellakaa anna niiden masentaa, kaikkein parasta on kun vaan jatka sitä mistä tykkäät!

    Ja ihanaa, että pääsit toteuttamaan sun järviunelman! Mukavaa alkavaa syksyä!

    Terkuin,
    Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) En anna niiden masentaa.
      Kivaa syksyä sullekin!

      Poista
  40. Huikeaaa! :) Oon kesän aikana katsellutkin Jyväsjärvellä tuota noin :) Oli varmasti siistiä! :) Kuinka paljon tuo maksaa?

    VastaaPoista
  41. Heippahei, niinku näemmä moni muukin, myös mä löysin sun blogin iltalehden kautta! Mä harvoin kommentoin kenenkään blogeihin yhtikäs mitään, mutta nyt teen poikkeuksen: oot aivan uskomattoman ihana persoona! Tollaseen onnellisuus-ilosuus-nätteys-hauskuus-pakkaukseen en oo törmänny ikinä aikasemmin. Oonki kuluttanu monen monituista tuntia sun blogin koluamiseen alusta loppuun - huono sinänsä, mulla ois ollu tässä paljon muutakin tekemistä haha : DD Mutta niin, oot ihan supertyttö oikeasti ja aion ottaa oppia tuosta sun elämänasenteestas! Jatka samaa mallii ja mä jatkan sun blogin lukemista!

    Huippua syksyä!

    -Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah voi vitsit, oot lueskellut kaikki (nolotkin) postaukset, apua :D
      Kiitos paljon, huippua syksyä sinnekin :)

      Poista
  42. Minäkin löysin sun blogin iltalehden kautta ja hups, hetki meni niin olikin kokonaan luettu läpi! Ikinä ennen en oo kenenkään blogia innostunu näin lukemaan :) Katoin myös Toistaiseksi tuntemattomasta syystä ja itku pääsi.
    Ei voi muuta kun ihailla sun positiivista asennetta elämään :)

    Mukavaa syksyn odotusta!

    -Pauliina

    VastaaPoista
  43. Moikka sinnikkäin nainen jonka tiedän! Myös minä löysin blogisi iltalehden kautta ja lukijaksi jään. Selasin koko blogin läpi, että löysin postauksen mitä sulle on tapahtunut, ihan karmeaa ja silti olet noin iloinen ja elämään tyytyväinen, arvostan todella! Piti myös etsiä uutinen kolarista..Mietin koko yön asiaa omalle kohdalle. Itselläni tuli olo etten uskaltaisi nousta enää auton kyytiin, miten sinulla on ollut? Oot hurjan kaunis ja ihana<3 Tsemppiä ja onnea tulevaisuiteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teitä alkaa olemaan jo hurja määrä - siis blogin kokonaan läpi selanneita! Ei mulla ole ollut missään vaiheessa oloa, etten uskaltai auton kyytiin mennä, onneksi ei.
      Kiitoskiitos!!

      Poista
  44. Löysin eilen sun blogin, Facebookiin linkattuna Iltalehden jutun yhteyteen, kuten varmaan aika moni muukin nyt viimeaikoina. Oon kuullut susta jo aikasemminkin, ja selaillut sun blogiakin joskus, mutta nyt vasta jumituin kunnolla lukeen tähä, ja täytyy sanoa että oot ihan mielettömän ihana :) Ihana ja positiivinen elämänasenne, jään ehdottomasti seuraamaan tätä blogia. Toivon sulle kaikkea hyvää elämässä, ja hauskaa loppukesää ja syksyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan Rakkauspakkausta :) Kiitos!

      Poista
  45. Olen seurannut blogiasi jo usean kuukauden ajan ja piristyn aina kovasti luettuani kuulumisiasi! Olet Jasmine esimerkillisen elämänmyönteinen ja valoisa luonne ja säilyttänyt positiivisen asenteen kaikesta kokemastasi huolimatta. Toivon itsekin että voisin ottaa oppia elämänasenteestasi! Asenteella on yllättävän paljon vaikutusta. Katsoin myös hiljattain jakson "toistaiseksi tuntemattomasta syystä", ja tarinasi kosketti minua syvästi. Tajusin, että onnettomuus voi sattua kenen tahansa kohdalle, itsekin aina miettii että kun ei sattuisi mitään kun astuu auton ratin taakse. Koskaan ei voi varmasti tietää mitä tapahtuu. Kiitos Jasmine tästä blogista ja mukavaa alkusyksyä sulle! Terkuin Nina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti. Mukavaa syksyn alkua sulle myös :)

      Poista
  46. Kuinka tylsää aloittaa kommentti samalla tavalla kun 10 muuta yläpuolella, mutta iltalehden sivuilta itsekkin eksyin blogiisi. Kahlasin koko blogin samaan syssyyn viime yönä ja vaikutat aivan älyttömän mukavalle tytölle. Muistin joskus katsoneeni sen tv ohjelman onnettomuudesta ja muutama päivä siitä näin sut kaupungilla. Vaikka se kuulostaa stalkkerimaiselle niin pysähdyin katsomaan kuinka iloinen asenne susta huokui. Sä oot just sellanen jolta varmasti saa elämäniloa jo pelkästään tän blogin kautta. Oon niin ilonen sun kavereiden puolesta, että ne omistaa noin aurinkoisen ystävän! Jatka samaan malliin!! :)

    Inka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ei oo tylsää, musta aika jänskää, että monet on jaksaneet lukea kaikki tylsätkin tekstit!! Jatkan varmasti :)

