keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

kesäkondiksessa


Kerroin teille viime syksynä talvirenkaiden vaihdosta Jyväskylän Vianorilla. Jos jotakuta vielä kiinnostelee, niin tässä linkki postaukseen -> KLIKKAA.
Tämä tulee hiukan myöhässä, mutta jos jollakin on jotenkin kummassa vielä jääneet talvirenkaat auton alle (ja tuleehaan renkaiden vaihto jälleen ensi syksynä ajankohtaiseksi), niin kertaanpa pikaisesti kuinka homma Vianorilla toimi.Homma sujui todella mutkattomasti. Mun ei tarvinnut edes varata itse aikaa renkaiden vaihtoon, vaan mulle tuli puhelimeen viesti, jossa oli Vianorin ehdottama aika ja johon vastasin kävikö aika mulle vai ei. Tämä aikahan sopi kuin sopi kalenteriini ja ajaa hurautin sovittuna aikana heidän pihaansa. Mun ei tarvinnut pihassakaan kuin antaa avaimet huoltomiehelle (rengasmiehelle, automiehelle.. mitä ne nyt on?) ja parinkymmenen minuutin päästä mulle tuotiin avaimet takaisin käteen. Toiset renkaat odottivatkin heillä valmiina viime syksyn jäljiltä. Autokin oli siirretty takaisin parkkipaikalle uusien renkaiden kera odottomaan kotiinlähtöä.
Renkaat vaihtuivat ja nastarenkaat jäivät "rengashotelliin" odottamaan ensi talvea. Mä hörpin vaihdon aikana kupin kahvia ja homma oli sillä selvä. Tai toki kassalla piti käydä myös, mutta muuten ihan loistava juttu. Jopa mä osaan näin vaihtaa renkaat autooni. Se tulee tehtyä jopa ajallaan, sillä ei tarvitse itse huolehtia ajanvarauksesta!
Vielä kun saisin huollon varattua autolleni, niin se olisi valmiina kesäseikkailuihin!

Eikai sieltä löydy enää ketään, jolla olisi talvirenkaat unohtuneet alle?
Oii mä alan tästä valmistautumaan Vapun viettoon! Ihana kesän ensimmäinen juhla alkakoon :)
xoxo, Jassu

7 kommenttia:

 1. Kesärenkaat oli jo alla, mutta piti laittaa nastat takaisin. Taisin muuten nähdä sinut torstai-iltana, joten jos satuit huomaavan jonkun vahtaavan kuin mielenköyhä niin elä huoli, minähän se vain olin. Vai menikö se nyt juuri toisinpäin, että silloin nimenomaan pitää huolestua. En kyllä tähän hätään muista, mutta kerron jos tulee mieleen. Ei muuta kuin oikein hyvää vappua.

  VastaaPoista
 2. Kyllä meillä on vielä talvirenkaat, mutta niin se oli tuo maaki vielä eilen valkoisena ;D

  t. Anni

  VastaaPoista
 3. Jokos sulla on pyöriksessä kesärenkaat alla?!

  VastaaPoista
 4. Mulla on vielä talvirenkaat alla, uudet kesärenkaat pitäis ostaa mut just nyt ei oo rahaa :/ katotaa vähä myöhemmin uusiks

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus Jasmine!

  Mulla on olleet kesärenkaat alla pääsiäisestä lähtien, kiitos isälleni jonka kanssa mä ne vaihdoin yhdessä. :) + 3 muuta autoa meni siinä sivussa. :D Iskä <3

  p.s. Sain työpaikan kesäksi lääketukku Oriolasta (Oulu),apteekkialan töitä, mitä opiskelen täällä.


  Ihanaa kevättä sinulle!!!

  VastaaPoista
 6. Täällä Pohjosessa kysytään enemminki, että et kai vaan oo jo vaihtanu kesärenkaisiin? :D
  Just ku kaikki oli jo nii kesäfiiliksissä, tänne sato mukavat 20cm lunta, ja voi sitä raukkaa joka oli ehtiny vaihtaa kesärenkaat .. ;)

  VastaaPoista
 7. Voisitko tehdä sun autosta postauksen?

  VastaaPoista