lauantai 20. syyskuuta 2014

puolet viikonlopusta

Mulla on ollut tähän mennessä kunnon pikkusiskoviikonloppu käynnissä. Eilen töistä päästyäni aloitin kokoillan televisiomaratonin pikkusiskoni ja ystäväni kanssa. Mä tykkään kaiken kiireen ja kalenterin täyteisen elämän ohella myös pitää kunnon televisioiltoja tai jopa päiviä.. hups. Syksy on siitä(kin) ihanaa aikaa, kun telkkarista tulee ihan hirmuisesti mun lempiohjelmia! Tämän hetken lemppareita ovat ehottomasti Iholla (!!!) ja Vain elämää. Kestosuosikkeja tietenkin Salatut elämät ja Emmerdale sekä Bigbrother (haha). Luojan kiitos ohjelmia on helppo tallentaa.. muuten istuisin kaikki illat television ääressä. 


Onneksi, ainakin toistaiseksi, upeat syyskelit houkuttelevat mut ulkoilemaan myös viikonloppuisin. Tänään siskoni kanssa menimme varmaan elämämme aikana kymmenennettä kertaa Ween Maan Wiljaa -markkinoille kiertelemään kojuja ja nauttimaan auringonpaisteesta. Vaikka markkina-alue ei ollut järjettömän suuri, saimme kulutettua siellä aikaa lähes kolme tuntia.  Söin muuten pitkään aikaan parhaan lounaani tuolla. Voiko ruoka maistua missään niin hyvältä kuin ulkona? Ei varmastikaan. Ja mikä parasta; osallistuimme "joka arpa voittaa" -arpajaisiin siskoni kanssa, ja mä voitin päähän laitettavan sateenvarjon. Haha, voisiko pyörityyppi parempaa varustetta syksyyn toivoakaan? :D 


Onneksi vielä on melkein puolet viikonlopusta edessä päin ja ehdin tekemään vaikka ja mitä! Nyt laitan musiikin soimaan, valmistaudun iltaan ja toivotan ihanat viikonlopun jatkot :) 

Rakkaudella Jassu

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihan mieletön blogi! :) Ja aivan ihana asenne elämää kohtaan. Tulee itsekkin iloiseksi kun näitä juttuja lukee :) Mukavaa syksyä sinne!
  - indiedays.com/ext/dooittoday

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Ja mukavaa syksyä sullekin!

   Poista
 2. Ihana "puolikas" viikonloppu sulla ollut! :)

  VastaaPoista