keskiviikko 12. lokakuuta 2011

happy minä


 Tässä alkuun biisi, johon olen aivan ihastunut! Oi, söpö.Mulla oli ehkä alunperin jokin suunnitelma tälle postaukselle, mutta tässä vaiheessa iltaa mulla ei ole enää mitään hajua siitä, mikä se idea oli!? No ajattelinpa nyt kuitenkin toivottaa teille hyvää iltaa ja ihania syksyisiä päiviä. Mä olen vihdoin ja viimein jotenkuten selvinnyt flunssasta, joten nyt olen jälleen erittäin hyvällä tuulella. Ja tänään oli kiva päivä. Tosi kiva oikeastaan. Pääsin pitkästä aikaa ulos kunnolla. Aiai, eikä edes sade ja kylmyys haitannut.


Hei lukijat kyselkääs multa jotain, jos teitä kiinnostaa. Tai ehdottakaa jotain, mistä kirjottaisin tänne. Olisi kiva kirjoittaa asioista, jotka teitä kiinnostavat. Ainiin, ja siitä tulevasta lehtijutusta (josta mainitsin ehkäpä muutama postaus sitten), niin se lehti nimeltään Painovirhe ilmestyy tässä Lokakuun lopulla. Siinä on pienimuotoinen juttu musta, ilmoittelen jos ja kun kuulen mistä sitä lehteä saa (jotakuta taisi se lehti kiinnostaa?).

Jaahas ja koneestani loppuu pian akku. Eli eiköhän se olisi unien aika. Kauniita unia!

xoxo, Jassu

19 kommenttia:

 1. No kerroppa Japukka miksi olet noin hellyyttävä! Ja me ei ikinä saada aikaseks sitä että tulisit käymään mun luona kaffella!
  Mut onhan tässä aikaa vaikka elämän mittasesti!

  <3 Hankkulis kankku

  VastaaPoista
 2. Hankku: Hihi ehkä kerron ens postauksessa ;) Tai toi on kyllä niin vaikee kysymys, että mun täytyy varmaan tota varten haastatella kaikkia kamuja.. Nii aikaa onneks on, mutta täytyy silti piakkoin toteuttaa tuo suunnitelma!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, ja kiva uus banneri :-) Ois kiva, jos kertoisit jtn sun tän hetkisestä arjesta? Käytkö tällä hetkellä koulussa? Onko sulla milloin mahdollisuus muuttaa pois kotoa, vai onko se edes tän hetken suunnitelmissa? Jos jaksat/haluat puhua, ois kiva kuulla jotain, mitä suunnitelmia sulla oli ennen onnettomuutta tulevaisuuden varalle, ja mitä tällä hetkellä ajattelet tulevaisuudesta, ja minkälaisia fiiliksiä sulla on, kun varmasti monet asiat ovat tällä hetkellä paljon vaikeammin toteuttavia kuin ennen :/ Kauheesti kysymyksiä :D En tunne sua, mut ihailen sua tosi paljon, ja välillä sitä tajuaa, kuinka turhista asioista itse tekee ongelman, kun sun elämä on muuttunut noin radikaalisti, ja silti vaikutat todella elämäniloiselta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi! Vastailen näihin kysymyksiin mahd seuraavassa postauksessa. Toivotaan että kysymyksiä tulee vielä lisää :)

  VastaaPoista
 5. Olisi kivaa saada jotain oikeasti kattavaa luettavaa susta tai sun tilanteesta nyt. Todella odotan aina sun postauksia, koska jotkut ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja olisi kiva saada niitä lisää muutaman tekstirivin sijasta.

  VastaaPoista
 6. Kiitoskiitos, yritän ensikerralla kirjoittaa HIUKAN kattavammin :) Nyt on vain pää lyönyt aivan tyhjää ja ideoita ei ole syntynyt..

  VastaaPoista
 7. Välillä saa pää lyödäkin tyhjää ja tehdä " ei niin tärkeitä" postauksia. Myös niitä kiva lukea! :) oot tosi söpö ja mukaavanoloinen tyttö ja sun elämänasenne on ihailtava. Monien pitäis ottaa siitä oppia! Mä kysyisin, että mikä koulu tai ammatti sua kiinnoistais tulevaisuudessa vai ootko vielä ees miettinyt koko asiaa onnettomuuden jälkeen?

