keskiviikko 10. elokuuta 2011

täydellinen kymppi!

Tänään tajusin jotain uutta. Tai siis olen luullut kokoajan vammatasoni olevan L2 mutta se onkin T10! Jestas, aina näköjään oppii uutta. Mutta siis L2 olisi ollut parempi, sillä se olisi alhaisempi, jonka vuoksi vartalon hallinta olisi helpompaa. Noh T10 kuulostaa paremmalta - nimitin sen täydelliseksi kympiksi.. Hahh. En olekaan enää liikuntavammainen vaan olen täydellinen kymppi. Niinii just..
Eli l2 olisi ollut lannerangan nikama, mutta t10 on kolmanneksi alin rintarangan nikama. Tämän paremmin en osaa asiaa esittää, toivottavasti edes joku ymmärsi. Yritin avustukseksi etsiä kuvaa selkärangasta ja nikamien nimityksistä, mutta ei oikein löytyny mitään selkeää ja hyvää.

http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0 <- Siinä huippu biisi tälle päivälle! Tai oikeastaan toi kuvastais paremmin viikonloppuja, mutta siis iha mahtava rento biisi. Kuunnelkaa ihmeessä! Ps. musavideo on paras :D

oonpas iloinen hahh


  Tänään mun piti lähteä merelle melomaan, mutta päätinpä perua sen ja menen mielummin kokkailemaan! Jos sitä vaikka pikkuhiljaa oppisi kokkaamaan paremmin.. En ole tosiaan mikään huippukokki :D Ja kaikenlisäksi tänään on ollut vähän huono kelikin, joten kuitenkin olisi alkanut satamaan juuri silloin ku mä olisin päässyt kanoottiin (tai kajakkiin??). Parempi siis pysyä sisällä kuivassa ja lämpimässä hyvän ruoan äärellä.

Enään 9 päivää niin pääsen kotiin!? Huhhuh. Ehkä vihdoin tämä mun Levinmatka saa lopullisen päätöksen. Liikaa en vielä uskalla intoilla kotiin pääsystä - sillä jos olen liian innoissani niin varmasti käy jotain ja en pääsekään kotiin sovittuna päivänä.. Mutta ehkä jo siis ensiviikolla pääsen uudistettuun huoneeseeni! Aiaiii.

viime perjantaiselta torireissulta kuvaa, isukki hämillään

Ohoh, täytyykin tästä lähteä valmistautumaan kokkailuihin! Nam, luvassa olisi tortilloja. Herkkua!

xoxo, Jassu

2 kommenttia:

  1. Ihana olet! olet täydellinen. :) terveisiä kauppiksen äikkä3 kurssilta. Meinaan nukahtaa. Mut kivaa on. :) t. Hanskuli hannastiina

    VastaaPoista
  2. Täydellinen kymppi niin sopii sulle :-)
    Toi biisi / videoa saa aina niin hyvälle mielelle, sen kun muistaisi kaivaa kuunteluun, kun ei oo niin hyvä mieli tai sää (kuten nyt, kun vaan sataa...)
    Iloista kotiin paluuta sinulle kympin tyttö!

    VastaaPoista