sunnuntai 13. lokakuuta 2013

mun kuvat 2

Sunnuntai, viikon seitsemäs ja viimeinen päivä. Tosin ennen vuotta 1973 sunnuntai oli viikon ensimmäinen päivä. Nyt tänään sunnuntai on myös mun viikkohaasteeni viimeinen päivä. Onnistuin kuin onnistuinkin postailemaan tänne jokainen päivä tällä viikolla. Välillä ei-niin-mielenkiintoisesti, mutta kuitenkin.  Hyvä mä!

Sunnuntai-iloksi sain aikaiseksi kuvattua lisää kuvia mun kuvat -postaukseen. Tässä siis seuraavat 15 kuvaa mun näkemyksistä teidän antamistanne aiheista:

Käsialani...

on tylsä ja selkeä. Nopeasti kirjoittaessa jälki muistuttaa jopa hiukan kaunokirjoitusta.

Tärkein tavarani...

oli vaikea päättää. Pienen pohdinnan jälkeen tajusin avainten olevan tärkein. Avaimilla pääsee maailman tärkeimpiin paikkoihin; omaan kotiin ja Tikkakosken kotiin.

Lempisukkani...

löysin käytyäni sukkalaatikon läpi. Lämpöiset, pehmeät ja söpön väriset.

Lempikorvikset...

ovat Tory Burchin kauniit mutta yksinkertaiset kultanapit. 

Lempikenkäni...

ovat ylivoimaisesti tennarit. Käytän niitä lähes jokapäivä. Kaikkien vaatteiden kanssa.

Kengät, joita käytän eniten...

näyttävätkin siltä. Vaikkakin olen pessyt ne muutamaan otteeseen pesukoneessa.

Lempilepopaikka...

löytyy omasta kotoa. Mun ihana sohva, johon nukahtaa helposti telkkua katsellessa.

Paras sisustustuotteeni...

on pehmoinen lampaantalja. Niitä multa löytyy oikeastaan kaksi. Toinen sängystä ja toinen olohuoneesta. 

Rakkain leluni...
kulki mukana niin Oulun teholla kuin Helsingin kuntoutuksessa. Rakas Kalle, jonka antajaa en tiedä..

Vuoden positiivisin jyväskyläläinen -patsas...

on vihdoin ja viimein teidänkin nähtävillä. En vissiin ollut esitellyt tätä aiemmin? Onko se enkeli, nainen vai teekannu? Voit itse päättää.

Tavara, jonka haluaisin vaihtaa uuteen parempaan vastaavaan...

on todella usein mua raivostuttava "sammun milloin haluan" tietokoneeni. 

Tämä ärsyttää minua...

lähes aina sen tapahtuessa. Vessapaperi repeää väärästä kohtaa. Argh :D

Mistä vähiten tykkään itsessäni...

on myös osa parasta puoltani. Muiden mukaan yksi parhaista asioista mussa on se, kun hymyilen niin paljon. Mutta mun mielestä mun hymy on kamala, hampaideni takia.

Kauneinta minussa...

oli vaikea keksiä. Lopulta tausin, että mun hiukset ovat mun mielestä kauneinta mussa. Oikeastaan lähes sellaiset kuin olen niiden halunnut olevan jo vuosien ajan. 

Parasta syksyssä...

ulkoilman viiletessä on se, että kämppäkin viilenee ja kynttilöitä poltellessa ei tukahdu kuumuuteen. Ahh, pimeys ja kynttilät <3

Mitäs ajatuksia nämä kuvat sai teissä aikaan? Entä tämän viikon päivittäinen postailuni? 

Ihastuttavaa ensiviikkoa!
xoxo, Jassu

23 kommenttia:

  1. Höpöhöpö nainen, sulla on todella kaunis hymy <3 itseki vihasin ennen hampaitani, sitten unohdin sen moneksi vuodeksi, sitte tuli tää kuuluisa" miks sun hammasväliä ei oo korjattu ku se on noin järkyttävän suuri ;o" Sit mä rupesin vihaamaan hampaitani taas.....

    kunnes tajusin että voisi olla huonomminki... mielummi pikkuruinen hammasväli jota tuskin huomaa, kun etten hymyilisi ollenkaa :) Koska hymy on kaunein koru mitä voit kantaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin yritän aatella, että vois olla huonomminkin hampaiden kanssa. Mutta ne vaan inhottaa mua usein, ei aina. Oon sentään alkanut hymyilemään silti suu auki. Sitä en tehnyt vielä muutamia vuosia sitten.

      Poista
  2. hei, tiiän ehkä mitkä sun konetta vaivaa, JOS se sammuilee iteksee....<--- se on luultavasti täynnä pölyä :D ainakin sama tilanne oman koneen kanssa vaikka se onkin vain ja ainoastaan pöydällä. Tee se itse huoltona toiminee ku ruuvaat pohjaluuku pois ja putsaat...itse en lähde kyseistä toiminpidettä tekemään, koska tapanani on rikkoa kannettavat koneet mystisesti :D mut huoltoo ku vie puhistuksee :D TAI jos satut omaamaan tietokonenörtti ystävän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee kiitos vinkistä. Eipä olis itelle tullut tollanen mieleen :D

      Poista
  3. Mistä noi ihanat tyynyt/ tyynynpäälliset on?? Superihanat !!

