torstai 29. marraskuuta 2012

keskiviikko, mun päivä

Mä tein tän postauksen jo eilen illalla, puhelimella. Noh mä en ole mikään nero noiden elektroniikkajuttujen kanssa, joten en onnistunut julkaisemaan sitä postausta lainkaan. Hyvä etten onnistunut, sillä eihän kuvat olisi edes näkyneet. Jos joku muistaa niin mulla meni joskus kauan sitten täällä bloggerissa kuvakiintiö täyteen ja mun täytyy siis ladata kuvat muita sivuja käyttäen. Plaah, kamalan vaikeaa. Mä olen laiska ja mukavuudenhaluinen, joten musta olisi ihana jos tämä bloggerin käyttökin olisi aina helppoa ja yksinkertaista. Haha. No mutta se siitä. Munhan piti kertoa eilisestä vähemmän jännittävästä keskiviikostani.


Kerrankin mulla oli seuraa aamulla, sillä ihana Elisa oli yökyläilemässä mun luona. Jipii! Oli ihana nukkua pitkään keskellä viikkoa, sillä mulla alkoi pienimuotoinen "loma" Elixiasta. Aamupalan jälkeen Elisa hipsi omaan kotiinsa ja mä jäin hiukan siivoilemaan.

Päivä mulla meni lyhyesti sanottuna lenkkeilyn, kasvojen ja kynsien hoidon, ruuan, lehtien, television sekä sähköpostien kirjoittelun parissa.
Hei kamalaa, mun on pakko mennä parturiin ja pian. Järkyttävä tyvikasvu noissa kuvissa. Hupsiis.

Illalla lähdin perinteisen tv-maratonin jälkeen toiselle lenkille, sillä aion nauttia lenkkeilystä täysillä vielä kun voin. Vielä kun ei ole 20 cm lunta maassa. Hedelmiä iltapalaksi ja ajoissa nukkumaan.
Siinä mun rento päivä kun ei tarvinnut edes laittautua, ihanaa.

Haluaisitte varmaan lukea välillä jotain ihan muutakin kuin näitä mun päivä -postauksia...
Katsellaan mitä seuraavaksi keksin. Nyt mun on keskityttävä tän päivän Salkkareiden loppuun. Mitenhän Sebun ja Isabellan häiden käy. Jännittävää!
xoxo, Jassu

46 kommenttia:

  1. oon pitkään miettiny tämmöstä:
    Ärsyttääkö sua ihmiset jotka käyttää invavessoja vaikkei niillä olis siihen tarvetta? Meillä koulussa on tyyliin yhtä monta invavessaa kun tavallista ja siks usein sen valitsee kauheen pissahädän yllättäessä.

    Oot kyllä maailman positiivisin ihminen. Ja hauska, ja kaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mua välillä ärsyttää, varsinkin jos siis joudun jonottamaan pidempään ja vessasta tulee ulos kasa teinityttöjä. Argh. Mutta siis kyllä mäkin käytin lukiossa ennen halvaantumistani invavessaa :D Joten siksi en halua ärsyyntyä aina muille mutta kyllä joskus ärsyttää..
      Kiitos paljon! :)

      Poista
  2. Ärsyttääkö sua ku ihmiset kyselee iha älyttömiä kysymyksiä? ^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh ei :D Jos ärsyttää niin jätän vastaamatta..

      Poista
    2. No mun mielestä se ei ollu turha kysymys. :/

      Poista
    3. Ei munkaan mielestä :) Kaikkea saa ja pitää kysyä jos vain haluaa.

      Poista
  3. Mä tykkään näistä sun päiväpostauksista, että mitä oot tehnyt :) Oot niin ihanan iloinen ja positiivinen! ♥

    VastaaPoista
  4. Koska Jassu taas seikkailee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikolla ainakin! Toivottavasti myös myöhemmin joulukuussa :)

      Poista
  5. Jassu Jyväskylän tai Tampereen jouluruuhkassa kuvineen olisi kiva, siis Jassu ja pyöris jouluviikolla kaupoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmmm ihan hyvä idea, mutta en kehtaa ottaa kuvia yleisillä paikoilla. Ehkä kännykällä piilossa jotain hahah :D Ja muuten, ruuhkassa mä pääsen kulkemaan varmaan paremmin kuin kävelevät!

