sunnuntai 5. tammikuuta 2014

mun päivä, lauantai

Eilen aamulla herätessäni päätin, että tänään mä teen postauksen mun päivästä. No homma alkoi hyvin, napsin muutamia kuvia, mutta melko nopeasti unohdin koko jutun. Tehdään tämä homma siis niillä harvoilla kuvilla, joita muistin (vahingossa) napsia.


Heräsin jo kuudelta aamulla, sillä olin suunnitellut, että haluan käydä aamulenkillä ennen kello seitsemää. Ja niin tein. Lauantaiaamuna sai todella rauhassa rullia menemään pitkin pimeitä katuja. Raikkaasta ulkoilmasta piristyneenä keittelin kahvit, tein herkkuleivän, laitoin astiat pyörimään, keräsin pyykit, meikkasin ja kaikkea sellaista jännittävää! Niin ja ihastelin Keskisuomalaisen etusivulla komeilevaa mainosta ;)


Kymmenen aikoihin aamulla olinkin jo töissä muiden apuna valmistautumassa Kipinä Studion ensimmäiseen avajaispäivään. Kipinässä vierähti avajaiskuvioissa joitakin tunteja, kunnes kiiruhdin kaupan kautta pitämään kynttiläkutsuja siskoni luo. Kynttiläintoilun jälkeen tulimme istuskelemaan ihanien tyttöjen kanssa mun luokse. Yhtäkkiä huomasin kellon lähenevän jo puolta yötä ja kiiruhdin pikimmiten nukkumaan. Sillä avajaishulinaa riittää töissä vielä tiistaihin saakka.

Mun eilinen päivä oli aivan yhtä tehokas ja nopeatempoinen kuin tämä postaus. Tuli, meni ja oli. Mä tykkään tuollaisista päivistä. Tykkään muuten myös lukea välillä muiden postauksia, jotka ovat yhtä lyhyitä ja ytimekkäitä! Okei.. tykkään yleensä blogeista, joissa tekstit ovat lyhyitä ja ytimekkäitä :D

Mä olen muuten ihan sekaisin, tänään on sunnuntai! Hurjaa.. Mulla on aivan tiistai-olo. Mutta pikimmitä puheitta toivotan teille oikein ihanaa sunnuntai-iltaa ja mitä mainiointa alkavaa viikkoa!
xoxo, Jassu


6 kommenttia:

  1. Eikö saappaat tai converset näytä jalat vähän sirommille kuin töpökärjet?

    VastaaPoista
  2. Anteeks tää kommentti ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen ja pidät mua varmaan ihan sekopäänä muutenkin, mutta oli pakko silti tulla kommentoimaan! :D
    Oon nimittäin ihan täysin rakastunu Emma Salokosken - Veden alla kappaleeseen ja kiitos sen löytämisestä kuuluu sulle. Katoin sillon telkkarista sen osan siitä sarjasta, jossa teidän onnettumuus oli mukana ja tämän soidessa taustalla kyyneleet vaan valu.. Nykyisin aina tätä kuunnellessa (ja sitä tapahtuu muuten usein) sää tuut jotenkin aina mieleen. Vaikka ei tosiaan tunneta tai mitään sellasta, niin kuitenkin. :D Sitä kuunnellessa tuntuu, että tunnettais hyvinkin tai jotakin. :o
    En nyt tiiä oliko tässä mitään pointtia, mutta piti vaan sanoa että oot ihan uskomattoman vahva ihminen ja ihailen sua ja sun asennettas suuresti!! Kumpa meillä mullakin olis tollaset henkiset voimat kuin sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, se on kyllä aivan ihana kappale :) Ja kiitos kauniista sanoista!!

      Poista
    2. mullakin tulee sä mieleen aina siintä veden alla-kappaleesta vaikka oonki vaan ihan random lukija :D

      Poista
  3. Upee blogi, ihan tosi hienoja kuvia :o

    VastaaPoista