perjantai 18. huhtikuuta 2014

seitsemän kuvaa arjesta, kuva 2

Niinhän siinä kävi, että oma haasteeni itselleni meni heti mönkään :D Sanoin postaavani tätä haastetta peräkkäisinä päivinä ja jo toinen päivä jäi multa väliin. Hupsis! Olin eilen liikenteessä aamukasista ilta/yö kahteentoista, ilman minkäänlaisia taukoja päästä koneelle. Joten ehkä mä sallin itselleni tämän hirvittävän lipsumisen.

Kuva 2


Aamupalanani nyt jo varmaan kuukauden tai kaksikin maistunut munakas ja päivän herättäjänä uudesta lempparimukistani kahvia.
Eli tässä näkyy mun tämän hetkistä arkea todellakin; jokainen  aamu alkaa samalla aamupalalla! Ilman aamaista en osaisi enää nykyään edes käynnistää päivääni. Uih, päivän paras ruokahetki, varsinkin kun sen nauttii rauhassa. Mä todellakin rakastan siis hitaita aamuja, joten heräänkin järkyttävän paljon aiemmin kuin mitä ehkä tarvitsisi. Herään nimittäin vähintään kahta tuntia ennen kuin olen lähdössä mihinkään. Jos lähtö treeneihin on puoli kadeksan, herään puoli kuusi. Jos taas päivän ensimmäinen meno on vasta kahdeltatoista, niin otan todella ilon irti pitkästä aamusta ja herään joskus kahdeksalta.. viimeistään.

Pitkien aamujen fanina onkin hyvä toivottavaa ihanaa pitkäperjantaita kaikille!
xoxo, Jassu

7 kommenttia:

 1. Mulla käy aina kans samalla tavalla haasteiden kanssa, tosin instagramin puolella :D Tulin vaan hihkasemaan, että sun blogi on tällä hetkellä ylivoimasesti lempparein! Oot huikee tyyppi! :) keep it up sis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh jee muillekin käy näin =D Voi kiitos paljon!! <3

   Poista
 2. Aikalailla samanlainen aamunaloitus...

  VastaaPoista
 3. Hei mistä toi kuppi on? Ihanan näköinen!

  VastaaPoista