tiistai 16. syyskuuta 2014

elämäni aakkoset


A - aamukahvi
Tämä olisi voinut olla aamupalakin. Ensimmäisenä mieleeni juolahti nyt muutaman vuoden ajan (vai reilu vuoden?) nautittu joka-aamuinen kahvi. Aamukahvia nautiskellessa kuuntelen yleensä musiikkia, fiilistelen tulevaa päivää ja katselen ikkunasta järvelle. Aamukahviin varaan reilusti aikaa,  jotta hetki on mahdollisimman nautinnollinen.

B - blogi
Jo muutaman vuoden elämässäni mukana kulkenut ihana harrastus. Välillä enemmän tai vähemmän rakas päiväkirja, josta en voi kuvitellakaan luopuvani. Blogini on antanut mulle paljon, mutta samalla rikkonut mua lähes enemmän kuin mikään tätä ennen. Erittäin haastava harrastus, josta ehkä juuri sen haastavuuden vuoksi pidänkin niin paljon. 

C - cd-leyvt
Mun ensimmäinen omilla rahoilla ostettu CD taisi olla Aika (entinen Aikakone) - Hear me now. Vieläkin, vaikka mulla on Spotify ja välillä ostelen biisejä iTunesista, tykkään ostaa ihan oikeita CD-levyjä. Viimeisin ostamani levy on varmaan Cheekin uusin. Nyt odotan innolla Kuka muu muka albumin Stadion Editionia!! 

D - dipit
Ei se sipsidippi, vaan kuntosaliharjoittelussa. Liike, jonka monet olettavat olevan helppo pyörisläiselle. "Sun ojentajat on varmaan hurjan kovassa kunnossa." Njääh, paha liike se on vaikka päivät pitkät kelailenkin! 

E - erilaisuus
Pienenä olisin halunnut olla jollain tapaa erilainen, erottua joukosta. Pyysin joululahjaksi hammasrautoja, silmälaseja ja kyynersauvoja. Olisin myös halunnut, että mulla olisi ollut ärrä- tai ässävika, mutta ei. No 18-vuotiaana kaikki muuttui ja musta tuli erilainen (erilainen kuin ennen). Liikun pyörätuolilla, joten liikkumiseni suhteen olen erilainen kuin valtaväestö. Mun mielestä erilaisuus on rikkaus! 


F - Festarit
Mä en elämäni aikana ole ihan kauhean monilla festareilla ollut, mutta kaikki joilla olen ollut ovat olleet huikeita! Mä niiin rakastan festaritunnelmaa ja livemusiikkia. Festarit ovat yksi kesän parhaista asioista.

G - Greyn Anatomia
Maailman itkettävin sarja. Katsoin vuosi sitten muistaakseni neljä ensimmäistä kautta ja mulla on aika kauan ollut ostoslistalla viides kausi.. Mun mielestä ihan äärettömän mielenkiintoinen sarja; onnettomuuksia, sairaalameininkiä, leikkauksia, suhdedraamaa!! 

H - hiukset
Olen aiemminkin kertonut, että parasta mussa on mun mielestä mun hiukset. Olen laiska laittamaan niitä mitenkään, mutta haluan että hiukseni ovat aina hyvässä kunnossa.  

I - ilo
Ilo ja iloisuus ovat osa mun luonnetta. Mä pidän iloisista ihmisistä. Olen sitä mieltä, että iloisuus on tarttuvaa. Kuten masistelu tai väsymyskin, mutta mielummin haluan tartuttaa muihin sitä iloisuutta!  

J - Jasmine, Jassu, Japu, Japukka, Japi..
Mitä näitä nyt on. Jiillä alkaa mun nimi ja mun lempinimet. Hieno kirjain ja hieno nimikin. Mä innostun aina asioista joissa lukee Jasmine. Multa löytyykin kotoa esim. servettejä, rasvaa, huuhteluainetta ja saippua, joissa lukee Jasmine :D Ainiin ja ovathan selässäni olevan tatuoinnin kukatkin mun nimen mukaan valittuja.


K - kirjat
Mä rakastan lukemista. Kun löydän hyvän kirjan, en malta odottaa että pääsen sen loppuun ja samalla  kuitenkin pelkään kirjan loppumista. Usein hyvän kirjan luettuani ajattelen etten enää koskaa voi löytää yhtä mukaansatempaavaa kirjaa. Ja sama toistuu seuraavan hyvän kirjan kohdalla.