      Poista
  47. Myös minä löysin tämän sun blogin iltalehden jutun kautta. Ja täytyy kyllä sanoa että WAU miten mielenkiintoinen!:) Jään todellakin lukijaksi. Ihana lukea nuin positiivistä tekstiä ja kuvat ovat mahtavia.:)

    VastaaPoista
  48. IL:än kautta minäki tänne eksyin(kuten vissiin varmaan jokunen muuki, toki olen tapaukseesi jo aiemminki törmänny mutta blogiin eksyin ekaa kertaa vasta ny :( ), vissiin ihan ok kävijäpiikki varmasti tuli :D

    Ja kyllä, minä(kin) olin tarpeeksi hullu alottaa blogin lukemisen takaperin vanhimmasta kirjotusesta lähtien :D Vierähtihän tuossa mm:ssa viime yönä 3 tuntia ja tänään loput kaks tuntia :D(Pääsin nukkumaan joskus neljältä, etä kiitos vaan.. ;D).

    Upee asenne ja positiivisuus sulla kyllä on, sitä ei kukaan ainakaan voi kiistää (: Itsekkin selvinnyt elämän vaikeuksista juuri huumorin ja positiivisuuden avulla (:

    Ja ps. Hittako murhedit jotain ukon puuttumista, tulisin iskee sutt heti jos asuisit täällä pk-seudulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aika yllättävän suuri kävijäpiikki! Ja sinäkin jaksoit lukea vou! Ole hyvä vaan haha :D
      Ps. Ohoh :D

      Poista
  49. Moi Jassu! :) Liityn myös Iltalehden kautta blogisi löytäneiden joukkoon. :) Halusin vain kiittää sinua elämäniloisesta blogista, joka antaa lukijoille paljon ajattelemisen aihetta ja välittää positiivisuuttasi. Olet mahtava esikuva kaikille ja todella kaunis ja fiksu nainen! Parasta kesän jatkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi vaan! Ja kiitos sulle kun jaksoit kommentoida :)

      Poista
  50. Hei :) Luin Iltalehdestä sinusta kertovan jutun ja oli pakko myös vilkaista blogiasi, mutta se ei jäänyt vain vilkaisuksi. Jäin koukkun blogiisi ja aikaa vierähtikin blogiasi lueskellessa :) Välillä blogiasi luettaessa tuli tippa linssiin, että kuinka sisukas olet ollut ja olet tietysti vieläkin (: Oli mahtava lukea, että olet saanut oman auton ja pystyt viettämään normaalia nuoren naisen elämää, pyörätuolista huolimatta. Tämä pistää kyllä ajattelemaan ja arvostamaan entistä enemmän kaikkea sitä mitä itsellä ja läheisillä on.

    Olen Kymenlaaksosta kotoisin, ja minua harmitti lukea, että kuinka huonosti Kotkan amarillossa on järjestetty inva.wc. Toivottavasti siihen tulee parannusta ja tykkäsit muuten olla täälläpäin kaverisi isovanhemmilla Haminassa :)

    Muutama kuukasi jäi vielä lukematta, mutta seuraavaksi kun minulla on sopiva hetki niin luen taas lisää. Jään seuraamaan taatusti blogiasi :)Olet todella kaunis nuori nainen ja ihanaa loppukesää sinulle!

    VastaaPoista
  51. Aaivan uskomattoman mahtavan näköstä ja varmaan kokemuksena mieletön ! :) tollasta olis kiva itsekkin päästä kokeilemaan mutta voi olla että korkeenpaikan kammon kanssa se vois jäädä :D Ihana tää sun blogi, sulla on niin mahtava tsemppi ja elämänilo päällä :)

    VastaaPoista
  52. Minä myös, minä myös! Iltalehden kautta mukaan tulleena, koko blogin lukeneena,(työkaverit arvostaa mua ku luin koko aamuvuoron sun blogia, enkä tehny töitä) on pakko sanoa, että oot ihana!

    Luin avomiehelle otteita sun blogista ja linkitin sen facebookkiinkin etusivulle, jotta muutkin mun kaverit tajuais tulla lukemaan tätä.

    Sä oot ehkä positiivisin ja elämäniloisin tapaus, mihin oon törmännyt ja jos mulla ois ees puolet sun positiivisuudesta niin hyppisin varmaan tasajalkaa ja huutaisin riemusta joka päivä! Sä rokkaat!

    Ups, kuulostaa siltä niinku lähettäisin rakkauskirjeitä jollekki rockmuusikolle. Ei haittaa.

    VastaaPoista
  53. Kerroit tuossa että sulla on leikkaus arpia mutta itse kolarista ei juuri ole.Mulle tuli mahtavat mustelmat kun turvavyö puristi lantion seutua,rintaa ja olkapäätä.Vielä vuodenkin jälkeen näkyy jäljet,oliko sulla turvavyön aiheuttamia jälkiä kehossasi? TTS ohjelmassa ensihoitajasi kertoi kuinka olit huutanut"avaa mun turvavyö" vaikka se oli jo avattu tai katkaistu,joten kuvittelisin että sullakin on aiheuttanut mustelmia.

    VastaaPoista
  54. 4-5 metrin korkeudesta katselu (ja putoaminen) tuntuu ajatuksenakin pelottavalta ja silti tekisi mieli kokeilla Flyboardia!
    Käytän myös pyörätuolia. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  55. Respect..., suurella sydämellä <3

    VastaaPoista