lauantai 15. maaliskuuta 2014

VOITTAJA

Mihin tämä viikko katosi? Viimepäivät ovat hurahtaneet aivan hirmuista vauhtia. Ehkä se, että mulla on jokaisena arkipäivänä ollut tekemistä aamusta iltaan on saanut ajan kulkemaan kuin siivillä. Mä olen fiilistellyt ihanaa auringon paistetta, kuunnellut mahtavia hyvänmielen biisejä, hengaillut paljon töissä, nähnyt rakkaita ihmisiä, treenannut ja hakenut raivoa treeniin.. mitähän vielä? Käynyt verikokeissa ja parturissa (aiheesta lisää myöhemmässä postauksessa) sekä tavannut ammatinvalintapsykologin (tulee pian kiire keksiä, mikä musta tulee isona). Vaikka ja mitä siis.. Olen myös miettinyt sitä, mikä tekee mut onnelliseksi?

Mut tekee onnelliseksi todella moni asia ja nyt teen varmasti onnelliseksi yhden lukijoistani! Nimittäin pöllönpoika-arvonta on suoritettu ja vihdoin pääsen julkaisemaan voittajan!!


Tämän kyseisen söpöliinin voitti nimimerkki maruska!! Onneksi olkoon ja kiitos paljon kaikille arvontaan osallistuneille. Toivotaan, että saan jatkossakin järjestettyä tänne kivoja arvontoja peruspostausten piristyksiksi :) Ehkä seuravaan arvonnan aika olisi, kun 1000 kirjautunutta lukijaa on täynnä! Sitä odotellessa siis.

Te jotka ette saaneet lauantain onnellisuusmittaria kasvamaan arvontavoitolla, niin ehkä saatte lisäfiilistä iltaanne näistä:Ihanaa lauantai-iltaa toivottelen täältä siskoni herkullisesti tuoksuvasta keittiöstä!
xoxo, Jassu


12 kommenttia:

 1. Tuo Robinin biisi on ihana! Tulee aina tosi hyvälle tuulelle ku tuota kuuntelee :)

  VastaaPoista
 2. Muuttiko sun loukkaantuminen onnettomuudessa ammattivalintaan? Esimerkiksi että et voinutkaan mennä siihen ammattiin mihin halusit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oikeastaan.. halusin yrittäjäksi (en tiedä minkä alan) tai fysioterapeutiksi. Yrittäjäksi voisin hyvinkin vielä ryhtyä (hrr hurja ajatus) ja fysioterapeutin sijaan olen haaveillut muista liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvistä aloista - eli ei pahemmin muuttanut ammatinvalinta-ajatuksiani :)

   Poista
 3. Onko sulla koskaan paineita bloggaajana ihan arkielämässä siitä, että apua pitää nyt muistaa joku tietty juttu blogia varten tai äkkiä ottaa kuva ettei sitten unohdu? Tai ylipäätään mietitkö normi päivänä blogia että tästä nyt voisi saada sinne jotain? Anteeksi sekava selitys, mutta hope so että ymmärsit, hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin! Juu blogi pyörii joka päivä mielessä. Kun kuuntelen radiota, lenkkeilen, juttelen kavereiden kanssa tai mitä vain, niin saatan keksiä siinä jostain pikkujutusta että "tästähän pitäiskin kirjoittaa". Tosi usein vaan käy niin, että se unohtuu jos en kirjoita asiaa ylös jonnekin.. Kuvia en niinkään etsi aina, ne otan yleensä vasta postausidean tultua mieleen! Mutta siis juu, blogi pyörii todella paljon mielessä ja haluaisinkin kirjoitella enemmän, mutta en vain jotenkin osaa päivitellä tätä päivittäin. Hyvää kevättä sinnekin!! :)

   Poista
 4. Tuo ammatinvalinta-asia itseänikin kiinnostaisi. Esim. onko vakuutus/joku muu taho mitenkään takana/auttanut näissä ammatinvalinta/koulutusasioissa, vai oletko itse hoitanut kaiken? Toivottavasti pian löytyisi sopiva, mutta ennen kaikkea itseäsi kiinnostava ala! Itse hyvin samankaltaisessa tilanteessa, niin siksi kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. ehkä kirjoitan asiasta piakkoin. Nythän se on todella ajankohtaista!

   Poista
 5. Nyyh... Seuraavalla kerralla sitten... Tai sitä seuraavalla...!!!

  Ps. Onks muuten Jyväskylässä taas/vielä lunta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus =) No ei ollut vielä eile lunta, mutta nyt sitä taas on! Oivoi..

   Poista
 6. Oletko jäänyt useammin pyöriksellä vai autolla jumiin talvella?!

  VastaaPoista
 7. Ihana aito postaus sinulta jälleen ja oot ollut nättinäkin. Ihanat hiukset sinulla.

  Voit seuraa minua instagramissa, hennamaarit83 ja blogissa http://pieniaarjenpalasia.blogspot.com

  VastaaPoista