keskiviikko 19. helmikuuta 2014

päivän piristyksiä

Tänään mut on tehnyt iloiseksi..


hyvä musiikki (oon jo muutaman päivän ajan kuunnellut todella pitkästä aikaa Spice Girlsejä!!!)
kotia koristavat kukkaset (ostin eilen kasan tulppaaneja ja nyt niitä löytyy joka puolelta)
työt (siellä nyt vaan on erittäin mukavaa!)


olympiahopea (!!)
olympiakulta (!!)
Suomi - Venäjä 3-1 (JES!!)


kyläilijät Tikikseltä (varsinkin tuo karvainen)
uuteen parturi-kampaamoon tutustuminen (kulmien laiton merkeissä tosin)
herkullinen ruoka (salaattia, jonka lisukkeena kanaa, pinaattia, pähkinöitä ja sieniä)

xoxo, Jassu

27 kommenttia:

 1. Tulppaanit tuo kevään :-) Ja huippu päivä Suomelta kyllä jee!! kivaa viikonloppua :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo ja ihan mahtava päivä Olympialaisissa =) Kiitos samoin hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 2. :) Piristät aina mun päivää. Oot ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset kommentit piristää mun päivää, kiitos :)

   Poista
  2. Voisitte Rosmariinin kanssa tehdä Helsingin reissun, niin käytäis jossain lounaalla :) Eikö ole loistava ajatus!

   Poista
 3. spice girls on hyvä, oon muuten hanna, kirjoitin ne hevos kommentit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä Spaissarit kuulostaa hyvältä näin about 15 vuoden tauonkin jälkeen! Moi vain Hanna :)

   Poista
 4. jep, teininä se oli ihan hitti, mulla on se elokuva, on kyl aika viihdyttävä t: hanna

  VastaaPoista
 5. hehe jännä kaikil tänää tulppaaneista kuvia, paitsi mulla.. eikä varmastikkaan tule kun on kissa joka varmasti tuhoaa ne! Mutta kuulostaapa sun päivä mukavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, että vähän kaikilla oli tulppaanikuvia! =) Ja oli mukava päivä!

   Poista
 6. Vähän hassu kysmys ehkä, mutta kun käyt kampaajalla/kulmien laitossa tms vaihdatko pyörätuolista parturin tuoliin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo yleensä kun menen kampaajalle, niin pysyn omassa tuolissa (paitsi hiusten pesussa tietty hyppään pesutuoliin), mutta kulmien laitossa siirryn kyllä heidän tuoliin :) Eikä ollut yhtään hassu kysymys!

   Poista
 7. Oli taas kerran ihan huippukuvia ja muuttenkin todella piristävä postaus! Hyvä Japukka!!! Pelkästään sinun olemassa oleminen tekee elämästä elämisen arvoista...!!!

  VastaaPoista
 8. Kukat on kivoja ja niin oot säkin!

  VastaaPoista
 9. http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/halvaantunut+nainen+kavelee+taas++kiitos+3dtulostettujen+robottijalkojen+video/a969270 nykypäivää vaikka vain harvojen herkkua nytte, mut tulevaisuudessa varmasti monien saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä jänskä! Oon nähnyt joskus aiemminkin :)

   Poista
 10. Moikka ! Täällä kirjoittelee yksi sun lukuisista lukijoista, joka on aivan fiiliksissä uusista bloggauksista kerta toisensa jälkeen ! Mutta asiaan. Mulla on sulle pari kysymystä, mitä mun on tehny mieli kysyä sulta jo monta kertaa, mutten jotenkin vaan ole kehdannut. Ei siis pakko vastata jos et halua. Oon miettinyt, että yritätkö välillä sillei vahingossa liikuttaa sun jalkoja ? Tai siis esim niin, että vaistomaisesti otat pöydästä kiinni ja yrität nousta ylös, mutta sitten muistat, että ei onnistukkaan ? Tätä on jotenkin tosi vainee selittää, mutta toivottavasti saat pointin. :D ja sitten oon miettinyt sitä, että kun sun elämä vaikuttaa aidosti ihan järjettömän onnelliselta. Siis ihan jokaisessa postauksessa oikein huokuu toi sun positiivisuus ja elämäniloisuus..

  VastaaPoista
 11. Apua siis jatkuu, kun toi äskeinen viesti oli niin pitkä. Siis mietin, että vaihtsisitko elämääsi enää edes niin, että pystyisit yhtääkkiä taas kävelemään ? Mietin vain, kun edelleen tuntuu, että monet kommentoijat näkevät sinussa edelleen vain asioita mitä et pysty pyörätuolista tekemään. Kun taas itsestä on jotenkin alkanut tuntumaan, että en tiedä onko tuo kaikki mitä sinulle on tapahtunut, saanut sinut vielä enemmän sinut loistamaan niin etten voi uskoa, että voisit olla onnellisempi jos tuota kaikkea ei olisi sattunut. Oon tosi huono pukemaan ajatuksiani sanoiksi, mutta nyt kun olen tätä todella usein miettinyt niin ainakin itse valitsisin elämän ennemmin onnellisena pyörätuolissa ( varsinkin nyt kun olet näyttänyt ettei se todellakaan ole este millekkään!) kuin edes tavallisena elämänä kävelevänä. Enkä mä edes nyt enää ite ymmärrä mitä oon kirjottamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähän näihin kahteen!
   Ymmärsin kyllä mitä tarkoitit tolla ekalla kysymyksellä. Mutta ei oikeastaan tuu sellaisia tilanteita, että vaistomaisesti yrittäin käyttää jalkoja.. Paitsi kun joku potkaisee vaikka jalkapallon mua kohti tai ilmapallo leijailee jalkoihin, niin tulee tunne, että "nyt pitäisi potkaista" :D Se on jännä juttu kyllä!
   Ihana kuulla, että näet mun onnellisena, niin kuin olenkin!! En tiedä mitä tekisin.. sillä olin ennenkin onnellinen, mutta nykyään osaan ehkä arvostaa entistä pienempiä asioita ja iloita joka ikisestä päivästä, olla kiitollinen jokainen aamu herätessä! Eli en nyt näin nopeasti mietittynä vaihtaisi mun elämää nyt kävelevän elämään. Omaan entiseen jollain tasolla kyllä, sillä ystävän ottaisin heti takaisin, jos voisin, mutta muuten en tiedä. Vaikea ja mielenkiintoinen kysymys!

   Poista
 12. Mulla alko koulus ensiapukurssi ja ope näytti ekana sen pätkän toistaiseksi tuntemattomasta missä oot ja itkin silmät päästä ja kylmät väreet meni pitkin selkää kokoajan! Oot aivan mahtava! Et anna pyörätuolin pysäyttää sua, toteutat sun unelmia ja näytät kaikille esimerkkiä että ikinä ei pidä luovuttaa VAU <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin tän sun kommentin eilen illalla ja ei vitsit tuli mahtava fiilis! Kiitos :)

   Poista
 13. tervetuloa uuteen kampaamoon uudestaankin ;) vaikka kahville ja pohtimaan tukka asiaa :)

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista