torstai 28. kesäkuuta 2012

Jussi 12

Nyt, näin hiukan myöhässä, saan vihdoin tehtyä pienen postauksen Juhannuksestani. Juhannukseeni kuului mm. varaslähtö Juhannukseen, yöpizzeria, Tarmolantie, paljon uusia ihmisiä, mölkkyä, grillausta, musiikkia (niin hyvää kuin huonoakin), lisää grillausta ja partyt aamusta iltaan sekä paljon muuta. Kuvien otto jäi hiukan kaikessa hulinassa, mutta saatte nähtäväksenne muutamia kuvia.

Ensin oli se varaslähtö:

5 tähden aamiainen terdellä:

Pääpäivä:

Lauantai ja juhlat jatkuu:

Muuten, te jotka ette kuulleet eilen sitä mun haastattelua radiosta, tässä olisi sama haastis nettiversiona: KLIKKAA. Hyvää alkanutta torstaita kaikille. Yritän viikonlopun aikana saada aikaiseksi sen autoonsiirtymis-postauksen. Ei pitäisi lupailla liikoja.. heh. 

xoxo, Jassu

8 kommenttia:

 1. Kivaa näytti olevan etkot ja varsinainen ja liekö jatko-juhannuksetkin :))

  ja kiitos linkistä haastatteluusi, hyvä ja tarpeellinen juttu - olet varsinainen "inva-lipun" kantaja - eli tarkoitan näitä huomioitasi, erittäin hyvä ottaa esille epäkohtia - kuten myös positiivista arvostelua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oikein kivaa oli :) Eipä kestä!

   Poista
 2. Hei tuli tässä mieleen että uskallatko sä juoda niin ollenkaan vai pelottaako sua että tuut liian humalaan pystyäkses ohjailemaan sun tuolia? Tai siis en tiiä tajusit nyt mun pointin :P Mut siis että uskallatko juoda alkoholia siihen pisteeseen asti että oot humalassa (varsinkin jos sun kaveritkin juo) vai varotko enemmän tuolin takia?
  T. Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin sun pointin. Siis juu kyllä uskallan juoda siihen asti, että olen humalassa. Ei se oikeastaan tuota ongelmia - edes vessassa. Muutaman kerran toki olen sen vuoksi kaatunut.. mutta nooh, joskus käy niin. Mutta harvemmin tulee juotua humalaan - sillä mun sisäelimet ei kestä sellaista rääkkiä kovinkaan.

   Poista
 3. Eikö pysty mistään kuuntelee radiohaastista? =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä =( Pitää ettiä jossai vaihees et onks sitä jossai.. hmm

   Poista
 4. Voisko olla parempaa tapaa viettää lomaa, kun lukea sun blogia! : )
  Eilen alotin ja tänään pääsin loppuu.. Jatkoa odotellessa!! :)
  Täytyy sanoa, että ihailen sun positiivisuutta; Jatkathan samaan malliin!

  - Joku joka haluan lukea lisää!

  VastaaPoista