sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

seitsemän kuvaa arjesta, kuva 4

Huikeen ihanan aurinkoinen päivä takana. Kodin siivoilua, kahvittelua siskon kanssa, lenkkeilyä kesäsäässä, jäätelöä kavereiden kanssa ja uusia tuttavuuksia sekä teini-minän lempparileffaa.

Nyt kuitenkin haasteen kuvista se neljäs


Jee minähän se siellä jälleen. Arkikuva lenkille lähdöstä. Ehkä tylsin mahdollinen kuva tähän haasteeseen? Voi olla, mutta olkaapa silti hyvät. 
Musta vähän tuntuu, että tämä haaste ja äärimmäisen aktiivinen postailu ei taida napata Rakkauspakkauksen lukijoihin? Yleensä saan kuitenkin yllättävänkin paljon kommentteja, mutta nämä viimeisimmät ovat olleet täysiä floppeja. Älkää huoliko, mä palaan pian entiseen tahtiini postata :D Noo taidan silti vetää loppuun tämän itse itselleni heitetyn haasteen!

Kauniita unia!
xoxo, Jassu

22 kommenttia:

 1. Kyllä mua ainakin nappaa tää arkikuvahaaste! Kivaa vaihtelua + nyt pääsiäisenä harva päivittää blogiaan niin on mukava lueskella edes jotain. Plussana tietenkin, että päivittäjä on mun lempibloggari :) !!!

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen, että onko pyörisläisille polkupyöriä? Siis jotain pyörää, jossa "polkeminen" tapahtuu käsillä? Voi olla ettei sellaisella liikkuminen juurikaan eroa normipyörätuolilla liikkumisesta, mutta kuvittelin mielessäni jotain sporttisempaa ja siinä olisi käsillekin hieman ergonomisempi asento. Jos sellainen on olemassa, tekisikö mielesi kokeilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sellaisia on! Ja todella kovasti haluaisin semmosta kokeilla!! Tietäisinpä vain mistä sellaisen saisin..

   Poista
  2. kysypäs jyväskylän pyöräilyseuralta....

   Poista
  3. Edelleenkin se PT-Keskus... Löytyy helpoimmmin netistä!!!

   Poista
  4. Esim. Pt-keskuksella on Stricker City- käsipolkupyörä, jonka voi kiinnittää pyörätuolin runkoon. Joskus olen sellaista jollekin nuorelle työn kautta kokeillut, ja toimi hyvin! :) Sitten samalla firmalla on tietenkin vielä Sopur Shark, joka onkin sitten jo ihan eri menopeli ettei pyörätuoliin kiinnitetäkkään.

   Poista
  5. Juu strickeristä kuulinkin ja aloin jo hoitamaan asiaa ;D Toivottavasti mullakin olisi pian sellainen!!

   Poista
 3. Kaikki lukijat eivät ehkä ole tottuneet vierailemaan blogissasi päivittäin, joten heiltä on siksi voinut jäädä viimeisimmät postaukset näkemättä. Ja vähän armoa, nyt on sentään pääsiäinen ja pitkät vapaat. Moni voi tietoisesti tai olosuhteiden pakosta olla nettiyhteyksien ulottumattomissa ;)

  VastaaPoista
 4. Moikka,
  Itse ainakin tykkään tiiviistä postaustahdista ja myös tästä haasteesta! Epäilen, että kommenttikato johtuu vaan siitä että nää minipostaukset herättää vähemmän kysymyksiä tai omia mielipiteitä kun asiaa ja kuvia on niin vähän :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä kuva taas kerran! Ei susta kyllä rumaa kuvaa sais ees Photoshopilla muokkaamallakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt ihan samaa mieltä ole =D

   Poista
  2. Mistä et ole samaa mieltä kanssani Jassuseni?!

   Poista
 6. Mun mielestä on kiva lukea tällaisia pikku postauksia välillä! Ja haaste itsellesi oli hauska, ei suinkaan floppi :)

  VastaaPoista
 7. Tämä on hyvä haaste mutta pääsiäinen voi verottaa lukijoita. Itse juuri avasin koneen. Aurinkoista pääsiäistä!
  Olen muuten itsekin pyörätuolissa satutko tietämään muita blogeja tms.mitä seuraat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mmm en tiedä yhtäkään muuta.. :/

   Poista
 8. ei näihin tarvi aina kommentoida, niitä on vain niin mukava lukea. Odotan joka kerta uutta postausta yhtä innolla, päivän paras hetki :)
  ps. olet jäljessä...

  VastaaPoista
 9. itse en ainakaan ole tottunut blogissasi kertaa tai kahta viikossa useammin vierailemaan. tällä vierailutahdilla olet yleensä aina yhden tai kaksi postausta ehtinyt kirjoittamaan, joten nyt olikin yllättäen sitten luettavaa hieman useamman postauksen verran :D

  VastaaPoista