perjantai 27. joulukuuta 2013

Mun joulu 2013..


Oli rakkaideni ympäröimä
ja karvakamun antamaa hellyyttä täynnä


Oli verta, hikeä ja kyyneliä vuodattavien kilpailujen vastakohta (hikeä kyllä taisi pukata osalle porukasta keilatessa ja Kimbleä pelatessa..)
ja naurua (lähinnä vanhempieni kustannuksella.. katsokaa heidän kenkien kokoeroa) pullollaan


Oli ahkeraa leipomista
ja suurta herkuttelun juhlaa


Oli ähkyyn syömisen kamaluutta
ja samaisen virheen uudelleen toistamista


Oli hyvien elokuvien katselua
ja sohvalla köllöttelyä


Oli kaiken edellämainitun lisäksi kasoittain ihania lahjoja!

Mutta nyt se alkaa olla ohi.. Huh! Voin todeta jälleen, että onneksi joulu on vain kerran vuodessa. Vaikka kuinka lystiä ja ihanaa olisi, niin kyllä kaiken joulutohinan jälkeen kaipaa omaa rauhaa ja hiljaisuutta.

Mä olen jo alkanut odottamaan innolla seuraavaa juhlaa! Nimittäin uudenvuoden juhlaa. Hihii pääsen reissun päälle. Joko muut ovat siirtyneet joulun vietosta uuden vuoden odotukseen? Hmm mitähän lupauksia sitä keksisi ensi vuodelle.. Ainakin lupaan olla ahkerana töissä ;)

xoxo, Jassu

3 kommenttia:

 1. Hei ihana Jassu!

  Kivoja lahjoja oot siekin saanut, niin määkin sain. mm. huopa, johon käpertyä kattomaan telkkaria, Pentikin ihana pakkaus siskoltani, jossa jouluteetä ja kynttiläjuttu kera tonttusen. :) sekä teehaudutin, onko oikee sana, mutta sellanen mihin sitä teetä laitetaan ja se sitten mukiin josta se liukenee mukiin kuumaan veteen... ja siinä ihana enkeli, joka muistuttaa läheisistä ihmisistä ympärilläni! <3 kirja, lumiukko- ihanuus jäi kuvaamatta kun blogipostausta tein, elikkä sain lumiukon missä valot!


  Jouluna on ihana syödä herkkuja ja muuta ruokaa, mutta kamalan täyteen tulee itsensä vedettyä.. huh.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Uutta vuotta ja ilotulituksia odotellessa.Sulle ihanaa tulevaa vuotta toivottelen kaiken kivan tekemisen kanssa,meitä postauksilla muistaen.

  VastaaPoista
 3. vieläkö treenaat elixialla? voisitko tehä jonkun reenipostauksen vai ootko jo tehnyt sellasen? :)

  VastaaPoista