sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Brunssi!

Oi mikä sunnuntai! Brunsseilin siskoni kanssa, sain pääni täyteen sisustusunelmia ja kävimme viettämässä porukalla äidin huomista nimipäivää.


Lähdin tänään (laiskan aamun jälkeen) brunssille isosiskoni kanssa. Sain nimittäin tuossa noin viikko sitten vastustamattoman yhteistyötarjouksen sisustuskahvila De Cafésta; brunssi kahdelle ja tarjous lukijoilleni! Enhän mä voinut tästä kieltäytyä tai jättää esittelemättä uutta lempikahvilaani! Kyseisestä sisustuskahvilasta on tullut lempparini jo ennen tämän päivän brunsseilua, mutta lempparin leima vain vahvistui tänään.


Kaikki kahvilan leivonnaiset, niin makeat kuin suolaisetkin, tehdään itse. Isompaan nälkään De Cafésta löytyy salaatteja (nam!!!), pannukakkuja (suolaisia ja maikeita!!!) ja viikoittain vaihtuva keitto (tätäkin täytyy käydä joskus testaamassa).
Brunssilla löytyi tällä kertaa erilaisia salaatteja, piirakkaa, kanaa, croissantteja, leipää, hedelmiä ja jälkkäriherkkuja! Mun mielestä siis oikeastaan kaikki, mitä voisin itse brunssilta toivoa. Ja ehkä vähän enemmänkin? Nimittäin innostuin hiukan lappaamaan noita herkkuja lautaselleni..


De Cafén brunsseilla on joka viikko eri teema. Tänään teemana oli Ranska.
Taustalla pyörivä ranskalainen musiikki ja Pariisista tutut herkut saivat mut todella lumoihinsa. Innostuin kuvailemaan siskolleni tätä parin vuoden takaista reissuani, jolloin rakastuin Pariisiin.
Pian jo kuvittelimme olevamme Pariisin katukahvilassa myöhäisellä aamiaisella hyvinpukeutuneiden ranskalaismiesten vipeltäessä ohitsemme kohti Champs-Èlysées:iä.
Pääsimme keskellä Jyväskylää pikavisiitille Ranskaan!


Erityistä tässä Torikeskuksen sisustuskahvilassa on se, että kaikki salin puolella on myynnissä! Siis aivan kaikki. Jos ihastuit pöytään jonka ääressä lounastit, voit ostaa sen. Voit myös ostaa kausittain vaihtuvia tuotteita, joita löytyy hyllyiltä, seiniltä ja erilaisista koreista sekä telineistä. Eli samalla kun pääset nauttimaan herkullisista makuelämyksistä, voit katsella ympärillesi ja saada (sekä toteuttaa) mitä uskomattomimpia sisustusideoita.


Nyt tarjoukseen, josta mainitsin aiemmin. Eli lukijanani saat -15% sunnuntaibrunsseista, kun mainitset brunssille mennessäsi lukevasi Rakkauspakkausta.

Brunssin hinnat ovat seuraavat:
aikuiset 19€ tai kuohujuoman kera 24€
5-12 -vuotiaat 12€
alle 5 -vuotiaat ilmaiseksi

Brunssiteemat:
16.2 ystävänpäiväbrunssi
23.2 Meksiko
2.3 Espanja
9.3 Jenkki (tämä on varmaan pakko käydä testaamassa!)
16.3 De Café / sisältää omia herkkuja, kuten salaatteja, suolaisia piirakoita ja omenahyvettä
23.3 Italia

Brunssikattaukset ovat kello 12 ja 14. Varauksen voi tehdä etukäteen Facebookissa tai numeroon +358 50 3777880

Löytyykö muita kyseisen kahvilan faneja? Tai tiedätkö muita brunssimestoja Jyväskylästä?
Huh mä olen valmis yöunille.. Ihanaa huomenna alkavaa uutta viikkoa!
xoxo, Jassu

19 kommenttia:

  1. Oi toi Torikeskuksen kahvila on kyllä ihana :) En koskaan sielä poikennut, kun jkl:ssä asuin ja jäi kyllä harmittamaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos käyt Jyväskylässä niin voit korjata tämän ja käydä siellä :)

      Poista
  2. Oonkin monesti miettinyt noita De Cafen brunsseja, kun se kahvila itsessään on jo niin kertakaikkisen ihana! Kiitos siis tästä, nyt ainakin tiiän ihan satavarmasti käyväni kokeilemassa noiden herkkupöytien tarjontaa jonain sunnuntaina :) Jenkkiaamiainen kuulostaa kyllä mielenkiintoselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, jos innostut tämän ansiosta kokeilemaan heidän brunssejaan!!

