sunnuntai 7. elokuuta 2011

katselkaas

Terve vaan ja moikkamoi :) Tässä on nyt ollut kaikennäköistä viimeaikoina. Viime viikon pe-la yönä jouduin sairaalaan ja sieltä pääsin pois tämän viikon keskiviikkona. Tulipa sitten tutustuttua Meilahden sairaalaankin - voihan sitä aikansa sairaaloissakin viettää. Ambulanssilla sinne menin ja tuolihan sitten jäi Synapsiaan, joten makasin sängyssä melkein viisi päivää. Tulipahan levättyä. Onneksi kuitenkin keskiviikkona pääsin takaisin jatkamaan kuntoutusta. Jäi siinä uimiset väliin, mutta ehkä ensi viikolla!

Viikonloppuna kävin vanhempieni kanssa Kauppatorilla (onkohan se yhdyssana..?) sekä Suomenlinnassa! Oli oikein mukavaa. Paitsi tottahan jotain huonookin tuohon reissuun kuului - sain ilmeisesti herneistä allerkisen reaktion ja hartioihin, niskaan ja kaulaan nousi nokkosihottumaa ja kutitti aivan tositosi paljon! Auts. Siitä sitten mahdollisimman nopeasti apteekkiin allerkialääkettä ostamaan. Onneksi se meni nopeasti ohi. Ja eilen isosisko kävi täällä Synapsiassa mun luona herkuttelemassa (hese ruoalla ja mustikkaleivoksella) sekä tuunailemassa mun hiuksia uuteen uskoon.

Suomenlinnan maisemiaNyt asiaan! Eli lukijan pyynnöstä esittelen hiukan Synapsiaa valokuvin. Kuvissa ei näy kaikkia paikkoja, sillä osa paikoista (esim. fysioterapiasali ja kuntosali) olivat kiinni näin sunnuntaina ja joissakin paikoissa oli kuntoutujia vieraineen, joten en mennyt räpsimään sieltä kuvia.

Synapsian etupihaa

harjoittelurata pihalla. erilaisissa maastoissa harjoittelua, portaat yms.
pikkuisen ruokalaa
kiva pieni kahvio
mun ihana erittäin siisti huoneeni
oleskelutilaa, bilispöytä! täällä on monia oleskelutiloja ja istuskelu paikkoja
kuntosalin edustaa, pingispöytä ja nyrkkeilysäkit
uima-allas!
liikuntasali. huomatkaa takana nuo jousiammuntataulut!!
esimerkki koripallopyörätuolista. 

Perjantaina itseasiassa pelailimme pienellä porukalla leikkimielisesti ragbya ja pyörätuolikoripalloa. Se oli pelottavaa!! Olisin halunnut kypärän tai jotain suojia :D Pojat oli paljonpaljon nopeempia ja rohkeempia pelaamaan. Mä olen vähän nössö.. Heh. Ens keskiviikkona mä pääsenkin MELOMAAN. Mereen! Hui. Jännittää ihan. Saa nähdä mitä siitä tulee...
Ensiviikkoa odotellessa, heipähei!


xoxo, Jassu

4 kommenttia:

 1. kuvat saa isommaksi niitä klikkaamalla

  VastaaPoista
 2. Oi kun ihana postaus! :D Ens kerralla kuvia koripalloilusta? :D

  VastaaPoista
 3. hullun kiva postaus!

  VastaaPoista
 4. Sulla on uskomattoman hyvä asenne! Tää on ylivoimaisesti paras blogi mitä mä oon ikinä lukenu. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista