maanantai 22. elokuuta 2011

homecoming

Ensimmäinen viikonloppu takana. Ajattelin tässä postauksessa näyttää teille kuvilla millainen viikonloppuni suurinpiirtein oli.

olen onnellinen <- paina

Perjantaina en ehtinyt kummempia tehdä kuin nauttia olostani kotona. Vietimme aikaa rauhassa perheen kesken. Lauantaina nukuin pitkään ja ihanasti omassa sängyssä. Kävimme katselemassa Jyväskylän uudistunutta (mutta ei valmista) satamaa. Siellä nappailin muutamia kuvia, jonka jälkeen menimme moikkaamaan Prismassa työskentelevää ystävääni! Illalla söimme hyvin ( väsäsin hyvää kanasalaattia - ja se onnistui wipii!) ja katsoimme leffan nimeltä Elokuu. Se on kotimainen teinileffa, mutta mun mielestä aika hyvä!

satamassa siskon kanssa

Sunnuntai oli tositosi ihana päivä! Ihanalla Jennalla oli synttärit ja meninkin jo aikaisin päivällä Jennan kämpille (en ollut vielä nähnyt sitä pientä hiiren koloa - mutta VIHDOIN!). Pikkuhiljaa sinne alkoi valua muitakin kavereita ja joimme kahvit, jonka jälkeen suuntasimme Amarilloon syömään. Oli mahtavaa kokoontua meidän porukalla pitkästäaikaa. Kuunnella mitä kaikkea on täällä tapahtunut ja mistä kaikesta mä olen jäänyt paitsi. Ihan uskomatonta, oli kuin ennen.. paitsi, että nyt mä en kertonut tarinoita edellis illan baarireissuista vaan kuuntelin mitä muut olivat toheltaneet.

siinä sitä pikkuisen hiiren koloa


synttärisankari ja muut arjen sankarit ruokalistojen kimpussa


ihanuudet


no olinhan mäkin siellä

Ei tämä kotona olo silti pelkkää juhlaa ole. Vaikkakin nautin tästä täysillä. Sillä mikään homma ei tunnu toimivan (siis kyllä mun omat pukemiset yms. toimii ja onnistuu mutta kaikki muu!!) Eli siis mulla pitäisi olla 19 vammaispalvelun tarjoamaa taksimatkaa kuussa (pienellä omavastuulla) niin eihän ne taksikuskit ikinä ole muka nähneetkään mun matkakorttia.. joten olen joutunut maksamaan matkat itse! Ei mullakaan nyt rahaa ole rajattomasti, jotta makselisin Jyväskylän kaupungin puolesta mun matkat. Lisäksi kun kävin tänään, ja käyn torstaina Kinkomaalla vielä lopputarkastuksissa, mun pitäisi päästä taksilla ilmaiseksi sinne ja takas. Niin eihän mun tietoja kuulemma missään ole ja jouduin tänäänkin maksamaan matkani itse. Eikä se tosiaan mitää halpaa ole kulkea sitä yli 30 kilometriä taksilla.. Argh. Toivottavasti nämä taksimaksut pian olisivat kunnossa, tai vaadin kyllä jo korvauksia tästä!!

Muttamutta, huomenna ja ylihuomenna mulla onkin vapaapäivät, joten kerkeän näkemään kavereita taas enemmän! Jipii.
Kiitos ja hyvää yötä!

xoxo, Jassu

ps. mun huone on överisöpö hihi

11 kommenttia:

  1. Millonkas voin jo tulla vaatteita katsomaan ;) Ja laitahan tännekin kuvaa uudesta huoneesta!!
    Terveisin Prisman työntekijä.
    Ps. Oliko hyvä pakastekana, vai mikä se oli

    VastaaPoista
  2. Hihiii! Nooo ehkä sä voit joku päivä tänne eksyä ;) Ei olla vielä laitettu pakaste kanaa :DD

    VastaaPoista
  3. No soitellaan huomenna pari ystävällistä puhelua niin eiköhän homma rupee toimiin. Toivotaan ainaskin niin. Tai sit mennään käymään jos ei muuten sana tehoa ja homma rupee toimiin...

