sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

viimeistä kertaa Rakkauspakkaus

Hei rakkaat lukijat! Mulla on ollut tässä nyt aika kiva tauko postaamisesta ja olenkin päättänyt muuttaa blogiani hiukan. Tai pikemminkin uudistaa. Nimi vaihtuu, joitain vanhoja potauksia poistuu ja ulkonäkökin saattaa hiukan muuttua. Sisältöön tämä ei mitenkään vaikuta. Kirjoitan yhä samanlaisia tarinoita päivistäni, viikonlopuistani ja seikkailuistani sekä tietenkin asioista pyörisläisen näkökulmasta.
Uudistus tapahtuu tämän viikon lopulla ja heti alkuunsa on luvassa mahtavia postauksia!! Siis ainakin mun mielestä. Nyt kesällä mulla on paljon ihan huikeita juttuja tiedossa, joten postauksetkin ovat kesän ajan superkivoja!
Aaa ja täytyyhän mun blogin osoitetta muuttaa nimen vaihdoksen myötä, mutta sen teen vasta myöhemmin, joten pysytte varmasti perässä tässä muutoksessa. Onhan Rakkauspakkaus ollut pystyssä nyt sen kolme (mahtavaa) vuotta, joten eiköhän ole aika tehdä pieniä muutoksia :)


Vitsit kuinka hurjalta tuntuu, että tämä taitaa olla viimeinen postaus Rakkauspakkaukselta! Seuraavan kerran kun tänne kirjoittelen niin on jo blogin nimi tainnut muuttua. Huii!! Toivottavasti pysytte messissä pienistä muutoksista huolimatta.
Aivan ihania kesäpäiviä kaikille! Mä palaan pienen reissuni jälkeen tänne huomenna alkavan viikon lopulla!

Pus!
xoxo, Jassu

15 kommenttia:

 1. Hui kun mä säikähdin että lopetat koko bloggaamisen tuon otsikon perusteella!
  Muutokset tekee välillä hyvää, vaikkei näin lukijana blogista moitittavaa löydykään, niin kummasti se varmasti piristää sun omaa kirjoittamisintoa jne!
  Innolla odotan uusia postauksia :) ja Oletpa taas kauniina! ♡

  VastaaPoista
 2. Vooii, rakkauspakkaus on niin ihana nimi ja just sopiva tälle blogille! Mutta ei se mitään, sinun blogisihan tämä on joten niin kannattaa toimia miltä itsestäsi tuntuu! Jään silti ehdottomasti seuraamaan, ja odottamaan uusia, pirteitä postauksiasi ! <3

  VastaaPoista
 3. Missä ilmotat blogin uuesta nimestä? (: vai ohjautuuko tästä osotteesta suoraa siihen uuteen osotteeseen?

  VastaaPoista
 4. Aurinkoista kesää, kaunokainen! Mä oon digannut ihan tosi paljon sun blogista (enpä juuri muita edes seuraa), mutta henk.koht. en ole tuosta nimestä pitänyt. Mutta se nyt on sivuseikka, kun on niin huippublogi ja varsinkin huipputyyppi sen takana.

  VastaaPoista
 5. Ooot niiin eläväinen ja ihana ! Näin just sun videon iltasanomista ja kui siistiä! Kuulin ekaa kertaa sun äänen ja aivan ihana :) ja muutenki, oli tosi rohkeeta ko lähit hyppäämään ! minäki ehkä joskus vielä.. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jassu upeasta blogistasi ja mahtavaa, että jatkat!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava juttu iltasanomissa! Go Jassu!

  - Heiiid

  VastaaPoista
 8. Varmasti pysyn mukana jos vaan tekniikka kestää!

  Sä olit sitte Malmillla ilmassa just ku mä olin melke keskisuomessa...!!!

  VastaaPoista
 9. Moikka Jassu! Mä eksyin lukemaan sattumalta sun blogia, ja luin sen lähes yhdeltä istumalta ensimmäisestä postauksesta aina tähän viimeisimpään. Pakko sanoo et sä oot ihan mieletön nainen! Älyttömän kaunis, inspiroiva, positiivinen, älykäs ja vielä kaiken tän päälle hauska. Sä vaikutat just semmoselle tyypille, joka jokaisen lähipiiristä pitäs löytyä :) Ja sit toi pyöris! Se ei paljon sun menoo haittaa. Sä teet paljon enemmän asioita vuodessa, kuin moni muu ihminen koko elämänsä aikana. Pidä toi ja jatka vaan seikkailua :) Ää en ees löydä sanoja kuvaa miten paljon inspiroit mua! Heti luettuani tän sun blogin mä lähin lenkille ja siivosin mun talon! :D You are AWESOME! Ja muuten, sä löydät sen miehen! Oot varmasti kuullu monta kertaa tän saman, eikä ihme. Se nimittäin ois suorastaan vääryys jos noin kaunis ja hauska nainen jäis ilman Sitä Oikeaa. Sä oot kyl kymppi - jalkojen kanssa tai ilman.

  Ihanaa kesää suloisuus!

  VastaaPoista
 10. Oot niin älyttömän kaunis ja vahva nainen!! Kateellinen sulle, mutta hyvällä tavalla! ;)

  VastaaPoista
 11. Mielenkiinnolla odotan uutta ilmettä täällä, tosin olen tyytyväinen myös tähän, jokaiselle jotakin ja nimikin on hauska .....

  VastaaPoista
 12. Sattumalta eksyin blogiisi ja saman päivänä luin kaikki postauksesi.Huvittavinta on se,että tulit mua kadulla vastaan,Helsingissä Aleksanterinkadulla :) Sinä olet kyllä supermimmi!
  Seurustelin joskus nuorempana pojan kanssa joka on pyöriksessä ja todellakaan pyöris ei vaikeuta parisuhdetta tai normaalia elämää millään tapaa.Kun luen blogiasi muistuu nuo ajat mieleen :) Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
 13. Hyvä Jassu. Mahtava autojuttu IT lehdessä tänään.

  VastaaPoista
 14. Kuulin sinusta radiosta kun hyppäsit laskuvarjolla, huippu elämän asenne sulla, jatka tuolla linjalla :) ja vieläpä nätti kun mikä oot :). Juha :)

  VastaaPoista