sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

kesän picnic ARVONTA

Helou! Terveisiä täältä Amerikan mantereelta, tai oikeastaan Amerikan ilmatilasta. Jotkut ovatkin saattaneet huomata mun instagramkuvista, että lähdin viikko sitten seikkailemaan hiukan isommille kylille. Juuri nyt liitelemme Lauran kanssa New Yorkista Miamiin viettämään toista lomaviikkoamme täällä. Jos Miami tekee meihin yhtä suuren vaikutuksen kuin New York, voi olla, että paluulippu Suomeen jää käyttämättä. Hah, äiti vitsi vitsi. Mun rahat loppuvat pian, eli pakko tulla kotiin. 
Jotta kellekään ei jää epäselväksi missä vietin elämäni huikeimman reissun, aion tehdä kotiin palattuani ainakin tuhat postausta New Yorkista, Miamista, nähtävyyksistä sekä kaikista pyörikseen liittyvistä seikoista täällä. 


Sillä aikaa kun mä nautiskelen Miamissa jäätelöä (drinkkejä) voi joku teistä voittaa pientä hemmottelua Suomen kesään! Eli Jyväskyläläiset (tai siellä lähiaikoina lomaileivat) huomio! Ruusulan mansikkatila haluaa tarjota jollekin lukijoistani picnicherkkuja kesän parhaimpaan mansikka-aikaan, eli juuri nyt. 
Ruusulan mansikkatilalla on käynnissä "random act of kindness" -iloittelu; he vievät mansikoita palvelutaloihin vanhuksille ja haluavat ilahduttaa satunnaisia ihmisiä picnic paketeillaan. Elikkäs joku teistä voi kommentillaan voittaa itselleen picnic setin, johon kuuluu 1,5 kg picnic poksi mansikoita ja pullo kuohuvaa! Kuulostaa aivan ihanalta, eikö ;) 

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen minne menisit piknikille Jyväskylässä. Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta voiton sattuessa kohdallesi saan sinuun yhteyttä! 
Osallistu arvontaan maanantai 7.7. iltaan mennessä (eli laskujeni mukaan kaksi päivää aikaa osallistua arontaan). Good luck! 


Rakkaudella Jassu

25 kommenttia:

 1. Mattilanniemen puistoon, paljon muistoja ja tunteita herättävä paikka !
  tiiakemppi@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti Vaajakosken (entisen?) paloaseman nurmikolle: veden äärelle rauhalliseen paikkaan, josta ihanat maisemat Naissaareen ja Wanhalle Woimalalle.
  Nauttikaa reissusta, insta-kuvien perusteella odotan kovasti matkakertomuksia!

  VastaaPoista
 3. Moikka,mahtavalta kuulostava matka, odotan jo innolla postauksia ja matkakuvia:) osallistun arvontaa, ja jos voitto osuu kohdalle menemme mieheni kanssa Lutakonpuistoon picnikille, ja samalla reissulla kierrellä muutenkin Jyväskylässä, mukava kesäkaupunki! -Nina- , nepetas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ensimmäiseksi piknikkohteeksi tuli toki mieleen Harju, mutta Vaajakosken Naissaaressa olisi kyllä kiva vierailla. Paikka kuulostaa ja ohiajaessa näyttää todella idylliseltä :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 5. Viitaniemen ranta :) Siihen ison puun läheisyyteen...

  VastaaPoista
 6. Pikkusiskoni poikaystävineen on ensi viikolla Jyväskylän seudulla mökkeilemässä, joten mansikat varmaan maistuisivat heille ja kuohuva hänen poikakaverinsa vanhemmille kiitoksena mökkilomasta. :) Oletan, että menisivät piknikille sinne mökille, mutta mistä sitä tietää. Kiva ylläri olisi varmasti heille! pawprint_on_the_beach AT hapsutassu.com

  VastaaPoista
 7. Lohikosken ankkalammelle !
  jenniinaa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta! Menisin ehdottomasti Viitaniemen puistoon, se on melkein meidän takapihalla. Jonnekin puun alle viltin päälle :) Toivottavasti tätä aurinkoa riittäisi vielä pitkään.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa, että pääsit vihdoin jenkkeihin reissaamaan. Siellä kyllä riittää loputtomasti nähtävää, ja isoista kaupungeista on helppo aloittaa. Esteettömyyskin on siellä (pääosin) ihan eri tasolla, mikä kyllä välillä jää harmittamaan, kun palaa Suomeen. Greyhoundillakin (paikallinen "Express-bus") on monissa busseissa pyörätuolihissi eli pääsee laajalti reissaamaan.. Suosittelen Duck touria, sillä siinä pääsee samalla kulkuvälineellä näkemään Miamin (ja niitä on muissakin kaupungeissa) maalta ja mereltä. Ja musat ja kaikki - tosi hauska. Ja ehdottomasti Evergladesille kannattaa mennä krokotiileja bongaamaan, jos on aikaa. Airboatiin pääsee helposti siirtymään pyörätuolilla. Jenkit auttavat lähes poikkeuksetta mielelläään.

