maanantai 3. lokakuuta 2011

Rhea party

Ihan aluksi mun täytyy myöntää, että en todellakaan urheillut viime viikolla paljoakaan! Jopa toisen fysioterapian jouduin perumaan flunssaisen olon vuoksi. Aiai.. Mutta hyvä niin. Flunssa ei sitten pahemmin iskenytkään ja se oli parasta, sillä lauantaina oli aivan mahtavat juhlat. Mainitsinkin niistä juhlista edellisessä postauksessani. Järjestimme siis kolarissa olleelle porukalle + meidän perheillemme sekä ystäville juhlat m/s Rhealla.
Ilta ei olisi paremmin voinut mennä: ensinnäkin hyvä keli, hyvä ruoka, mukava tila sekä paras seura!Seuraavassa kuvassa näkyykin hieman Rhean sisätiloja. Suosittelen esim. pikkujoulujen järjestämistä siellä! Oli oikein sopivan kokoinen tila 50 hengelle, eikä porukka päässyt hajoamaan missään vaiheessa.
Viihdyimme laivalla monta tuntia kaikki yhdessä, mutta silti Jyväskylän yöelämä houkutteli vanhukset ja meidät hiukan nuoremmat eri teille. Matkalla baariin Merita päätti tienata juomarahansa laulamalla katusoittajan kanssa:


Illan edetessä meno muuttui hempeäksi:Kiitos vielä kaikille ketkä pääsitte tulemaan paikalle! Ensi vuonna ehkä uudestaan..

xoxo, Jassu

5 kommenttia:

 1. merita hahhahhaa :D:D:D kuulinki tästä!! oisinpa ollu näkemässä!!

  Miitta

  VastaaPoista
 2. :DD hahahh! se oli ihan parasta, koko illan kohokohta!

  VastaaPoista
 3. Mukava juhla ja hienoa, että kokoonnuitte yhteen.....muistelitteko menneitä tapahtumia vai tulevaisuuden hohdetta - ja - jäin miettimään, oliko fiilikset osin kuitenkin alavireiset vai olitteko kaikki positiivisella asenteella ja tunnelmalla liikenteessä?

  Ja miten sinuun yleensä suhtaudutaan bilettäessä, onko syrjäsilmällä katsojia, säälijöitä vai ovatko ihmiset yleensä reilulla asenteella sinua kohtaan - koska itse vaikutat olevan positiivinen persoona, niin se heijastuu muihinkin.....?

  Värikylläistä syksyä!

  VastaaPoista
 4. ui mitkä kengät sulla tossa noi mustat! mistä?

  VastaaPoista
 5. Ritva: Heippa! Kiitos kun jaksat kommentoida mulle ja laittaa kysymyksiä mieltä askartavista asioista :) Me ei oikeastaan muisteltu tuolla juhlissa menneitä, ennemminkin olimme juhlimassa tätä hetkeä. Vaikka, kun kaverimme soitti muutaman ihanan kappaleen luultavastikin kaikkien ajatukset ajautuivat menneeseen ja suuri osa meistä vuodatti kyyneleitäkin siellä. Mutta pääosin olimme positiivisella mielellä (:

  Ja bilettämisestä sellasita, että mä en ole huomannut ainakaan erityisemmin mitään säälijöitä. Yleensä ihmiset suhtautuvat baarissakin muhun aivan kuten muihinkin! Varsinkin kaikki kaverit ja puolitutut ovat innoissaan, että mä lähen reippaasti liikenteeseen ja sillein. Ainoat, jotka ovat mulle erilaisia kuin muille on portsarit. Ne auttavat mua mielellään aina kun tarvitsen apua ja raivaavat tilaa jos emme kavereiden kanssa mahdu jonnekin - ja sehän on erittäin kivaa!! Hihi. Kiitos vielä kommenteistasi!

  Anonyymi: Noi kenkulit on mun viimetalven kengät, oiskohan Andiamosta? Joo sieltä ne on :)

  VastaaPoista