      Poista
  3. On mun lempparikahvila ollut alusta asti, just tunnelman vuoksi. En vain ole monta kertaa käynyt, kun ei tule käytyä kaupungissa nykyään paljon ollenkaan ja yks tietty toinen kahvila vetää puoleensa ihan toisesta syystä ;) Aukee muuten 14.2 klo 9... (pe-su 9-18) Tervetuola naapuriin.
    t.säde

    VastaaPoista
  4. De cafen brunssi on kerran tullut testattua ja ehdottomasti on päästävä testailemaan myös muita heidän brunssejaan! Toivolan vanhan pihan kahvila Muistosta löytyy myös sunnuntaisin brunssi, melko samaa hintaluokkaa ilmeisesti. En ole itse käynyt kokeilemassa, mutta jos sinä aiot käydä, niin kerrohan täällä blogin puolella millainen oli!
    ps. olet aivan ihana! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiskin joskus käydä kahvila Muistossakin! Kiitos hirmuisesti <3

      Poista
  5. Kiva, saisikohan joskus aikaiseksi tuollaiseen menon,,,,,on ainakin kiva houkutin tuo prossa! Tulitko kiinnittäneeksi huomiota, onko gluteenittomat tuotteet miten edustettuna ja ennen kaikkea onko selkeästi merkitty - minulla kun on tuo keliakia, niin joskus on tosi ärsyttävää etsiä tietoa seisova pöytä-tyylisestä jutusta tietoa, mikä sopii minulle ja mikä ei........että siinäkin on kehittämistä monella kahvilalla ja ravintolalla..

    Iloa päivääsi!

    Miten muuten on töissä mennyt, onko fiilis vielä kohdillaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alempana kommentteja heidän gluteenittomista tuotteista! Katsos sieltä :)
      Töissä on mennyt tooosi kivasti! Fiilis on erittäin kohdallaan!

      Poista
  6. Hei, kiitos ihanasta blogikirjoituksesta ja kommenteista. Brunsseilla otamme huomioon eriruokavaliota, joten salaatit, lihapullat, broilerinsisäfileet, hedelmät ja ainakin toinen jälkkäreistä on aina gluteeniton. Pöytävarauksen yhteydessä, kun ilmoittelee dieetistä niin varmasti löytyy herkkuja. Terveisin De Cafen porukka

    VastaaPoista
  7. Hei, gluteenittomia tuotteita ei DeCafella hirveästi ole, ainakaan vielä. Muutamaa kakkua löytyy ajasta riippuen,sekä pakasteena pullaa ja leipää. Kaikki salaatit ovat tietysti gluteenittomia ja niitä suosittelenkin maistamaan ;)

    VastaaPoista
  8. De Cafésta kirjoittelin ihan just omaan blogiinkin ja on kyllä todellakin yksi Jyväskylän parhaista kahviloista! :) Tuo brunssi on vielä testaamatta, mutta täytyy joku sunnuntai sinne hipsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin siis yks Jyväskylän parhaimmista :) Suosittelen hipsimään ;)

      Poista
  9. Mä oon kanssa ihan rakastunut tuohon de cafehen! Ihana paikka ja ruuat on vaan niin hyviä, varsinkin salaatit! Brunssikin on testattu jo pariin kertaan ja varmasti meen vielä uudestaankin :)

    VastaaPoista
  10. Kävin Turussa brunssilla hintaan 17€ ja hyllyt notkuivat valtoimenaan kaikenlaista ruokaa!! Nämä De Cafen tarjoilukuvat ovat olleet pienoinen pettymys tuohon hintaan. En aio kokeilla vaikka on yksi suosikkikahviloista muuten.

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä! Salaatit testattu, mutta brunssista en tiennyt. Tuo espanjalainen erityisesti jäi mieleen. Ja se, missä on omenahyvettä :-)) -A-

    VastaaPoista