sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

himas

Aah! Vihdoin pääsin yöksi kotiin. Nyt tämä viikonloppu oli eka kerta  yötä kotona kolarin jälkeen. Kyllä tuntu ihanalta. Mahtavalta! Oli aivan tositosi ihana viikonloppu kaikenkaikkiaan. Itseasiassa viime viikkokin oli kiva!

 Viime viikolla tapahtui kaikkea mukavaa. Muunmuassa opin keulimaan, hahaa! Sitten olin ratikka-ajelulla ja menin Kampissa rullaportaita - se ei ollutkaan niin vaikeaa ja pelottavaa kuin luulin! Ihan hienosti se sujuikin. Ainiin ja joinhan mä kahviakin ekan kerran kolarin jälkeen viimeviikolla.. Hyhhyh ei se maistunut kylläkään enää niin hyvälle kuin ennen. Harmi, nimittäin ostin neljän euron (4€!!!) jättikahvin - ja join siitä yhden neljännesosan.. Viime viikolla mun luona kävikin paljon ihania vieraita! Isosiskot perheineen ja muutama ystävä Jyväskylästä <3 Huippu viikko takana kaikinpuolin!

Viikonloppuna mä siis pääsin vihdoin viettämään yön kotona (itseasissa kyllä kaksi yötä)! Grillailtiin ja pienesti sievästi juhlistettiin porukoiden kanssa mun ja isän synttäreitä vielä näin jälkikäteen. Lauantaina kylässä kävi monta kaveria ja illalla menin pitkästäpitkästäaikaa leffaan! Kävin isosiskon kanssa katsomassa Harry Potterin vihoviimeisen osan. Tykkäsin kovasti! Kyllä olinkin sitä odottanut. Menin muuten kotoa leffaan meidän omalla autolla, enkä invataksilla, millä olen kokoajan muuten kulkenut! Eli se oli ensimmäinen kerta halvaantumisen jälkeen normaalissa autossa. Nyt mä olen takaisin Synapsiassa ja matkanhan kuljin siis edestakaisin taksilla - näin meilläpäin haha ;D

                                    Olikin ihana nähdä pitkästäaikaa pikkusiskoa ja Nico-hauveliinia!

                                    Harmi, ei tullut kunnon kuvaa grillailusta - tässä mekein grillailua..

Ps. On tullut salilla huhkittua.. Haba vaan kasvaa ;DD Hahaha.

xoxo, Jassu 
                                    

7 kommenttia:

 1. voi ihana kuulla, että oot päässy kotona oleilemaan ja tekemään kaikkea ns. normaalia. tsemppiä ihan hirveesti kaunokainen!

  VastaaPoista
 2. voi oli ihana nähä suaki pitkästä aikaa<3 hihi sun haba oli ihan kreisi! =D -jospi

  VastaaPoista
 3. kiitos itsellesi ihanasta viikonlopusta ja pian nähdään suukkoja ja haleja rakkauspakkaus.

  VastaaPoista
 4. Hih kyllä oli tosi ihana tehdä taas kaikkea normaalia =)

  Hahaha jospi sunki pitää ruveta reenaa ni voidaa ottaa kädenvääntö matsi ;)

  halit <3

  VastaaPoista
 5. haha japukka ei mun tartte reenaa ku mul on jo haba ;D haha eivainestaa =D -jospi

  VastaaPoista
 6. Oon ruvennu lukee sun blogias joka oli siis ihan vieras mulle mut oon nyt ihan koukussa, tää on niin erilainen ku muut blogit johtuen varmaanki tosta sun elämäntilanteestas. oot kokenu kyllä uskomattomia juttuja ja ihailen sun asennettas suuresti! kiva kuulla että oot päässy kotiin :)

  VastaaPoista
 7. Juu totta, että tää blogi on ehkä vähän erilainen kuin muut! :) Ja kiitos paljon kommentistas (:

  VastaaPoista