torstai 23. kesäkuuta 2011

Synapsia!

Mä en ole kyllä nyt pitkään aikaan kirjottanut tänne, joten eiköhän nyt olekin jo pitkästäaikaa jotain asiaakin. Ja mustahan on nyt tullut virallisesti, kahden kuukauden ajaks, stadilaine!! Hahh. Voin kyllä kertoa, että tää Synapsia on satakertaa kivempi ja hienompi paikka kuin Kinkomaa... Kaikenlisäks täällä on ihanaa ruokaa!

                                             Mä Synapsiassa. Hah. Tärkeä kuva.. melkein huomaakin sen missä olen.

Elikkäs ensinnäkin mulla on täällä (ainakin tällähetkellä) yhdenhengen huone - ja tää huone on aika kiva, tosi viihtysä mun mielestä. Sitten täällä Synapsiassa on aika kivan näköinen piha ja mun huoneesta pääsee muuten myös suoraan parvekkelle. Ikkunastakin näkyy jopa Stadion ja Lintsi! Eli oon aikalaillamelkeinpäehkä Helsingin keskustassa. Täällä on myös pari eri semmosta ömmm oleskelutilaa? Joissa on sohvat, telkut, dvd:t ja muuta kivaa. Ainiin ja täällä on myös nintendo wii ja xbox ja oisko ollu pleikkariki! Ja hupsis meinas unohtua ihan että täällä on myös uima-allas, saunat, kuntosali, "askartelupaikka", biljardipöytä, ilmakiekkopelitsydeemi, "dvd-vuokraamo" ja kaikennäköstä kivaa kyllä :)

Henkilökuntakin on täällä mukavanoloista onneksi ( HARMI tytöt, täällä ei ole ainakaan vielä näkynyt kuumia mieshoitajia/fysioterapeutteja...). Vihdoin on myös nuoria ihmisiä täällä - eikä vaan vanhuksia mun kavereina. Hihi. Ja ohjelmaa täällä on ihan hirmusesti, ja se on aika kivaa. Esimerkiksi ens viikolla tehään reissu Lintsille ja joka lauantai on leffailta. Kuulostaako edes kivalta? JOO, ainakin mun mielestä. Lisäks mulla on nyt juhannuksena tiedossa muutenkin kivaa - lähen käymään Tallinnassa! Uijui maukasta.

PS. Tässä lopuksi vielä linkki todella hyvään jaksoon Satuhäistä -
http://areena.yle.fi/video/1308252314812
 Tuo jakso toi taas mulle lisätoivoo, että ehkä joskus isukki pääsee saattamaan mut alttarille ja ehkä joku mies joskus vahingossa haluaa naimisiin mun kanssa.

xoxo Jassu

14 kommenttia:

 1. Jaksamisia sulle, oot kyllä aivan uskomattoman voimakas ja pirtee nainen! Asentees on niin ihailtavaa. Sä oot uskomaton! ♥

  VastaaPoista
 2. Hei Jassu! Tosi kivaa lukea, että oot nyt siellä ja paikka vaikuttaa tosi mukavalle! Kinkomaan voittaa nyt monikin paikka... Siellä kun ei oo edes jäätelöä! Oon siis henkilö, joka yhtenä kuumana kesäkuun alun päivänä siinä terassilla kanssanne hetken jutusteli jäätelökuljetusta odotellessanne, kaverisi mut tunnisti. Tekstejäsi on mahtava lukea! Jatkoa odotellaan.... Mutta ota toki kaikki mahdollinen ilo ja hyöty irti olostasi siellä. Mukavaa juhannusta, Tallinnan reissua ja muutenkin kaikkea hyvää sulle toivottelen!

  VastaaPoista
 3. kyllä varmasti joku tahtoo vielä naimisiinkin asti sun kanssa (:

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva, että siellä on tollasia kaikkia kivoja virikkeitä :) Ja huippuu et meet Tallinnaan ja Lintsille, mäkin haluun :D ! Ps. toi Satuhäiden jakso oli kiva :)

  VastaaPoista
 5. hei Jasmine,
  oli kiva taas lukea sun kirjoituksia
  Katsoin kans ton satuhäät ja ajattelin heti sua että sun ois pitänyt nähdä :) kiva kun katoit.
  Kyllä sun elämänasenteella pystyt ihan mihin vaan ja olet niin kaunis että susta vielä miehet tappelee :D
  Hauskaa juhannusta ja Tallinnan reissua.
  t.säde

  VastaaPoista
 6. Hyvää juhannusta Japi, olet loistava tyyppi ja mieletön esimerkki positiivisestä elämäniloisesta nuoresta. Sinusta on esimerkiksi kaikille nuorille, pidä asenteestasi kiinni. Nauti kesästä ja stadista, onnistumisia elämääsi.

  VastaaPoista
 7. Moi Jasu,

  Hienoa lukea, että voit hyvin ja olet päässyt Käpylään. Paikkaa kuulostaa hienolta ja mukava, että ruoka on hyvää. ;)
  Ihana lukea, että positiivinen asenteesi on jatkunut ja muista jatkaa samaan malliin.
  Aurinkoista, rentouttavaa, harmitonta, jäätelön + mansikan makuista, mukavaa ja railakasta kesää sinulle sekä kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 8. Melkein tulee itku silmään kun lukee näitä, ei sua voi muuta kun ihailla! Tsemppiä tosi paljon sulle:)

  VastaaPoista
 9. Voi kiitos jälleen kaikki kommenteistanne! Hyvää juhannusta näin pikkuisen liian myöhään teillekin :) On kyllä kiva lukea näitä teidän kommenttejanne aina, vaikka olenkin hiukan huono näihin vastaamaan - eli kiitos tositosi paljon!

  VastaaPoista
 10. hei neiti oikeesti oot kllä niin upeella persoonalla varustettu, vaikken sua tunnekaan, niin kyllä mies kuin mies sut ottaisi :)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Moikka! Tänään löysin blogisi ja täytyy sanoa että sinulla on ollut kyllä niin mielettömän ihania enkeleitä ympärilläsi <3 Uskompa että sinä jos joku osaat arvostaa elämääsi sellaiseksi kuin se on tehty :)

  Eiköhän noin kaunis tyttö pääse naimisiin vielä joku päivä isukin saattelemana ;)

  VastaaPoista
 13. Jau. Mietiskelin tässä, että millä osastolla olit Synapsiassa? Mielenkiinnosta kysyn. :)

  Terv. Utelias muuten vaan

  VastaaPoista