maanantai 6. kesäkuuta 2011

ihanuutta

Hihi. Täytyykin kertoa mun viikonlopusta: se oli uskomattoman ihana! Tai itseasiassa viime torstaista tähän päivään asti on ollu ihan hurjan kivaa. Sillä torstaina pääsin käymään siskolla syömässä naminami hernekeittoa ja perjantaina olin huippukivojen kavereideni kanssa keskustassa syömässä ja ostelemassa muutamia ylppärilahjoja!

Mutta paras päivä mitä toivoa voi oli lauantai. Pääsin kiertelemään ylioppilasjuhlia isosiskoni kanssa erittäin halvasti taksilla :D Oli niiiin uskomatonta päästä pitkästäpitkästäaikaa käymään kavereiden kotona! Huhhuh se oli aivan huippua. Ja näin kavereiden vanhempiakin (joita en tosiaan ole nähnyt pitkään aikaan), se oli erittäin mukavaa myös. Mutta kaiken huippu oli viimeisessä paikassa jossa kävin juhlimassa (tosiaan kävin viisissä eri juhlissa) se, että sinne kokoontui moni mun kaveri ja ystävä. Se tuntui hurjasti samalta kun ennen tätä kolaria.. Uskomatonta miten siinä mä huomasinkaan konkreettisesti kuinka yks meidän porukasta puuttui :( Se oli ehkä vihdoin helpottavaa, siis se - että kohtasin sen tunteen oikeasti. Elikkäs lauantai oli kyllä kaikenkaikkiaan uskomaton päivä: herkkuja, kavereita, kavereiden vanhempia, hyvä keli, skumppa.

                                           Yks valkolakkinenkin eksyi kuvaan - perässä tullaan !


Nyt muuten tiedän tarkemmin milloin pääsen Käpylään jatkamaan kuntoutusta. Juhannusviikolla - luultavasti. Luultavasti siksi, koska Käpylään ei pääse jos päällä on jokin tulehdus tai on haavoja. Ja tietenkin mulla on alkanut tulla häntäluun kohdalle makuuhaava.. Ei todellakaan kivaa. Joko nämä takapakit voisi loppua? Nyt siis en saa istua kauankaan tuolissa päivän aikana. Vaan joudun makoilemaan kylkiasennossa suurimmanosan päivää sekä koko yön. Jipii.. No toivottavasti tämä alkava makuuhaava saadaan pelastettua ja pääsen aikataulun mukaisesti jatkamaan kuntoutumista. Sillä haluan  jo päästä kouluun!! Ärsyttävää jos en syksyllä pääsekään jatkamaan lukiota loppuun, yhyy. Sovitaan niin, että kyllä pääsen :)

JIPII! Äiti ja isä sai tänään vihdoin lentoluvan ja ne pääsevät huomenna lentämään Suomeen. Siitähän on ikuisuus kun näin ne viimeks (alle kaks viikkoa..)! Kivaa kivaa. Ja ihanaa kun alkoi näin ihanat ilmat, pääsee ulkoilemaankin paremmin. Ja kaikenlisäks en malta odottaa seuraavaa viikonloppua: menen Jyvässeudun Saappaan kanssa viettämään kesäiltaa ja grillailemaan Tikkakoskelle Sarpattiin. Nami!

Tämä mun tän päivän teksti oli paljon pidempi aluks - mutta painoin vahingossa jotain nappia ja koko teksti vaan katosi tästä!? Oon hiukan tunari, hupsis. Ja sitten en tietenkään muistanut enään mitä kaikkea olin kirjoittanut, joten tästä puuttuu varmasti paljon asioita, mitä mulla oli mielessä. Mutta kerron niistä seuraavalla kerralla jos ne palautuu mieleen. Hihi! Iloisia kesäpäiviä kaikille! Ja tässä vielä kiva biisi, joka on jääny jumittaa päähän:
http://www.youtube.com/watch?v=Hx-F8QlU5pQ

xoxo, jassu

4 kommenttia:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=1oGdH5B_HEI

  toikin on tosi kiva biisi.

  VastaaPoista
 2. kiva lukee täältä näitä sun juttuja. :)
  rupes itteeki itkettää ku luin noita kolarijuttuja..
  jatka kirjottelua vaa näitä on kiva lukee. tsemppiä sulle paljon tulevaan !! :)

  VastaaPoista