  Mä antaisin piknikyllärin mun Jyväskylässä asuvalle tädille ja sen perheelle piristämään rankkoja aikoja. Ja ehkä itsekin osallistuisin, jos ajankohta sopii..

  kermitkermit@outlook.com

  VastaaPoista
 10. Varmaan paras picnic paikka jkl on naissaari tai alban nurmikot :)
  Eilen löysin ihanan kahvi/ ruoka paikan! Korpilahden satama! Ja pyöriksellä pääs hyvin :)
  s-posti pasanensini92@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Joo instasta tulikin jo huomattua et oot lähteny reissuun! Vähän makeeta! Ootan niiiin kieli pitkällä et pääsee lukeen kaikkea mitä teit jenkeissä ja toivottavasti tulee PALJON kuvia amerikasta!!

  VastaaPoista
 12. Menisin picnicille Laajavuoren huipulle :) oona_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Menisin piknikille ehdottomasti Naissaareen! :)
  -Suvi P-

  VastaaPoista
 14. Ainiin ja sposti on suviv@hotmail.fi
  -Suvi P-

  VastaaPoista
 15. Oi vitsi, hauskaa reissua! Mielenkiinnolla odottelen kyllä pyörikseen liittyvää postausta sieltä, että miten hyvin esteettömyys on huomioitu :)

  Onpas ihana tempaus viedä palvelutaloihin mansikoita, varmasti ovat vanhukset mielissään!! Tännekkin kelpais kyllä eli osallistun arvontaan! Voisimme mennä lasten ja miehen kanssa piknikille omalle takapihalle ja viettää kivan hetken perheen kesken mansikoista, auringosta ja toisistamme nauttien! :)

  -seleskel@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Kuulostaa ihanalta matkalta!
  Menisin Viitaniemen rantaan piknikille. ;)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Ruusulan mansikoita ei vielä tänä kesänä olekkaan tullut maisteltua, siispä mukana arvonnassa :)

  Mansikat nauttisin pikkuisten kummilasteni kanssa leikkipuistossa ja pullollisen kuohuvaa laajavuoren huipulla rakkaani kanssa<3

  S.posti. milla.lamberg@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Tuomiojärven rannalle menisin!
  Iidajuulia@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mä menisin piknikille valitettavasti jyväskylän rajojen ulkopuolelle laukaaseen. Kaveri ja eväät mukaan ja hevosten kanssa järven rantaan nauttimaan kesästä. :) mahtavaa reissua teille ja kivaa kesää! :)
  aino_koo@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Minä valitsisin kaikista kauniista paikoista luonnollisesti lähimmän eli Lutakon rannan :-) Jaksaisi ihan jalkapelissä eväskorin ja viltit sinne kantaa. Siinä skumpan ja muiden herkkujen nautinnan lomassa sitten katselisi kesäistä järvimaisemaa auringonpaisteessa ja ihmettelisi järvellä lipuvaa saunalauttaa tai ohi kiitäviä vesijettejä tai risteilylaivoja. Unohtaa ei toki sovi paidattomien komistusten vilkuilua (tuijottamista) ;-) Sitten vielä jälkiruoaksi nauttimaan satamakahvilassa jäätöä , nam :-) airi_anne@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Lounaispuisto ! anu.e.lehtonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tuomiojärven rannalle menisin tai Naissaarikin voisi olla mukava vierailukohde:)
  mirka.92@hotmail.com
  -Mirtsi

  VastaaPoista
 23. Hyvää nimipäivää Jasmine!

  VastaaPoista
 24. Oivoi kolme päivää myöhässä mutta koitetaan silti, jos jyväskylästä olisi pakko valita picnic paikka niin ehdottomasta säynätsalosta tai muuratsalosta. :) Nämä paikat on entisenä kotipaikkakuntana ja lapsuuden kesämuistojen takia erittäin tärkeitä & kauniita!

  VastaaPoista
 25. Hyvää lomaa helteestä! Sitten kun palaatte toivottavasti lämpimät ilmat jatkuvat! Pyörisraportteja odotellen.

  VastaaPoista