torstai 1. toukokuuta 2014

VAPPU


Tältä on mun vappu näyttänyt tähän mennessä. Menoa ja melskettä naamiaisissa ja narunvetoa sekä pakkasessa tutisemista yötivolissa. Tänään tapaan vielä ystäviä ja siksipä jatkan vaatteiden etsintää Robinin Boomboxin (bongasin eilen siskon tytön levykokoelmasta huikean helmen!!) soidessa taustalla!

Mitenkäs muut ovat vappua viettäneet?
Ihanaa toukokuun ensimmäistä! Heiii ensimmäinen kesälomakuukausi alkoi nyt! Ja mun synttärikuukausi! IHANAA!
xoxo, Jassu

18 kommenttia:

 1. 2. kuvassa olet ilmeisesti sinä ja siskot?! Vai?!

  Ps. Mites vappu meni?!

  VastaaPoista
 2. Syödessä ja juodessahan tää Vappu menee!!! Oon jo melkein simasta kännissä! (hups lipsahti...!)

  VastaaPoista
 3. Monesko päivä sulla on synttärit?


  Ps. Toikokuussa viettävä... B)

  VastaaPoista
 4. vitsi noi teidän asut! Ihan huiput :D

  VastaaPoista
 5. missä on yötivoli

  VastaaPoista
 6. Oon lukenu sun blogia jo aika kauan ja todella harvoin kommentoin kenenkään blogiin mutta mua on mietityttäny yks asia, nimittäin alkoholi tai siis juominen :D et pystyks juoda samalla tavalla ku silloin ku kävelit? Tai siis jos juot ni Juotko vaa muutaman ja otat iisisti? Olettaen siis et käytät alkoholia tai oot käyttäny kävellessä.tyhmä kysymys ja sekavaa tekstiä mutta vaan mietityttäny. Oot huikee tyyppi, niim monen pitäis ottaa sun asenteesta oppia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyn juomaan samalla tavalla =D Mutta tuo mun saliharrastaus on vähentänyt huomattavasti mun bailaamista, ei pyöris! Eikä ollut tyhmä kysymys, saa ja kannattaa kysyä jos mietityttää.
   Voi kiitos :)

   Poista
 7. Ihan hauskalta toi vappu kuulosti! :)

  VastaaPoista
 8. Löysin tän sun aivan ihanan blogin <3 ja katoin linkistä ton toiseksi tuntemattomasta syystä...Viimeiset sanat että haluaako kukaan mies seurustella sun kanssa jäi mieleen :) ihan varmasti haluaa oot kaunis ja elämän iloinen jonka elämää ja menoa tuoliin joutuminen ei oo estänyt...ite seurustelen tuolissa istuvan miehen kanssa joka tosin syntymästä asti istunut siinä. Meijän elämä on ihanaa ja menoa ei tuoli estä. Jatkan ehdottomasti sun blogin seuraamista.

  VastaaPoista
 9. Kun miun parhaan kaverin veli halvaantu kaks vuotta sitten, mie muistan miten miustakin tuntu että meidän elämältä putos nyt pohja. Miulla on kaks parasta kaveria joiden perheet on aina ollu miulle melkein kuin miun oma perhe ja samatan miun perhe on ollu pojille se kakkos perhe. Me ollaan aina oltu sellanen tiivis kolmen perheen porukka, vaiheltu lapsia ja oltu turvassa toistemme luona ihan niinkun omassakin kodissa. Meille ei oikein koskaan ollu tapahtunu mitään ikävää ja sen takia tämä halvaantuminen oli niin iso juttu.
  Mie löysin siun blogin muutama kuukausi A:n halvaantumisen jälkeen ja muistan ikuisesti miten lohdullista sitä oli lukea. Nykyään me luetaan kaikki siun blogia edelleen ja ollaan ihailtu siun asennetta. Oon ihan varma että A (en halua kertoa hänen koko nimeä, siks tämä kirjain vain) sai myös voimaa tästä siun blogista, vaikka hän ehkä aina on ollu sillain samanlainen kun sie että hänkin on aina tosi positiivinen.
  Nyt kaikki on taas jo aika hyvin ja me ollaan taas yhtä suurta perhettä, meillä on jopa rampit ihan A:ta varten kaikkien kotona :) mie en tiedä onko siulla yhä se ajatus ettei kukaan siun kanssa halua seurustella koska oot pyörätuolissa. Haluan kuitenkin kertoa siulle että tämä kyseinen A on nykyään myös miun poikaystävä ja miulle on aivan sama voiko hän kävellä vai ei. Oon myös aivan varma että sie löydät jonkun aivan super miehen!
  Miun super pitkän maratoon kommentin tarkotus oli vaan sanoa kiitos. Sie valoit meihin kaikkiin toivoa sillon kun sitä ei muuten ollu tarjolla.

  -Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan koskettava kommentti. Toivon teille rakkauden täyteistä elämää yhdessä
   t. yks lukija vaan

   Poista
 10. Toivottavasti et vilustunu yötivolissa Jassuseni...?!?!?

  VastaaPoista