keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

mun kesäkuu

Ohoh, pysytteköhän perässä kun mun kirjoitustahti on näin jäätävän kova? Haha, hups :)
Mä ajattelin (joskus pian kuukausi sitten?) kirjoittavani tänne "Jassu seikkailee" -postauksen kesäkuun Helsingin visiitistäni. Jotenkin tuota aikaa on vierähtänyt hiukan tässä välillä, niin tiivistänkin yhteen postaukseen kesäkuuni tähän mennessä.


Kävimme tosiaan Rosan kanssa Helsingissä kesäkuun alkupuolella. Siinä ohessa mä hyppäsin sen jo (todella) paljon puhutun huikean laskuvarjohyppyni. Siitä en kyllä nyt läväyttele tänne kuvia, katsokaa edellistä postausta jos vielä kiinnostelee!


Jo perinteeksi muodostuneella kesäreissullamme söimme paljon (ihanissa ravintoloissa), kiersimme kauniita puistoja, ihailimme merta (ja pelkäsimme jättilokkeja), shoppailimme hiukan, innostuimme spora-ajeluista, toistimme fanimatkan "Pihlajakadulle" ja pistäydyimme kauppahalleissa. Lisäksi uutta ja jännittävää reissulla oli se, että asuimme jonkun omassa asunnossa! Mä en ainakaan koskaan ole majoittunut kenenkään oikeaan asuntoon, hassua.


Seikkailujen, töiden ja treenien sekä kavereiden näkemisen lisäksi mä olen juhlinut kaverini tupareita ja (huh) sitä seuraavana päivänä pappani 75-vuotis syntymäpäiviä. Ja hei!! Mä, joka en todellakaan pidä kovasti leipomisesta, leivoin näille syntymäpäiville kolme suussa sulavaa voileipäkakkua. No.. en todellakaan kyllä yksin. Siskoni auttoi (aika paljonkin) niiden tekemisessä. Mutta silti, mä olen ylpeä suorituksestani!


Tulihan tuossa myös vietettyä Juhannustakin monen päivän ajan viime viikolla. Kaupunkijuhannus, mökkijuhannus, paljon kavereita, uusia tuttavuuksia, hirmuinen määrä hyvää ruokaa, hiukan juomaakin, palanut jalka, auringon nousuja ja vaikka mitä! Ihan mahtava Juhannus siis :)

Tämä viikko onkin mennyt unirytmiä korjaillessa ja parin tulevan viikon töitä tehdessä ;) Huii!
Nyt mun on painuttava pehkuihin, jotta jaksan herätä aamulla testailemaan mun uutta "polkupyörääni" lenkille.

Kauniita unia!
Rakkaudella Jassu

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ihana postaus! Hyvää kesän jatkoa sulle! ♥

  VastaaPoista
 2. Koska aiot vaihtaa blogin osoitteen?

  VastaaPoista
 3. Mun blogista löytyy sulle haaste! :)

  http://layrn.blogspot.fi/2014/07/blogihaaste.html

  VastaaPoista