keskiviikko 21. marraskuuta 2012

tiistai, mun päivä

Siitä asti kun mä tein maanantai, mun päivän mun on pitänyt tehdä tiistaista samanlainen. Kaksi viikkoa sitten mun piti siis ekan kerran tämä tehdä. Silloin olin käymässä Kuopiossa, joten olisi ollut ihan mielenkiintoinen päivä. Sitten mun piti tehdä viikko sitten, jolloin olisitte kuullut että pääsin autokoulun teoriakokeen läpi ja kävin Peurungassa sekä piemänajossa. Mutta ei en muistanut kumpanakaan päivänä kuvailla teille tekemisiäni. Joten saatte tyytyä mun eiliseen tiistaihin, joka muistuttaa todella paljon tuota mun maanantai-postausta. Naurattaa, toivottavasti ensi viikon keskiviikosta tulee erilainen.

Päivä lyhyesti:
Herätys ja aamupalalle. Erittäin laiskasti aamutoimet ja laittautuminen. Ja taas syömään. Vaikka aikaa oli ihan reippaasti mulle meinasi tulla kamala kiire fysioterapiaan. Peurungassa mulla oli seisominen, jonka aikana tein käsitreenin punteilla. Tämän jälkeen sulkapalloa, jota ennen lämmittelin koripalloa heittelemällä. Peurungasta ajelin taksilla Tikkakoskelle, pääaikeenani syödä äidin pöperöitä.
Äidin kanssa lähdimme hetken hengailun jälkeen hiukan shoppailemaan. Nimittäin mun oli pakko saada uudet kuoret puhelimeeni. Mun kuvissakin näkyvät ihanat timantti-kuoret vaan rapistuvat timantti timantilta.. nyyh. Kaupoissa pyörimisen jälkeen menin Lauran kanssa katsomaan Skyfallin elokuviin. En ole mikään erityinen James Bond -fani mutta toi oli ihan tosihyvä leffa!
Bondin loputtua Laura halusi käydä katsomassa Sokoksen jouluikkunan. Ja se oli järkytys! Mä olisin varmaan pienenä nähnyt painajaisia siitä. Hui. Järkytyksestä toivuttuani lähdin kelailemaan kotiin. Mun ihanat nahkahanskat on ollut jo pidemmän aikaa hiukan kärsineet, mutta eilen toinen hanska meni kyllä kokonaan hajalle. Haha. Täytyy varmaan hankkia jotkut raksamieshanskat, ehkä ne kestäisivät mun kelaamista?

Hei apua, mä inhoan peilikuvia (tai no siis ne ei ole mitään mun lemppareita, ainakaan mun pärställä varustettuna) ja eilen otin niitä ennätysmäärän. En oikeastaan ole ennen varmaan ottanutkaan peilikuvia. No olkaa hyvät niistä sitten. Ja muuten. Jos olisin tehnyt jälleen maanantai -postauksen olisin voinut kertoa, että läpäisin inssin ja mulla on ajokortti. Mutta kun en tehnyt niin jääköön se kertomatta..

Ihanaa viikonjatkoa!
xoxo, Jassu

27 kommenttia:

  1. Onko mahdollista että kävelisit vielä joskus?

    VastaaPoista
  2. Ohoh!! Onnea ajokortista :) Sulla ei varmaan nyt ole autoa millä pääsisit ajelemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei ole vielä, mutta toivottavasti pian on! En malta odottaa että pääsen ajelemaan.

      Poista
  3. Mitä tossa sun käsivarressa olevassa tatuoinnissa lukee? :)

    VastaaPoista
  4. Uudessa IT lehdessä oli auton hankintaan liittyvää juttua eli kannattaa selvittää mitä veroetuja ja avustuksia sulla on mahdollisuus saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä olenkin saanut apua jo noihin juttuihin :)

      Poista
  5. Moikka! Minkälaista seisomatelinettä käytät? Katoin kuvasta että Easystand-telineeltä näyttäis. :) Mitä oot tykännyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Juu sepä se taitaa yleensä mulla olla käytössä :) Muutamia oon käyttänyt ja en huomaa ikinä oikein mitään eroa :D Haha. Tykkään kyl kun on pöytä mihin nojailla ja helppo sit nostella esim. puntteja tai lukea lehtee siinä seistessä.. Mutta siis mun mielestä oo ainakaan tähän mennessä ollut väliä mikä teline on..