    VastaaPoista
  4. voisin heittää villin veikkauksen kuka siellä kirjottelee!

    VastaaPoista
  5. moikka:)oon 17-vuotias 94' syntyn tyttö ja ei voi muuta sanoo ku et ihailen sua! Oot niin hemmetin vahva ja päättäväinen ja POSITIVIINEN kaikest huolimatta, pakko myöntää et aloin itkee ku luin mitä sulle oli tapahtun ja mitten järkyttävä se onnettomuus oli ollu, otan osaa menetyksee ja toivon et tää ei nyt tuo vanhoi tunteit taas pintaa...oon tosi ilonen et piät tämmöst blogii koska täst on varmast muilleki hyötyy jotka on samas tilantees ku sä tai vaik ei oliskaa(: mulle tää ainaki on päivien piriste:)! Mut muista et ei aina tartte olla niin positiivinen, voi olla niit huonoiki hetkii, se on ihan inhimillist:) toivon sulle kaikkee hyvää:)
    -emmi

    VastaaPoista
  6. kiitos koskettavasta ja iloisen hauskasta blogista, hienosti olet selvinnyt ja kuntoutunut ja hienosti osaat suhtautua tapahtuneeseen. Voimia ja hyvää jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Tää blogi saa mut aina hyvälle tuulelle =) Uskomatonta miten oot selviytyny tosta kaikesta mitä oot joutunu kokemaan. Tätä on aivan mahtava lukea ! Oot mielettömän kaunis =) Tsemppiä tulevaan <3

    VastaaPoista
  8. Hei,

    Olet kiinnostunut JAMKista opiskelupaikkana.Oletko huomannut,että 9.9 JAMKilla on avoimet ovet?
    http://www.jamk.fi/tutustu/tapahtumat/avoimetovet

    :)

    VastaaPoista
  9. Moikka!

    Tuskailit tuota taksiasiaa, niin rupesin pohtimaan, että oletko tilannut taksin siitä "yleistaksinumerosta" vai erikseen invataksin? Kun ainakin Tampereella on 2 erikoistunutta invataksia ja niissä ainakin noi maksut pienellä omavastuulla sujuu kuin vettä vain aina :)

    VastaaPoista
  10. Moi !

    Ihan uskomatonta miten jaksat olla niin positiivinen kaiken kokemas jälkeen, en voi muuta kun ihailla! :))

    Oon lueskellu sun blogia ja tykkään kovasti, on hurjaa miten elämä voi oikeesti muuttua yhdellä kertaa niin paljon!! Oot varmasti yks vahvimmista ihmisistä joka on käynyt läpi vastaavaa :)!

    Mua alko ärsyttää kamalasti kun se yks tyttö oli sulle valittanut kun ei voi venyä enää yhtä paljon kuin ennen...ihan kun SE olisi niin vakavaa ja elämä muuttuisi hirveästi:/ mutta niin no ihmiset on erilaisia ...

    Paljon paljon jaksamisii sulle ja toivottavasti kirjottelet vielä blogia :) sitä on kiva seurailla, koska niistä jutuista mistä kirjotat ja innostut tulee itekin hyvälle mielelle, on upeeta että osaat nauttia elämästä niin paljon! :)

    Moni vois ottaa susta esimerkkiä, sillä vaikka elämä muuttuis miten paljon tahansa, ei onnen tarvi loppua ! Ihan sama miten synkältä elämä näyttäis, pitää vaan jaksaa uskoa että vielä tulee niitä hyviä hetkiä, sillä niitä tulee -ihan varmasti! :)

    Toivottavasti saat asiat järjestettyä ja pääset kouluun takaisin (jos siis sinne jo haluat)

    Hyvää syksyä sulle, pärjäile! :)

    VastaaPoista
  11. Hienot fiilikset välittyvät kuvista ja sanoistasi, voi vain kuvitella, miltä sinusta on tuntunut, kun olet vihdoin päässyt kotiin....

    VastaaPoista