      Poista
    2. Anna kamera kaverillesi joka räpsii sitten kuvia susta hihh..

      Poista
  6. Tänään lenkille vielä ei ole lunta jyväskylässä tutkan mukaan mutta täällä etelässä tulee tolkuttomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt sitä lunta on jo liian paljon ulkona keilailuun..

      Poista
  7. Kyllä sä kehtaat ja kaverisi töihin. Liekö avustajasi, jonka kuva toistuu, todella nätti ja silmissä leikkisä katse, että varmaan kehtaa. Jassu ja Jabiili joulupaketteja ostamassa, kassalla jonottamassa ja nähdään miten kapsäkit kulkee sinun mukana. Tuot joulun ruuhkakaaosta tänne. Miten ihmeessä teet tilaa, kun ihmiset ei viitsi taakseen katsoa eli eivät näekään, kuka on takana? Minkälaista laukkua käytät ostoksilla? Miten kelaaminen oikein sujuu lumessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jo ehkä yksi suunnitelma kuvata jouluostoksilla käyntiä.. ehkä.
      Ei edes joulun jälkeisissä alennusmyynneissä ollut niin paljon porukkaa ettenkö lähes vaivattomasti pääsisi liikkumaan. Aina ovat ihmiset hyvin väistäneet ja antaneet tietä, jopa ilman että pyydän heitä väistymään. Välillä ehkä joudun koputtamaan olkapäälle ja pyytämään tilaa. Mutta mä en ole ikinä missään huomannut vielä ongelmia ruuhkassa liikkumisessa. Ja mulla on ihan perus olkalaukkuja mukana, jonne mahtuu rahapussi, kännykkä ja avaimet lähinnä. Yleensä on siis joku mukana joka kantaa mun ostokset, jos niitä kertyy niin paljon etteivät ne mahdu laukkuun. Lumessa kelaaminen ei oikein suju. Pitää kokoajan keulia tai jotain. Ihan tyhmää

      Poista
  8. Ne epäkohdat autolla liikkuessa joista aiemmin mainitsit hii.. älä unohda niitä.

    VastaaPoista
  9. Mitä on keuliminen, miten se tehdään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eturenkaat ilmaan tuolista :D Nopea liike käsillä kelausvanteilla (eka vähän taakse päin ja sitten eteen), jolloin eturenkaat nousevat ilmaan...

      Poista
  10. Tiedätkö, mikä on sinun käsiesi puristusvoima nyt kelaamisen ym. käsiharjoittelun, esim. punttien jälkeen ja miten se on kehittynyt alusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä yhtään..? En edes muista milloin ne olisi viimeks mitattu :)

      Poista
    2. Sinun kannattaa tehdä se, sillä Hangon keksikin kalpenisi hymystäsi, kun näet lukeman.

      Poista
    3. Hahahh :D Viimestään ens toukokuussa on vissiin mittaus..

      Poista
  11. Hupsis tyvikasvusta, miten pärjäät sen laitossa kampaajalla, vaihdatko tuolia, entä pesupaikalla? Onko kampaajasi sijainti esteetön, valitsitko paikan ilman portaita tai katutasosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh. Hei parturissa käynti olisikin hyvä postausidea.. Mutta siis vaihdan tuolia vain pesupaikalla. Olen kahdessa parturissa käynyt tuolilla, ja kummassakin paikassa täytyy olla avustaja mukana sillä pesupaikoille meno ei ole esteetön. Mutta kumpaakin parturiin on kyllä esteetön meno. Valitsin paikat täysin sen mukaan, että mulle oli kehuttu heidän työntekijöitä.

      Poista
  12. missä kampaajalla käyt?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keljon citymarketin hiustalossa (?) tai Napsissa Jyväskylän keskustassa :)

      Poista
  13. Oot ihan supernätti!


    //julias-daily.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Ei hyvänen aika!

    Luin tänään Iltalehdestä vai Iltasanomista? En muista kumpi lehti kyseessä mutta anyway, niin jutun susta, kun sut oli valittu positiivisemmaks ihmiseks!

