keskiviikko 21. syyskuuta 2011

ft

Heipähei!

Vihdoin otin sitten kamerani mukaan fysioterapiaan. Saan näytettyä teille millainen se seisomateline on, josta olen aikaisemminkin puhunut (ja erittäin monimutkaisesti yrittänyt kuvainnoillistaa). Kuntosalilta otin myös muutaman kuvan, jotta näette millaisia laitteita on ne mihin mäkin pääsen! Elikkäs tämä on tällä kertaa  postaus kuvilla enemmän kuin sanoilla.


seisomateline edestäpäin


seisomateline sivusta

alkulämmittelyt ennen kuntosalia käsipyörällä

muutama HURrin kuntosalilaite, joihin pääsee pyörätuolillakin

Kamala kun mulla kiiltää nassu noissa kuvissa. Mutta eipä se ihme oo, reeneissä. Hihi. Mulla ei tainnut tälläkertaa muuta ollakaan. Olkaa vain hyvät noista kuvista (jos joku halusi nähdä edes noita).

Ainiin ja sen verran vielä. Pian musta on jälleen juttua jossai nuorten nettilehdessä. Ehkäpä mainitsen siitä sitten kun se on ajankohtaista. Ja sitä vielä kommentoin tässä kun joku lukioistani kommentoi edelliseen postaukseen siitä, että kaverini ei työntänyt mua keskustassa vaan rullasin itsekseni. Kyllä mun kaverit työntelisivät mua vaikka kokoajan jos se niistä olisi kiinni, mä itse en anna niiden kokoaikaa auttaa. Tahdon kasvattaa voimia ja taitoja :) Enkä halua näyttää avuttomalta. Mutta olisin asiasta tietämättömänä varmaan itsekin ihmetellyt sivustaseuraajana. Kyselkääs jälleen mitä mieleenne putkahtaa jos vain haluatte tietää jostain enemmän! Vastailen mielelläni kysymyksiin.

Huomista odottaen (menen kauneushoitolaan, aah!),

xoxo, Jassu

12 kommenttia:

 1. voi tota sun lihavuuttas pupu!! toivoo kateellinen junior

  VastaaPoista
 2. oot niin ihanan pirtsakka ! :) ihanaa ku oot tommone ilonen, etkä masennu, vaikka sulle ny käviki aika huono juttu. Tsemppiä ihana <3

  VastaaPoista
 3. onko se varmaa ettet tuu kävelemään enään ikinä? vois jotenkin kuvitella, et oot niin voitontahtoinen ja motivoitunut ihminen et sulle jos jollekin suotais se onni, et ehkä joskus kuntoutuisitkin täysin.. !

  VastaaPoista
 4. Tulee itelle iha laiska olo ku sää vaan reenaat noin kovaa :D

  VastaaPoista
 5. Tuosta seisomatelineestä: onko tuo sellainen malli, että ensin menet niinkuin istumaan pyörätuoliin ja sitten jostain nappulasta tai veivistä se muuttuu seisomatelineesksi? Onko sulla tuossa jotain lukemista tai muuta ajanvietettä seisoskellessa?

  VastaaPoista
 6. junior: tsekkasit vissii mun jalat.. :D
  anonyymi: ei se masentumine mitää auttais, elämä jatkuu :)!
  anonyymi: juu, se on täysin varmaa etten tuu enään kävelemään. koska hermot katkes tosta selkäranka-jalat väliltä. tai no toivottavasti joskus esim. 20 vuoden päästä osataan jo kasvattaa hermoja niin ehkä sitten ;) hih. toivoa voi!
  laura: mä olin ennen kunnon laiskimus, mut nyt reenaamine on kyllä aika kivaa =)
  anonyymi: Jep! se on juuri sellainen, että menen eka istumaan tuohon ja veivaan vivulla itteni seisomaan. Synapsiassa otin aina mukaan esimerkiksi lehden ajanvietoks mukaan kun menin seisomaan, mutta nyt peurungassa mulla on harvinaisen mukava fyssari, joten aika menee nopeesti rupatellessa!

  VastaaPoista
 7. Moro!
  Tyhmä kysymys, mikä merkitys tuolla seisomisella on? Ja kukas sulla on fyssarina Peurungassa? :)

  VastaaPoista
 8. ois kiva ku täällä ilmottaisit sitte ku se juttu susta julkaistaan, ois kiva lukee:) joku mainitsi edellisessä postauksessa jonkun lehtijutun susta ni voisitko mitenkään linkittää?:)

  VastaaPoista
 9. anonyymi: No moi! Ei oo tyhmä kysymys. Siis tuo seisominen parantaa verenkiertoa, ehkäisee osteoporoosia ja parantaa aineenvaihduntaa! Ja fyssarina mulla on yksi sari :)
  anonyymi: Juu! heti kun tiedän vain millon se ilmestyy niin kerron/linkitän kyllä. Ja ilmeisesti se lehti on myös ihan käsinkosketeltava normaali lehtikin niin en olekaan nyt varma kumpaan se mun juttu ilmestyy, mutta kerron kun tiedän :)

  VastaaPoista
 10. tuttu paikka, ite käyn peurungassa kanssa salilla :) oonkin toivonu että törmäisin suhun siellä mutta aikataulut ei ehkä oo ihan samat. en tunne sua mutta oon lukenu kaikki sun kirjotukset ja oot kavereiden kavereita. ja ei voi sanoa muutakun että tosi hyvä asenne sulla ja respect!!

  VastaaPoista
 11. Moikka.
  Löysin tänään sun blogisi ihan sattumalta toisen blogin kautta. Täytyy kyllä sanoa, että ihailen kuinka sinnikäs ja elämäntahtoinen nainen oot, vaikka oot joutunu kokemaan kovia. Varsinkin toi asenne, että haluat oppia tekemään itse asioita, etkä jäädä vain muiden armoille, on tosi kunnioitettavaa!
  Aloitin itse opiskelut fysioterapiassa tämän vuoden tammikuussa ja vähän siitäkin näkökulmasta tykkään selailla sun postauksia :-) Haluaisin nimittäin työskennellä juurikin samankaltaisissa paikoissa missä oot ollu (Synapsia ym) ja on kiva nähdä mitä kaikkea te harjoittelette!

  Tsemppiä ja hyvää jatkoa elämään :-)

  VastaaPoista
 12. Eikö tuollainen seisomateline ole ahdistava? Siis tuohan näyttää kuin joltain häkiltä sun alavartalon päällä. Pystytkö sä itse nostamaan ja laskemaan tuon telineen istuma-asentoon vai pitkää fyssarin tehdä se?

  VastaaPoista