    VastaaPoista
  4. Ei oo totta, onko sullakin lenovo g505s tai joku sellanen? Mulla on nimittäin sama sammumisongelma enkä tiedä mitä ton kanssa pitäs tehdä, korjauksestakin sais kuitenkin vaan pulittaa kamalan summan ja mitään varmaan auttais....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo joku Lenovo tää on, enempää en tiiä. Kannattaa sunkin kokeilla tota pari kommenttia ylempänä olevaa vinkkiä!

      Poista
  5. Kyllä mun mielestä tämä päivittäinen postailu onnistui hyvin. Lauantai jäi ehkä kiireen takia vähän tyngäksi :) mutta muuten onnistuit kyllä hyvin keksimään joka päivälle jotain tekstiä. Toteuta ihmeessä tällainen viikon postausputki joskus uudestaankin, jos haluat.
    -Arz

    VastaaPoista
  6. Tuosta hiuskuvasta huomasin, että sulla on todella kauniit käsivarret.

    VastaaPoista
  7. Onpa ollu kiva viikko, kun on saanut lukea näitä postauksia ! :) näitä viikkoja lisäää !!:)

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo lampaantalja! Itekin haluaisin sellasen! ;)

    VastaaPoista
  9. Näistä kuvista tuli niin paljon kysyttävää, että se sekottaa mun pään. Esimerkiksi voiko tuo käsiala olla todellinen? Onko nuo sukat itse neulottu vai ostettu, ja mikset pidä hiuksia useammin auki, kun se sopii sinulle niin hyvin ja taidat tietää sen itsekkin? Etkö pidä autonavaimia samassa nipussa kuin muita avaimia? Miksi naisilla pitää olla niin monta paria kenkiä? Tuota patsasta ei edes uskalla alkaa miettimään.
    Päivittäinen postailu oli siinä mielessä hyvä, että pysyi ainakin vieroitusoireet, mitä tämä blogi aiheuttaa kurissa.
    Kysymiksiin ei muuten tartte vastata, sillä pitäähän maailmassa olla jotain ihmettelemistä ja mysteerejä ettei elo käy liian tylsäksi. Ihmisen ei nimittäin ole tarkoituskaan tietää ihan kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluan kuitenkin vastata kysymyksiis =D Ja varmasti jää silti ihmeteltävää. Käsiala-asiaan en osaa kyllä mitään sanoa. Sukat on jostain vaatekaupasta ostettu. En pidä hiuksiani usein auki, kun mulla on niin usein kuntosalia tai fysioterapiaa, joten arkisinkin joka päivä tulee laitettua hiukset kiinni näiden takia. En pidä auton avaimia samassa nipussa kuin muita, se on niin iso rohjake, että saa olla erikseen :D Tuo kenkämäärä on vain murto-osa siitä, mitä mulla on. Ja pitäähän niitä olla moniin tilanteisiin ja väreihin!
      Siinä pohdiskeltavaa :)

      Poista
  10. Innoissani luin ainakin joka päivä, lisää näitä!!:-))

    VastaaPoista
  11. Mielestäni pitkät hiukset ovat todella kauniit ja sulla ne sitä varsinkin ovat. Näyttävät hyvin kauniilta :) Itsellänikin on pitkät hiukset, mutta hiuslaatuni on hieman huono, vaikka yritänkin käydä tasoittamassa latvoja riittävän usein.

    VastaaPoista
  12. Moikka Jasmine!

    Hei sulla kun on keittiönkaapissa niitä vaaleanpunaisia ja valkoisia kuppeja/astioita yms. (jossain postauksessa vilahti) niin onko ne arabian koko -sarjaa ? :)

    VastaaPoista
  13. Katselin Tatu-sivustolta videosi ja löysin blogisi ja loppujen lopuksi tämän tekstin. Tuntui yllättävältä lukea, ettet pidä hampaistasi, sillä videolla kiinnitin niihin itse ensimmäisenä ja eniten huomiota - nimenomaan positiivisessa mielessä! Kauniit, valkoiset ja suorat. Toisaalta videolta näkyi, että häpeät tai et pidä hampaistasi, sillä välillä hymyillessäsi "huomaat" vetää ylähuulen hampaiden päälle. Minusta aivana turhaan, koska hymysi ja eteenkin hampaasi ovat kauniit!

    Sellaista vielä pitäisi kysyä, että miten uiminen onnistuu, kun jalat eivät liiku. Uitko pelkkien käsien varassa vai onko sulla jaloissa jotkut kellukkeentapaiset?

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista