sunnuntai 24. elokuuta 2014

#cheekend

Ai että! Mulla on ollut ihan mahtava loppuviikko. Ei siis pelkästään viikonloppu (vaikka se nyt oli ehdottomasti yksi tämän vuoden huikeimmista!!).
Keskiviikon - torstain vietin yllätysvisiitillä Turussa. Lähdin autolla huristelemaan aivan extempore kohti Turkua Amerikanmatkaaja Lauran kanssa. Paikanpäällä yllätimme turkulaisen kaverimme ja lähdimme viettämään huippukivaa tyttöjen iltaa. Tällainen kiva pieni reissu lyhensi kummasti viikkoa, jonka viikonloppua olinkin odottanut jo aika kauan ;)
Eli viikonloppua, joka ihan syystäkin nimettiin sosiaalisessa mediassa Cheekendiksi.


Perjantaina matkustin Helsinkiin ja majoituin ihanan ystävän kanssa hotelli Presidenttiin. Oli muuten hyvä hotelli pyörisläiselle! Sijainniltaan myös aika mainio. Mutta niin; illalla seikkailimme Helsingin Olympiastadionille Cheekin superkonserttiin.
Mua jännitti mennä ensimmäistä kertaa ikinä invakatsomoon. Mietin näkeekö sieltä oikeasti mitään ja kuinka ahdas katsomo on. Pääsinpä yllätymään positiivisesti! Stadionin invakatsomo oli paljon suurempi kuin olisin voinut edes kuvitella ja näkyvyys lavalle oli todella hyvä (ainakin siitä kohtaa, johon me pääsimme).  Lisäksi katsomo oli lähellä lavaa. Miinuksena invakatsomossa se, että jos joutui alariville invakatsomoa niin en usko, että siitä näki paljoakaan lavalle. Myös invakatsomon ylemmille "tasoille" vievä ramppi oli pieni miinus, sillä se oli hirmuisen jyrkkä, ja sateella varmasti äärettömän liukas.
Enpä ole koskaan aikaisemmin (pyörisläisenä) päässyt keikalle noin hyville paikoille!


Sitten itse konserttiin! Huh. Mä en todellakaan ole koskaan ollut lähellekään noin mahtavalla keikalla (tai konsertissa). Ihan uskomattoman upeaa. Kaikki ne valot, ilotulitteet, vierailevat tähdet, orkesteri, kuoro ja tietenkin itse Cheek - räppäävä "rockjumala".
Olin muuten innoissani ennen tapahtumaa, että sinne saa ottaa mukaan järjestelmäkameran. "Jee saan otettua hienoja kuvia sieltä". No.. ensimmäisen kuvan otettuani kamera ilmoitti "akku lopussa". Enpä sitten ottanut kuin ehkä kymmenen kuvaa hyvällä kameralla, jonka jälkeen siirryin puhelimen kameraan, josta myös loppui akku kesken konsertin. Hah. Pystyin ainakin fiilistelemään täysillä keikkaa, kun en keskittynyt räpsimään kuvia.


Konsertin Menu Olympia oli jaettu JVG:n "entréen" jälkeen kolmeen osaan: "juhlia ja ystävyyttä", "valoa ja varjoja" sekä "intohimoa ja asennetta". Mun lemppareimmaksi näistä nousi "valoa ja varjoja", vaikkakin kaikissa osuuksissa oli mun lempibiisejä. Eniten muhun kuitenkin kolahti biisi "Niille joilla on paha olla". Tämän jälkeen konsertin parhaimmistoon nousevat mun listalla Samuli Edelmannin feattaama "Parempi mies", "Puhelinlangat laulaa" -duetto Katri Helenan kanssa sekä uusi "Äärirajoille" ja loppuhuipennus "Timantit on ikuisia". Äääh, tykkäsin kyllä ihan kaikista :D
Mahtavuutta siis!

Eilen aamulla, päivällä ja illallakin jatkui konsertin fiilistely. Uskomatonta, miten yksi henkilö voi saada suuren osan Suomesta ihan sekaisin! Vielä kerran: huikeeta!
Olikos joku teistä perjantain tai lauantain konsertissa? Mitkä biisit olivat teidän lemppareita?

Rakkaudella Jassu


3 kommenttia:

 1. Itsekin olin perjantaina cheekkiä katsomassa, aivan mieletön keikka. Ei löydy kyl sanoja sille fiilikselle. Ja varsinkaa sille fiilikselle mikä oli just ton "niille joil on paha olla" biisin aikaan. Huhhuh.

  VastaaPoista
 2. No voi hitto! Olit tuolakin...

  Oletko jo käynyt tuolla sivustolla? -> ttp://lifethroughdifferenteyes.com/category/life/

  VastaaPoista
 3. Kaikki oli parhaita.ja jos oisin nähny sut olisin kyllä tullu moikkaamaan. Mut muuten oli hyvä keikka. :-D

  VastaaPoista