sunnuntai 1. joulukuuta 2013

välikatsaus ripsistä

Hola! Kirjoittelen teille tällä kertaa hiukan erilaisista maisemista. Istun juuri nyt Espanjassa Torreviejassa mummolan keittiön pöydän äärellä. Ajattelin näyttää väliaikatietoja mun ripsien kunnosta.Näistä kuvista näkee, että reilun kahden viikon jälkeen ripset näyttävät lähes samoilta kuin samana päivänä kun mulle tehtiin Eleganssissa MaxCara-käsittely. Hiukan alaripsistä on väri lähtenyt (johtunee ehkä siitä, että mun kasvovesi on öljypohjainen.. hupsis).
Mä olen kuitenkin ollut erittäin tyytyväinen ripsiin ja aion varmaankin ottaa käsittelyn uudestaan!

Voi olla, että tulen vielä toisen kerran tällä reissullani kirjoittelemaan tänne. Mulla olisi söpö joululahjavinkki tiedossa ;)
Nyt jatkan täällä suunnittelua siitä, mihin menemme tänään syömään. Matkajuttuja kerron tarkemmin ensi viikolla kotoa Suomesta.

Ihanaa joulukuun alkua sinne talvisiin maisemiin!
xoxo, Jassu

13 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ripset! :) Ja vau Espanjassa, ai että kateeksi käy kun itse talvenvihaajana olen jumissa Suomessa..! Reissupostausta odotellessa, toivottavasti tulee paaaljon kuvia! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Ouuu.. eikun reissuja katselemaan ;) Nyt on postausta!

   Poista
 2. Kivat on noi ripset! Pakko viellä kysellä minkälaine keki Torreviejassa on ? Koska meijä perheellä on asunto sielllä nii ois jees kuulla minkälaista tällä hetkellä siellä on :)

  Awwraww.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siellä oli pilvisinä päivinä hiukan alle 20 astetta ja aurinkoisina päälle 20.. illalla tosin viileni sitten reippaasti alle 20. Eli ihan kivaa keliä! Semmonen lämmin suomen kevät mun mielestä.

   Poista
 3. Minusta tämä blogi alkaa kärsiä näistä Nyt sain kokeilla - mainos/tuote/yrityspostauksista. Ihan keittiön pöydän äärestä otettu mummolakuva olisi puhutellut enemmän, että minkälainen keli on Espanjassa kuin lähikuva kasvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi.. No sun onneksin nyt ei ole tiedossa "sain kokeilla" -postauksia. Mä tosin olen pitänyt siitä, että mun yli kahden vuoden työ saa vihdoin tuloksia aikaan. Nyt on Espanja -postauskin :)

   Poista
 4. Oikein rentouttavaa ja lämmintä lomaa ja mukavia kokemuksia! Ja mahtava muuten tuo tuulijuttu edellisessä postauksessa, sinä se kerkeät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiii mahtava loma olikin! Ja kyllä, se tuulitunneli oli mahti =)

   Poista
 5. Mmm, söpöt pisamat :3

  VastaaPoista
 6. Hei, uskaltauduin haastamaan siut blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään innolla odottamaan!
   Nimim. utelias ;)

   Poista