      Poista
  6. Aivan ihastuttavan ja hykerryttävän positiivinen blogi! Onneksi olkoon, olet tosiaan ansainnut positiivisimman jyväskyläläisen pystin! :) Kaikkea hyvää ja mukavaa joulun odotusta <3 Monet saisivat ottaa sinusta mallia, ainakin mä otan jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Hyvää joulun odotusta sullekin!

      Poista
  7. Olisi kiva saada joskus kuvat kylppäristä ja parvekkeelta.Tuo parvekkeen kynnys onko korkea ja pääsetkö siitä helposti yli.Millainen ulko ovi on onko ulosmeno helppoa yksin vai painaako raskas ovi vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä niitä kuvia jossain vaiheessa otan.. =) Se kynnys on vielä liian korkea.. ja johtuu ihan musta itestäni. En ole saanunt aikaiseksi soitettua firmaan, jotka tulevat tekemään kynnyksen. Hupsis. Ulko-ovi siis rappukäytävässä on ihan normaali rappukäytävän ovi ja jo muutaman ulos/sisäänmeno kerran jälkeen opin avaamaan sen.

      Poista
  8. Ihana blogi! Peittoaa kaikki muoti/lifestyle/jne. blogit mennen tullen :) Niin kuin anonyymi tuossa edella sanoi, täytyy ottaa susta mallia. Liian usein sitä tulee murehdittua ihan mitättömistä asioista.

    VastaaPoista
  9. Pian pääset autoilemaan, miten tankkaus sujuu ja sen maksu, onko kokemusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pian! Nooo siinä sit onkin varmaan hiukan ongelmia. Saa nähä miten se tulee hoitumaan..

      Poista
    2. Ainakin joillakin huoltoasemilla on automaatissa numero johon soittaa niin henkilökunta tulee tankkaan auton ja olen myös nähnyt mittarin luona napin jota painaa niin henkilökunta tankkaa auton. tämä siis miehitetyillä asemilla ja ei koske ns. kylmä-asemia. Myös miehitetyillä shell asemilla on palvelutankkaus jossa tankkaaja odottaa tankkajia ja tankkaa auton heidän puolestaaan. Uskon että tästä ei tule sinulle ongelmaa kovinkaan suurta jos vain muistat pitää tankin täynnä ja suosit tiettyjä asemia.

      Poista
  10. Hei puhuit joskus kauan sitten jossain postauksessa että susta tehdään joku dokumentti telkkariin. Tiiätkö millon se tulee tv:sä? Sulla on tosi kiva blogi joka piristää omaa mieltä joka lukukerralla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen myös miettinyt ja samaa mieltä viimeisestä lauseesta <3

      Poista
  11. Olisi tietysti kiva kuulla kuinka inssi meni,mutta ONNITTELUT sulle kun läpäisit.Eipä muuta kun tervetuloa liikenteeseen toivotaan että Jassusta tulee hyvä kuski,sellanen turvallinen joka ottaa muut huomioon,näyttää vilkkua ajoissa sekä kaistaa vaihtaessa,ei kaahaa,ennakoi tilanteet ja ajaa rauhallisesti.No tottakai tulee minä ainakin uskon niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inssi meni vain hyvin! Kiitos :) Yritän parhaani olla turvallinen kuski.

      Poista
  12. Paljonko sinun pyörätuolin etupyörien koko eli halkaisija on? Usein sanotaan, että mitä pienemmät sen huonommin kulkevat pehmeässä ja hiekassa jne. Nehän ei ole pumpattavat vaan umpikumia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain 11 cm, en oo varma? Ja juu umpikumia ne on. Ja ihan hyvin mä näillä olen päässyt liikkumaan kaikkialla minne mun on tarvinnut mennä. Jollain hiekkarannalla tai kunnon metsäpolulla en kyllä todellakaan pääsis liikkumaan :D

      Poista
  13. Millaiset autopaikat on talossasi oletko miettinyt että auton vierellä on AINA riittävästi tilaa pyörikselle.Miten saat auton puhtaaksi lumesta,jäätyneet ikkunat raaputettua puhtaaksi.Eihän nuo ole ongelmia jos on kaveri mutta yksin voipi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis juu mun autopaikka on sellainen, että AINA pääsen hyppäämään kyytiin pyöriksestä. Vielä en tiedä yhtään miten ihmeessä saan auton putsattua talvella. Ja pääasiassahan mä olen yksin. Saa nähdä, kyllä hätä keinot keksii.. Ja siis olisi tossa pihassa muutama katospaikka, mutta ne ovat varattuja ja en pääsisi katoksessa mistään kohdasta auton kyytiin :D

      Poista