L - linnut
Mä pelkään lintuja! Niistä ei tosiaan tiedä mitä niiden päässä liikkuu ja mitä ne tekevät seuraavaksi. Hyi. Ne ovat myös likaisia. Tuplahyi. Kerran pulu kipitti mun sängyn alle, eikä meinannut poistua sieltä. HYIH. 
Silti mun kädessä on tatuoituna kyyhkynen - merkkinä vapaudesta ja halusta lentää. Muistona vanhoista ajoista ja ystävästä.

M - matkustelu
Ilman matkustelua kyllästyisin. Haluan nähdä uusia paikkoja ja kokea uusia asioita. Matkan jälkeen on aina kuitenkin ihana palata omaan kotiin, joten matkustelu saa arvostamaan kaikkea tuttua ja turvallista.

N - nauraminen
Nauran kavereiden kanssa, kavereille, omille jutuille (se on yleisintä), huonoille vitseille.. Tykkään siis nauraa! Jos joku nauraa kovaan ääneen se tarttuu helposti muhunkin, vaikken tietäisi mille nauretaan.

O - onnellisuus
Olen onnellinen. Toivon, että olen tulevaisuudessakin onnellinen ja että mun läheisetkin ovat.


P - perhe
Mulla on maailman paras perhe. Kolme siskoa, äiti ja isi. Rakkaita kaikki! 

Q - qtamo
Eli kuutamo. En keksinyt muuta, mutta kuutamo on kaunis asia. Musta on ihana katsella kuutamoa ja tähtitaivasta. Revontuletkin on muuten hieno juttu. Näkyispä niitä enemmän! 

R - reppu
Kannan aina reppua mukanani. Haluaisin paljon erilaisia ja erivärisiä reppuja. Laukkuja en ole käyttänyt nykyisen pyörikseni kanssa oikeastaan lainkaan. Reppu pysyy juniorin (pyörikseni) selkänojalla paremmin. 

S - sopu
Mä inhoan yli kaiken tappelemista. Haluaisin, että kaikki olisi aina sovussa. Mä yritän liueta paikalta kun muut tappelevat tai väittelevät. Okei, toki itsekin syyllistyn välillä väittelemään, mutta luovutan helpolla, jotta saataisiin aikaan sopu. Saatan myös jättää jossain tilanteissa sanomatta oman mielipiteeni, jottei väittelyä pääsisi syntymään. 


T -treenaaminen
Treenaaminen kuntosalilla on tällä hetkellä tärkeä osa elämääni. En edes halua kuvitella millaista olisi ilman treenaamista. 

U - unelmat
Mä unelmoin monista asioista ja yritän tavoitella unelmiani. Haluaisin kannustaa muitakin unelmoimaan, sillä unelmat auttavat elämässä eteenpäin. 

V - valokuvaaminen
Pidän kuvien ottamisesta ja haluaisin olla siinä vielä paljon parempi. Valokuvat ovat mun mielestä ihania muistoja elämän hetkistä. Pitäisikin teettää tietokoneelle kertyineistä kuvista ne parhaat..

W - WhatsApp
Puhelimeni käytetyin sovellus. Ärsyttävän helppo tapa kommunikoida ystävien kanssa. Hiukan koukuttavakin - olen vähän väliä tarkistamassa onko joku laittanut viestiä. Mitä mä olenkaan tehnyt ennen kuin WhatsApp keksittiin?? :D 

X - xylitoli
Purkkaa tulee jauhettua yleensä useita kertoja päivässä, useimmiten ruuan jälkeen. 


Y - ystävät
Parhautta <3

Z - zepra -kuosi(kuvio)
Seeprakuosi on mun mielestä kiva juttu sisustuksessa!  Mun kotoa löytyy muutamiakin seepraisia asioita, esimerkiksi taulu ja pyyhkeitä.

Å - ÅHÅ
Ruotsalaisittain oho. Mä saataan tehä pikkumokia monta kertaa päivässä ja varmaankin sanon usein "oho". Hah, keksinpäs tähän jotain! 

Ä - äiti
Mun äiti on tietenkin maailman paras!

Ö - öitä
Toivotan iltaisin öitä tai kauniita unia :) Nukkuminen on parasta. 

Olisiko teille tullut yhtään samoja tai samankaltaisia asioita näihin kirjaimiin? 
Arvatkaas mitä, mä palaan blogiin jo heti huomenna!! Jee! 

Rakkaudella Jassu


6 kommenttia:

 1. Asiasta miljoonanteen... Pääsitkö johonkin opiskelemaan Jasmine?!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kirjalaatikko!! Kiinnostaisi kovasti tietää, mistä olet sen hankkinut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on tossa pinossa neljä :) Ja ostin ne Clas ohlsonilta!

   Poista