keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

seitsemän kuvaa arjesta, kuva 6

Tänään on kuudennen arkihaastekuvani aika! Sen kunniaksi wikipedittelinkin mitä sanasta "kuusi" kerrotaan. Kuusi - lukusana, 6 - vuosiluku, kuuset - havupuusuku (lähti mun mielestä jo hakoteille sanasta kuusi), metsäkuusi - eli kuusi eli havupuu (metsäkuusi on siis sanana sama kuin sana kuusi?), joulukuusi - lyhyesti kuusi (no niin..)! 

Mun blogi on menettänyt tällä viikolla sen pienimmänkin toivonkipinän siitä, että siinä on jotain tasoa. Ettei nyt enää pahemmaksi mene, niin laitetaanpas se kuva numero kuusi esille.


Mun arkea kuva kuusi on otettu (yllätysyllätys) Kipinä Studiolla, jossa treenaan, käyn fysioterapiassa, työskentelen ja välillä vain hengailen. Huom! Myös rakas pyörikseni (Jabiili Jr.) on taustalla. Kuvan ottajakin on kuulunut arkeeni muutaman vuoden ajan, eli kyseessä on personal trainerini. Mitähän muuta arkeeni liittyvää kuvasta löytäisin? Hmm no tietenkin kello! Mulla on aina kello kädessä. Myös (lähes aina) treenatessa. Että semmoinen arkikuva tällä kertaa. Viimeisiä viedään haasteen suhteen, saa nähdä mitä mä huomenna keksin!

xoxo, Jassu


10 kommenttia:

 1. Heh, äläs höpöile, että tää arkikuvaviikko olis mitenkään laskenut sun blogin tasoa! Mä olen ainakin ihan hullusti tykännyt katsella, millaisia arkikuvavalintoja olet tehnyt, vaikka harmittavasti olenkin jättänyt kommentoimatta. Useesti sun postaukset sisältävät niin paljon ajatuksia ja keskustelunaiheita, että niihin tekee mieli kommentoida luonnostaan, mutta tällaiset kevyemmätkin postaukset ovat mun mielestä aivan yhtä kivoja. (:

  Oot tässä kuvassa tosi kaunis ja voimakkaan näköinen - just sellainen, miltä muutenkin vaikutat, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Mukavaa toivottavasti aurinkoista päivää sinne Jyväskylään! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että nämäkin postaukset on olleet kivoja :) Ihanasti sanottu kiitos <3

   Poista
 2. Tossa kuvassa teet just sellasta juttuu joka jää multa aina alkupyrähdyksen jälkeen kesken... Onnittelut siitä että olet itse pystynyt jatkamaan!
  Ps. Ryhmässä toi on kyllä aina helpompaa...

  VastaaPoista
 3. En ole lukenut sun blogia vielä pitkään, joten en tiiä oletko tehnyt jossain vaiheessa jotain saliaiheista postausta..? Sellanen ois ainakin mun mielestä nimittäin tosi mielenkiintoista luettavaa :) Niinku vähä se et miten usein ja miten treenaat yms. Ps. Ihana kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kirjoittanut tämän vuoden puolella aiheesta postauksen! Kiitos =)

   Poista
 4. Ootpas aika kuumis, nam! Kiitos päivän piristyksestä :)

  VastaaPoista