    Rupesin sitten lukemaan sun blogia tuolta ihan alusta asti ja oikeesti mulle tuli ihan itku silmään ku luin niitä juttuja. Se mistä kaikesta oot selvinny ja mitä oot kokenu. Ja kun etsin kolarista netissä ja löysin iltasanomien sivulta sen kuvan missä oli se auto. Niin ihan oikeesti, en voi tajuta?!?!?!!?!?
    Se autohan oli ihan pirstaleina. Ja se että sieltä kuitenkin selvis 4 henkee on ihan jotain uskomatonta!
    Oot selvinny tosi pahoista vauriosta menetämisestä ja siitä mitä sulle itelle on käynyt!

    Ihan oikeasti rupesin ihailemaan sua, kuinka hyvin oot pärjännyt! Mä ite olisin varmaan vieläkin ihan sekasin, enkä varmasti voisi elää niinkuin sinä!

    Tietenkin sullekkin varmasti on jäänyt pahat arvet kaikesta fyysisesti ja henkisesti, mutta oot selvinnyt älyttömän hyvin! :)
    Kaikella on kai tarkoituksensa ja aina elämä haluaa viedä jonkun rakkaan pois läheltä, kuin jotenkin kostona jostain.

    Anteeksi että kirjoitin näistä, ja palautan taas kaiken mieleen, mutta minun oli pakko.

    Toivon sinulle todella paljon hyvää loppuelämään!
    Ja haluan lähettää sinulle suuren lämpimän halauksen! :)

    Hyvää joulunodotusta sinulle sinne!

    :) terv. nyt elämää enemmän arvostava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, että kirjoitit noista asioista. Kiitos ihan hirmuisesti. Ihana kommentti! Hyvää joulun odotusta sullekin :)

      Poista
  15. Mahtava blogi, heti liityin lukijaks ku luin susta jutun iltalehdestä! :)

    VastaaPoista
  16. Jeeh.. Jassulla on nyt 300 lukijaa.... Onnittelut!!!!

    VastaaPoista
  17. Heips
    Mä löysin kans tänään jutun susta iltasanomista/iltalehdestä ja laitoin heti sun blogin nimen muistiin jotta pääsen myöhemmin selailemaan. Ja mihinkäs mä oon kuluttanut pari tuntia nyt yöllä? no sun blogin lukemiseen!

    Vaikutat aivan järjettömän suloiselta, fiksulta, sydämelliseltä ja positiiviselta tyypiltä! on ollut tosi hienoa ja mielenkiintoista päästä seuraamaan sun elämää :) tämä blogi kyllä menee heti luettavien blogien joukkoon!

    Haluaisin kans kysästä sulta yhtä juttua. Itse jouduin muutama vuosi sitten tapaturman takia käymään läpi rankan polvileikkauksen ja kuntoutuksen. Muistan varsinkin alkuaikoina kun pääsin kotiin kuinka rankalta itsellä aluksi pyörätuolin kanssa liikkuminen ja lopulta keppien kanssa heiluminen otti käsivoimiin. Itse kun ei ollut mitenkään erikoisen lihaksikkaat kädet ennen leikkausta, joten muistan kuinka kädet oikein huusivat iltaisin kun olin edes muutaman tunnin pyörätuolissa käsin pyöriä pyöritellyt tai keppien kanssa liikkunut. Itsellä meni siis ainakin pitkään ennenkuin kädet tottuivat siihen että ne joutui tekemään töitä. Oliko sulla aluksi paljon vaikeuksia käsien kipeytymisen kanssa ja kestikö pitkään saada voimaa liikkua itse, vai tarvitsitko aluksi paljon työntö/liikkumis apua pyörätuolin kanssa? ja käytätkö yleensä jotain hansikkaita? ymmärsin että käyt nykyään paljon salilla joten sulla on varmasti aika hyvässä kunnossa sun käsilihakset ja varmaan aikamoinen haba :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hahh sullahan on tainnut tovi vierähtää sit mun blogin kanssa eilen :) Kivaa, jatka vain tän seuraamista!
      Mullakaan ei ollut oikeastaan ollenkaan lihaksia käsissä kun aloin kelailemaan pyörätuolilla. Sillä olin oikeastaan viimeiset neljä-viisi kuukautta maannut sängyssä tekemättä paljon mitään niin lihakset olivat surkastuneet. Joten jouduin kasvattamaan lihakset aivan uudestaan (en jaksanut nostaa edes haarukkaa aluksi). Kipeytymistä en muista sillä kelailin todella pieniä matkoja aluksi ja yllättävän nopeasti voimat kasvoivat. Ekana kesänä kun sit kelailin enemmän niin rakkoja tuli ihan hirmuisesti käsiin, ennenkuin ostin kelaushanskat. Mutta nykyään en kesällä käytä edes hanskoja välttämättä.. kädet on jo tottuneet eikä rakkoja tule :D
      Ja alussa tarvitsin enemmän työntöapua.. nykyään haluan mennä vaikka väkisin ylämäetkin aivan yksin :)

