sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Happy (meinaan niinku oikeesti iloinen)

Ihanaa sunnuntai-iltaa! Mun viikonloppu on vierähtänyt erittäin ei-kiireisesti. Enkä silti ole saanut konettani auki koko viikonloppuna. Okei, musiikin kuunteluun sen avasin, en muuten. Nyt sain itseni rullittua koneen ääreen edes pieneksi toviksi kirjoittamaan viikonlopun ajatuksiani.


Varoitan jo etukäteen, mun ajatukset (näiltä parilta päivältä) eivät ole mitenkään jännittäviä, erikoisia tai erityisen syvällisiä..


...näkeehän sen jo näistä kuvista. Voi luoja mikä virnuilija :D Mutta siis lyhyesti tiivistettynä mun viimeisimpiä (suuria) ajatuksia:


  • Haluan ulkomaille. Mulla on ihan järkyttävän kova matkakuume (ainakin 40 astetta!!!)
  • Haluan edes jonnekin reissuun..

         ..milloin olen viimeksi ollut jossain Jyväskylän ulkopuolella?
         -> Uutena vuotena! Siitä on jo aikaa.
         -> Hahah.. hups, viime tiistaina kävin Kuopiossa, mutta sitä ei lasketa.

  • Olen vihdoin löytänyt farkun näköiset kalsarit (legginsit). Olen niiiin onnellinen!
  • Onko jo kevät? Käytän nahkatakkia ja lauantaina piti ajaa aurinkolasit päässä! Joo, eiköhän kevät ala tänä vuonna nyt. Just nyt.
  • Täytyykö blogissa puhua aina asiaa? Ei kai? Ainakin mä tykkään välillä kaikesta muustakin kuin asiasta.
  • Iloiset ihmiset on vaan hauskoja. Mä ainakin olen ollut superhauska tämän viikonlopun (kaverit voi olla toista mieltä). Nytkin ihan naurattaa omat ajatukset. 
  • Laittaisinko tämän hölmön postauksen loppuun ilostuttavia biisejä..? No joo kysyppä joku toinen. Nimittäin tietenkin mä voin laittaa, jos haluan!





Mahtavaa huomenna starttaavaa viikkoa ihanat! Mä ainakin odotan jo innolla ensi viikon treenejä, hierontaa, uimista ja kaikkea muuta.
Pssst.. Mistä haluaisitte kuulla täällä tulevan viikon aikana? Pyörispukeutumisesta, jotain uutta treeneistäni, sisustusunelmistani..?

xoxo, Jassu

31 kommenttia:

  1. ihana ilonen postaus <3 Pyörispukeutumisesta olis kiva kuulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii =) Täytyykin alkaa kuvailemaan sitä varten..

      Poista
  2. Haluaisin kuulla pyörispukeutumisesta ja sisustusunelmista ! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteät kuvat ja niin ikään hurjan pirteä postaus! Sun blogi on upeeta luettavaa, oot hurjan vahva ja varmasti aivan loistava tyyppi. Ihanaa kevättä sulle (:

    VastaaPoista
  4. Miten pystyt shoppailemaan kun et taida edes sovituskoppiin mahtua, saatika sitten sovittamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D En ole törmännyt kun tasan yhteen kauppaan, johon en ole sovituskoppiin mahtunut.. ja sekin johtui talvirenkaistani. Ja kun olen koppiin mahtunut niin en siihen sovittamiseen tarvitse sen enempää tilaa? Eli mahdun myös sovittamaan :) Toki housuja en jaksa sovitella, vaan tiedän housuja ostaessani, että millaiset ja minkä kokoiset ovat mulle sopivat -> ei tarvitse edes sovittaa. Eikä shoppailuun aina tarvitse sovituskoppeja -> voi shoppailla muutakin kuin vaatteita tai kokeilla kotona ja käydä palauttamassa, jos ei ollutkaan hyvä ostos!

      Poista
  5. Hei! Miten käyt uimassa? Oon tavos tallaaja ja en iha ymmärrä mite sellainen tapahtuu. Ei tarvi olla pitkä kertomus mut jos pystyt lyhyesti kertoo ohimennen joskus olis kiva kuvitella.. :) Heh. Ihana postaus oli tää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm lyhyesti.. No kuljen suihkutiloissa sinne tarkoitetulla pyöriksellä (en siis tuolla omallani, ei olisi kiva jos se kastuis) ja altaalle menen samaisella suihkupyöriksellä. Kelailen "tuolihissille" (en tiedä oikeaa nimeä, mutta tuolinnäköinen hissi, jolla mut tiputetaan tai no lasketaan altaaseen). Sitten altaassa on helppo liikkua kun siellä ei paina mitään ja voin vaikka seistä (kunhan pidän kaiteesta kiinni tai jotain). Yleensä mä uin selkää, sillä silloin mun selkä pysyy paremmassa asennossa kuin rintaa uiden -> ei satu selkään. Uin siis ilman jalkoja, eli hitaampaa kuin jalkoja käyttäessä, mutta ihan hyvää vauhtia pelkkien käsienkin avulla pääsee :)
      Hee saitkohan mitään selkoa tuosta? :D Ja kiitos!!

