sunnuntai 20. lokakuuta 2013

mun viikonloppu

Mä aloitan viikonloppuni aina perjantaina. Vaikkakin Wikipedian mukaan viikonloppu on lauantain ja sunnuntain käsittävä ajanjakso. Eli vietänkö mä ennemmin Elastisen lanseeraamaa loppuviikkoa perjantaista sunnuntaihin kuin perinteistä viikonloppua?


Perjantai alkoi pienellä lumipohdinnalla: "miten auto laitetaan lämppäriin ja eihän mulla ole edes lumiharjaa!?"

Pienistä ongelmista huolimatta pääsin turvallisesti aamusalille ja sieltä Tikkakoskelle porukoita moikkaamaan. Muita perjantain touhuja oli siskon kuskaaminen kankaiden ostoon, sen puuttuneen lumiharjan (sekä hirmuisen ruokamäärän) osto ja ihanien tyttöjen kanssa hengailua Vain elämään säestämänä.


Lauantaina heräsin intopinkeänä. Päivälle oli luvassa paljon kivaa tekemistä ja aurinkokin häikäisi verhojen takaa!

Laitettua itseni jotenkuten ihmisen näköiseksi ja vatsan täytyttyä, lähdin ostamaan äidille synttärilahjaa. Pikavisiitti kauneushoitolaan ja loistava lahja oli valmis. Seuraavana pääsin moikkaamaan ihanaa Lauraa, joka saapui kuuden viikon reissultaan takaisin Suomen kamaralle. Tikikselläkin tuli käytyä yllättämässä äiti synttärilahjalla ja iskä pääsi huoltamaan pyöristä. Nopean kauppareissun kautta kiiruhdin kotiin valmistelemaan viini-iltaa mun lukaaliini. Sittenhän se loppulauantai vierähti kreisibailatessa..



Tänään sunnuntaina herätessäni yllättävän aikaisin (kahdeksan aikaan!?) ihmettelin, että taasko se viikonloppu vierähti. Jos nyt jo tuntuu, että päivät ja viikot menevät älyttömän nopeasti, niin miltä se mahtaa tuntua viisikymppisenä.. omg.

Hengailin tekemättä mitään aamupäivän, vierailin siskon perheen luona iltapäivän ja nyt illalla katson telkkua, syön porkkanaa ja pääsin vihdoin päivittelemään teille kuulumisiani.
Sellainen viikonloppu se. Ihan(a) hauska, ihania ihmisiä ja ensi viikolle jatkuvaa väsymystä :D

Kivaa illan jatkoa!
xoxo, Jassu


23 kommenttia:

  1. Kaunis kuva susta :) Kiharat sopii sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Mun on ihan pakko kysyä, mutta käytkö nykyään koulussa tai töissä? :)

    VastaaPoista
  3. Oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  4. kiva blogi! miten oot tehny tuon instagram jutun tonne sivuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Hmm en muista tarkkaan, mutta asetuksista ja sieltä ulkoasun kautta lisäsin joillain koodeilla gadgetiks! Löysin vinkit googlettamalla.

      Poista
  5. Mielettömän nätti kuva susta ja kuulosti mukavalta viikonlopulta! :)

    Pakko kysäistä ihan mielenkiinnosta (vaikken tiedä onko tää melko tyhmä kysymys :D), että kuinka hankalaa sulle on liikkua pyöriksellä näin talvella? Onko tiet Jyväskylässä sun mielestä aurattu tarpeeksi hyvin vai onko jossain erityisen hankala kelailla? Entä onko sulle joskus käynyt lumisessa maastossa mitään äksidenttiä pyöriksen kanssa, että oisit vaikka jäänyt jumiin ja tarvinnut apua? Itse ainakin huomaan nyt jo autoa ajaessa, miten tuskaisaa tuolla on välillä ajaa ja mietin vaan, kun sitä lunta tulee metri lisää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Talvella on aika tosi vaikeeta liikkua ulkona. Ellei satu olemaan hyvin aurattu tie ja pakkanen, jolloin maa ei ole loskainen. Aion tehdä tästä postauksen lähiaikoina, joten saat sitten paremman vastauksen!
      EI oo kyllä (vielä) käynyt lumisessa maastossa mitään äksidenttiä! Onneksi :D

      Poista
  6. Saanko kysyä, että mua on jo todella kauan mietityttänyt että tunnetko esim. kipua jaloissa tai kylmää tai niinkun tunnetko sen jos varpaasi jäätyy? Ja miten pärjäät suihkussa yksin? :)
    Oot ihanan pirtee ja iloinen tyttö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä jollain tapaa tunnen kun jalat kylmettyy.. sitä on tosi vaikea selittää ihmisille, jotka ei sitä itse ole kokenut. Mutta viimestään siis kädellä kokeilemalla tuntee, että nyt on jo melko kylmät oltavat jaloilla! Suihkussa pärjään hyvin itse :D Vaihdan suihkutuoliin ja shampoot yms. on siinä vieressä käden ulottuvilla, jotta ei tarvitse suihkun aikana siirtyillä.

      Poista
  7. Moi Jassu! Ehkä tyhmä kysymys, anteeksi siitä, mutta paleleeko sun jalat, ja mistä tiedät niiden palelevan? Tuli vaan mieleen kun näin villasukat aiemmassa postauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne palelee usein! Mutta en tunne sitä "normaalisti". Paras tuntemus tulee kun kokeilen kädellä kuinka kylmä jaloilla on :)

      Poista
  8. Oot ihan mielettömän kaunis!:O

    VastaaPoista
  9. Hei, oletko ajatellut että alkaisit opiskelemaan logopediaa, vois olla sun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ollut koskaan kuullutkaan tollaisesta, aika mielenkiintoista.. hmm!

      Poista
  10. Herramunjee, onko Keski-Suomessa jo noin paljon lunta!?! Apua.. stadissa ei vielä ollenkaan (onneksi), mutta kyllä on talvea jo vähän ilmassa... No, eiköhän siitä valkoisesta ihmeestä ehditä taas nauttia ihan tarpeeksi. :) Tsemppiä kelailuun ja toivotaan mahd. vähän loska/myräkkäpäiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh juu mun vanhempien luona on noin paljon. Tai siis oli, ennen kuin se jo suli oikeastaan kokonaan. Kiitoskiitos!

      Poista
  11. ootko käyny treffeillä sun pt:n kanssa? :)

    VastaaPoista
  12. Hei mulla olis toivepostaus: Pahimmat kommentit mitä oot saanut blogiisi. Olis kiva lukee!!

    VastaaPoista