  VastaaPoista
 8. Mua jäi kiinnostamaan kun edellisessä postauksessasi kerroit noista vammoista, niin mitä tarkoittaa tuo diffuusi aivovamma?:o
  Blogis on NIIN mahtava, toivottavasti jaksat jatkaa tätä pitkään! :) ja kiitos siitä kun levität tätä mahtavaa elämänasennetta, se on tosi ihailtavaa :)

  VastaaPoista
 9. olisi kyllä hauskaa kuulla arjestasi,esimerkiksi mitä puuhaat ihan tavallisena päivänä :) olet upea,tätä blogia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 10. Hei taistelija nainen, mulla on blogissa sulle haaste :)

  VastaaPoista
 11. aivan pakko kommentoida että löysin tän sun blogis ja luin aivan alusta kokonaa tän! sulla on hurjan hyvä asenne ja oot tsempannu ihan mielettömästi ja sitä ihailen sussa! :> jatka samaan malliin kaikessa mitä vastaan tuleekaan :)

  VastaaPoista
 12. Ai kysymyksiä saa kysyä! Mua kiinnostais tietää ajoista heti sen onnettomuuden jälkeen. Jossain postauksessa jonkun verran kirjoititkin niistä. Mut olitko miten kauan tajuttomana? Miten huonossa kunnossa olit ja miten pitkään? Jouduitko käymään miten paljon leikkauksia läpi?

  Ja kävikö niille muille onnettomuudessa olleille miten? Silloin uutisoitiin, että kolme (?) loukkaantui lievästi, mutta tarkoittaako lievästi sitten jotain luunmurtumia vai mitä?

  Jos nää kysymykset ahdistaa, niin en tietenkään oleta että vastaat.
  Kivaa syksyä ja vain vähän vesisateita! :)

  VastaaPoista
 13. Heippa! Aivan ensiksi pitää sanoa, että älä vaan missään nimessä lopeta blogin kirjoittamista! Joka päivä tuun katsomaan että olisikohan tänne tullut uuutta luettavaa. Olen tässä sun blogia lukiessani aina miettinyt, että muistatko niitä viimesiä minuutteja/sekunteja ennen onnettomuutta? Näitkö sen vastaantulevan auton tulevan suoraan teitä kohti ja mitä ajattelit,vai kerkesitkö ajattelemaan tuossa tilanteessa mitään? Niinkuin aikaisemmin kysymyksiä kirjoittanut anonyymi sanoi: jos kysymykset ahdistaa niin ymmärrän täysin jos et halua vastata. Tarkoitukseni ei ole missään nimessä tuottaa mielipahaa.

  Kiitos blogistasi, tulee jotenkin niin hyvä mieli tätä lukiessa, ja varsinkin kun oot niin positiivinen ja aurinkoinen aina! Ihailen sua ja sun asennetta! Oikein mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 14. Mua kiinnostaisi kuulla, minkälainen on ollut sun sopeutumiskaari uuteen elämäntilanteeseen. Luulen, että aluksi kuitenkin olit varmaan aika pihalla tai järkyttynyt. Oot varmasti ollut aina iloinen ja positiivinen, mutta millasin keinoin tai ajatuksin jaksoit taas jatkaa eteenpäin ja kauanko siinä meni?

  VastaaPoista
 15. Upea elämänasenne sinulla! Olet selviäjä, sinussa on voimaa. Toivon että vielä joskus autat muita samassa tilanteessa olevia.

  Mimmi

  VastaaPoista
 16. Onko sua missään vaiheessa jouduttu elvyttämään? Viime postauksessa sanoit, että oli ollut molemminpuolinen ilmarinta, enkä ymmärrä miten silloin pystyy hengittämään..

  VastaaPoista
 17. Painovirhe muuten oli ainakin vielä jokunen vuosi sitten nettilehti ja niin näyttää olevan vieläkin. Ihan googlettamalla löytyy!

  VastaaPoista
 18. Lisää kommenttia tähän lauluun: Voi, aivan ihana biisi - ---kukaan ei ole täydellinen -----
  tällainen vanha tätikin diggaa täysillä tätä - ja sopivan rosoinen äänikin... :)

  VastaaPoista