      Poista
  6. Lystikästä alkavaa viikkoa myös siihen suuntaan! Sisustusunelmia on aina mukava jakaa toisten kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitoksia! Niitä on kyllä ihana lukeakin muilta =)

      Poista
  7. Ihan hölmö kysymys, mutta eikö tuossa sun pyörätuolissa ole käsinojia? Missä sää pidät käsiä, jos joku työntää sua? Sylissäsikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole käsinojia ja kukaan ei työnnä mua! Hrrr.. karmiva ajatus :D Siis se on mun mielestä niiiin pelottavaa jos joku edes vitsillä työntää mua metrin pari.. Ainoastaan portaissa tai todella jyrkissä mäissä taiii vaikka epätasaisella metsäpolulla mua saa joku työntää, jolloin avustan työntämistä kelaamalla itsekin renkaista. Eli pidän käteni liikkeessä mukana JOS annan jonkun työntää (tai siis avustaa) :)

      Poista
    2. Jatko kysymys (tyhmä utelee, kun ei tiedä pyörisläisen elämästä mitään): Mikä tekee siitä työntämisestä niin epämiellyttävää? Onko sinua sitten koskaan työnnetty halvaantumisesi jälkeen vai oletko aina itse kulkenut?

      Poista
  8. Pyörispukeutumisesta ( hauska sana ) olisi kiva kuulla.Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  9. Oliks noi muka legginsit eikä farkut?!

    Kerro lisää ehdottomasti pyörispukeutumisesta! Ja sisustussuunnitelmiesi edistymisestä!

    Ps Oletko muuten koskaan onnistunut putoomaan pyöriksestä?!

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Kuinka haastavaa aluksi oli pukea housuja jalkaan? Kuinka nyt sujuu? Kauanko siinä menee aikaa? Missä puet? Outo kysymys mutta joo, mua kiinnostaa :D

    VastaaPoista
  12. Tiiätkös, mä tajusin yhden jutun kun avasin tuon ekan kuvan tässä postauksessa. Avaapa se ja rämppää nuolinäppäimiä vasemmalle ja oikealle niin voit nähdä tanssivan Japukan tiiliseinää vasten :D Pirtee postaus, oot ihana persoona! :)

    VastaaPoista
  13. Piristipäs tämä tosi paljon tätä muuten vähän väsynyttä (ja lumipyryistä) maanantaita! :) ihanan pirteä oot ja se tekee sun blogista niin mukavan lukea :) pukeutuminen kiinnostaa muakin!

    Ihanaa kevään jatkoa sulle sinne, toivotaan että tää lumipyry lakkais joskus täällä Jklässäkin ja aurinko pääsis pilkistämään! :)

    VastaaPoista
  14. Voi että! Mä en todellakaan tiedä, miten mä tän sulle muotoilisin. Silloin tällöin luen sun blogia ja mä ihailen sua niin paljon! Ja olen susta todella ylpeä, niin hassulta kuin se ventovieraan suusta kuulostaakin. :)

    Mä olen sairaanhoitaja ja työskennellyt paljonkin halvaantuneiden parissa. Sussa on niin paljon elämäniloa ja voimaa ettet arvaakaan. Sun pitäisi mennä pitämään jotain luentoja just nuorille, jotka on samassa tilanteessa kanssasi! Mun mielestä tämä blogikin on hyvä kanava varmasti monelle nuorelle.

    Niin paljon tuhansia halauksia, hymyjä, rutistuksia, kaikkea hyvää, tuhat kiloa onnea ja iloa sinne <3 Sä inspiroit (hyi Putous flash back...:)) myös mua todella paljon! Sä tulet pääsemään sun elämässä todella pitkälle, noin määrätietoiselle ja positiiviselle ihmiselle ei ole mikään rajana!

    HALEJA, t. fani :) <3

    VastaaPoista
  15. Pyörispukeutumisesta olisi kiva lukea (ja saada vinkkejä, kun itsekin olen pyörätuolissa). :)

    VastaaPoista
  16. Iloinen postaus! Ei kaiken tarvitse olla "vakavaa asiaa"
    ;) Joo, pyörispukeutuminen olisi kiva aihe :)

    Mä tässä myös olen miettinyt, millaisia vippaskonsteja sitä pitääkään pukeutumiseen keksiä aikanaan lonkkaleikkauksen jälkeen. On kaikenmaailman apuvälineitä sukanvetolaitteesta pitkävartiseen kenkälusikkaan (ja toi lusikka mulla on myös nyt jo käytössä), mutta vasta käytäntö näyttää, miten sitä sitten onnistuu pukemaan :) Ja on istumakoroke, vessanistuimen koroke (kädensijatkin ois varmaan aika bueno mutta en tiiä mahtuuko sellanen istuin meidän vessaan) jne. Odotan puolittain mielenkiinnolla, puolittain kauhunsekaisin fiiliksin, ja puolittain oon jopa nauranut noille kaikille apuvälineille (ainakin aiemmin), mutta kyllä se vaan niin on että ne on ihan täyttä totta aiemmin kuin arvaankaan.

    Nyt on jo hankalaa liikkuminen ja kumartelu, mut huumorilla yritetään mennä eteenpäin :) Eihän tästä muuten mitään tuu, eiks vaan?!

    VastaaPoista
  17. Ehdottomasti pyörispukeutumisasta!

    VastaaPoista
  18. Haluaisin kuulla sisustussuunitelmistasi! :) ♥

    VastaaPoista
  19. Itselaukaisullako kuvat otit? Haha...

    VastaaPoista
  20. oot niin ihanan symppis! :) <3

    VastaaPoista
  21. Treeneistä olis kiva kuulla lisää :)

    VastaaPoista
  22. Wow! Tää sun blogi on aivan mahtava! Ihana kun vastaat suurimpaan osaan kysymyksistä ja niitä on ihana lukea. Se pyörispukeutuminen kyllä kiinnostaisi muakin.. Oot niin avoin kaikille ja ei haittaa vaikka onkin vähä hassuja kysymyksiä :) Nyt kun olen kipeenä sun blogi on aivan mahtavaa ajanvietettä! Kiitos sulle ku jaksat ja haluat jakaa sun pyöriselämää muille!!

    VastaaPoista