sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Huikee Himos

Oumai. Nyt mulla oli hurjin viikonloppu ikinä. Löi kaikki kokemukset ikinä ihan kuus nolla. Osallistuin kaverini kanssa soveltavan alppihiihdon leirille, joka järjestettiin tuossa meidän naapurissa Himoksella.


Mun oli tarkoitus alunperin jo tänään kertoa tarkemmin tuosta kelkkalaskettelusta ja ihan koko leiristä, mutta tämä(kin) päivä näköjään venähti, joten lisää kuvia sekä pidempää tekstiä aiheesta luvassa ensi viikolla. 

Mulle jäi aivan huikeat fiilikset kelkkalaskettelusta!! Vaikka siis kyllähän tämän viikonlopun aikana kerettiin muutamaan otteeseen kauhunsekaisia tunteitakin kokea, heh. Kaikesta (lähinnä tuskanhiestä ja karjumisesta) huolimatta mulle jäi todella kova nälkä kelkkailua kohtaan. Harmittaa, että nythän tämä talvi jo loppuu, juuri kun aloin ymmärtämään talven hienouden. Löysin tästä todellakin maailman upeimman lajin. Mä haluan niiiiin kovasti oppia hyväksi kelkkalaskettelijaksi. En malta odottaa ensi talvea ;)

Löytyykö sieltä muita ensi talvea innolla odottavia? Okei.. ehkäpä tuo kesän odotus vie tällä hetkellä voiton, mutta enpähän odota taas kauhulla seuraavia lumia ;D
xoxo, Jassu

9 kommenttia:

 1. Oih! Kuulostaapas aika jännältä, postausta odotellessa! :) Harjottelet nii kovaa, että kohta sut nähdään jo paralympialaisissa ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kesä vie nyt tällä hetkellä voiton mutta toivottavasti ens talvi olis parempi. Kerkeis kunnolla luistelee kun tänä vuonna en kerenny :(

  -Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli olkaamme iloisia monista eri vuodenajoista =)

   Poista
 3. Koskas haluisit lähtee Leville uudestaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööm en mä tiedä :D kyllä mä siitä aina haaveilen.

   Poista
  2. Haaveet on tarkoitettu toteutettaviksi Jassuseni!

   Poista
 4. Hienoa että lähdit mukaan ja vielä hienompaa, että innostuit =) Eletään kesä ensin, mutta aina voi jo vähän siirtää katseita ensi talveen (vaikka tämäkin on vielä vähän kesken). Toivotaan että se polte ja innostus päästä laskuhommiin vielä vähän yltyy kesän mittaan ja pääset syksyllä jatkamaan siitä, mihin Himoksella jäit! Niinkuin varmaan Himoksella kerrottiin, niin mahdollisuuksia löytyy monista hiihtokeskuksista Suomessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä haaveilla ensitalvesta kun tämäkin vielä kesken tosiaan =D Toivotaan tosiaan, että polte laskemiseen on yhä ensilumien aikaan!

   Poista