keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Hymyile!

Se saa ihmiset miettimään mitä olet tehnyt.


Multa on kysytty joitakin kertoja, että muuttiko halvaantuminen mua. Varmasti muutti, paljonkin. Mutta yksi näkyvimmistä muutoksista on se, että nykyään mä hymyilen valokuvissa. Mä olin hymyillyt suu auki valokuvassa varmaan viimeksi ala-asteella. Ennen halvaantumistani siis.


Mun mielestä hymyilevät ihmiset ovat turvallisempia lähestyä, kuin naama näkkärillä kulkevat. 
Jos joku hymyilee mulle kadulla, en pysty olla vastaamatta tähän hymyyn. 
Puhelimessa puhuessa äänestä pystyy päättelemään hymyileekö se toinen langan toisessa päässä. Parasta on, jos oma puheesi saa toisen äänen kuulostamaan hymyilevältä.

Tälläisin ajatuksin toivotan ihanaa keskiviikkoiltaa!
xoxo, Jassu

25 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Mä yleensä hymyilen ja nauran aika paljon, mutta ennen olin kuvissa aina naama peruslukemilla, koska en tykännyt mun hymystä. Mutta halusin et esim instagramin seuraajat näkee mut enemmän omana itsenäni, joten aloin ottaa enemmän hymykuvia :D mun mielestä on ihana nähdä kuvia joissa hymyillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennen sama, en tykännyt mun hymystä!! Mutta nykyään se ei mua haittaa. Mietin, että jos pyörätuoli ei mua häiritse niin ei mun mielipide omasta hymystänikään voi olla esteenä olla juuri sellainen kuin olen! Jee mäkin tykkään kuvista, joissa hymyillään :)

   Poista
 2. Tämä postaus olisi pitänyt sijoittaa maanantai aamuun.

  VastaaPoista
 3. Ihana kirjoitus! Olen hieman lukenut blogiasi ja olen äärettömän iloinen kuinka vahva ihminen olet! Vahvuudella ja positiivisella asenteella pärjää aina, niin pitkälle kuin haluaa, mikään elämässä tuleva haaste ei romahduta vaan vahvistaa aina ja edelleen! Sinusta tulisi monen ottaa mallia! Kaikkea hyvää elämääsi! Kuten kuvista näkee, suupielten lisäksi myös silmäsi loistavat hymyillessä :) Se on onnellisuuden ja todellisen vahvuuden merkki.

  VastaaPoista
 4. Kiitos viimeisimmästä aurinkoni!!!

  VastaaPoista
 5. Pakko lopettaa tämän viestin jälkeen blogisi kommentointi aikapulan vuoksi. En kyllä todellakaan aio lopettaa tämän lukemista ennen kuin haudassa. Tai jos lopetat blogisi kirjoittamisen jota ei toivottavasti tapahdu koskaan...!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan näytä siltä, että lopettaisin =D

   Poista
 6. Ja tämän tekstin innoittamana aion itsekin hymyillä enemmän! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. Voisitko mitenkään laittaa itsestäsi kuvia lapsuuden ajoilta, se voisi olla erikoispostaus?:)

  VastaaPoista
 8. Mulle tuo "naama näkkärillä" -sanonta tarkoittaa hymyilyä. :D Outoa... piti ihan googlettaa, että olenko ymmärtänyt väärin. Näköjään eri ihmisille sillä on eri merkitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D Hupsis!! En kyllä edes tiedä mitä se tarkoittaa.. tuli vaan mieleen, että se oli sillein ei-iloinen-ilme..

   Poista
  2. Nooh, joku tykkää näkkäristä ja joku jostain oikeasti hyvästä. Meitä on moneen junaan, ja joku raukka aina jää vielä asemallekkin.

   Poista
 9. Kun pakertaa lauantaina kirjastossa kandin parissa, niin alkaa väkisinkin hymy hyytyä välillä. Päätin pitää pienen tauon kirjoittamisessa ja käydä lukaisemassa blogisi uudet postaukset ja kyllä tän myötä nousi taas hymy huulille.Kiitti päivän piristyksestä :)

  VastaaPoista
 10. olis ihanaa, jos voisit tehdä "minä kuntosalilla"-postauksen!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! Siitä olen itekin halunnut tehdä postauksen jo jonkin aikaa.. Toivottavasti saan pian sen toteutettua :)

   Poista
 11. olis kiva, jos tekisit "minä kuntosalilla"-postauksen! :)

  VastaaPoista