      Poista
  18. Olen kiinnittänyt huomion sinun vaatteisiin kuvissa. Minkälaista on olla ostoksilla ja sovitukset ahtaissa kopeisa. Olet sanonut, että et tunne jalkoja, niin miten kenkäostokset sujuu? Tunnen itseni jotenkin noloksi pyöriksessä kenkiä ostamassa. Miten rohkaiset? Tai miltä se tuntuu muistakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän yllättävän hyvin, millaiset vaatteet mulle sopivat ja yleensä osaan koonkin valita ilman sovitusta. Eli siis en sovittele kauheasti vaatteita. Joskus jos sovitan niin kyllä niihin pukukoppeihin jotenkin mahtuu, ja joissakin paikoissa nykyään on myös inva-kopit!
      Kenkäostoksetkin sujuvat mulla hyvin. Näen jo kenkää katsoessa (yleensä), että saanko pujotettua sen jalkaan. Ja kokeilen kenkiä kuten muutkin. Otan oman kengät pois ja kokeilen meneekö uusi kenkä jalkaan ja sormella painelen, että missähän ne varpaat menevät. Mun mielestä siinä ei ole mitään noloa :) Samalla tavalla kävelevätkin kokeilevat kenkiä. Erona se, että he istuvat yleensä kaupan jakkaralla eikä omassa tuolissa! Eli siitä vain kokeilemaan, ja jos on ongelmia niin uskon että myyjät auttavat mieleellään sua!

      Poista
  19. Jassun blogi on superhyvä ja asenne on supermahtava. Olen selannut vastaavanlaisia blogeja ja niissä todella nukahtaa, kun lukijaa uupuu naamakuviin eri suunnista. Aina uusi omakuva jne. Joskus vähemmän on todella enemmän. Jassun kuvissa välittyy eletty hetki, hetken jakajat ja lopussa miettiikin, joko kuvat loppui? En osaa edes selittää, mutta kuvat välittyvät eri tavalla. Joku sanoo tämän varmasti minua paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Vautsi, jos mun kuvat ovat noin katsottavia. Välillä musta tuntuu että ihmiset varmaan nauravat mun surkeille kuville, jotka ei todellakaan ole samanlaisia kun muilla blogeilla. Vissiin se onkin hyvä juttu, jes :)

      Poista
  20. hei kiinnostaa tietää et miten pystys ajamaan autolla. jos oon oikein ymmärtäny nii sulla ei toimi jalat ollenkaan, niin onko sulla jarru ja kytkin jotenki käsillä käytettävissä? et onko auto jolla ajat nii jotenki erilainen ku tavallisesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jalat ei toimi lainkaan. Ja auto on normaali, automaatti vaihteinen vain. Mutta tietty siinä on lisänä siis käsillä käytettävä kaasu-jarru-kahva. Tai vipu tai en tiedä mitä kaikkia vaihtoehtoja on. Mutta mulla se oli ja tulee olemaan vaihdekepin näköinen vipu, joka sijaistee ratin ja vaihdekepin välissä. Oikeastaan ihan pelkästään sen avulla voin ajaa autoa :)

      Poista
  21. Eipä naura, vaan sun kuvia voi lukea. Siinä se juju onkin, olet freesi, annat osan itsestäsi lukijoille aidosti sellaisena kuin siinä hetkessä olet. Voimme vain odottaa tuo uuden postauksen kuvaa vastaanottotilassa, kun uhmakkaasti olet päättänyt kohdata hammaspeikon. Ehkä on parempi, että sulla on avustaja mukana, saadaan kuvasta selvääkin, jos käsiesi vakaus on kyseenalainen tuossa hetkessä.

    VastaaPoista
  22. Ei voi muuta sanoo ku että arvostan sua aivan älyttömästi...

    VastaaPoista