torstai 3. marraskuuta 2011

information

Mä ajattelin nyt tehdä tälläisen lyhyen ja ytimekkään postauksen! Herranen aika, tässä pieni ylläripylläri.. En tiedä edes mitä sanoa, vau!? Onhan tuo aika hienoa, että toimittajat halusivat mut ehdokkaks tuohon. Hih.

Ja seuraavaksi infoa siitä, että Painovirhe-lehti tuli mulle! Mä en vieläkään tiedä mistä sitä saa, mutta näytän teille kuvaa siitä ja jos joku haluaa niin kai voisin kirjoittaa sen siinä olevan teksin tännekin :)

Siinä sitten sellaista pientä tänään. Ainiin ps. kävin eilen ensimmäistä kertaa parturissa (jos vanhojen tanssi kampausta ei lasketa)!! Oli ihanaa. Ja tuli hyvä lopputulos, vaikkei se nyt paljoakaan entisestä muuttunut mutta silti. I like! Pps. kelailin tänään lähemmäs kolme kilometriä, se oli hyvä lenkki se. Ja oli aivan ihana kelikin! Aurinko paistoi ja järvi oli tyyni. Ai että, ihana päivä, jonka kruunasi se kun näin (ja tulen vielä kohta näkemään lisää) ihania ystäviäni.

Vielä loppuun yksi monista ihanista Chisun biiseistä:


xoxo, Jassu

13 kommenttia:

 1. Tais tulla tuossa viimesessä kappaleessa MUUTAMAN kerran sana ihana. Oon vaan jotenkin nyt niiin ilonen :)

  VastaaPoista
 2. Voisit kyllä kirjoittaa tuon lehtijutun tekstin tänne, kun todella haluaisin jutun lukea :)

  VastaaPoista
 3. Juupsis voisin kirjoittaa =) Ja uskon, että en riko mitään tekijänoikeuksiakaan sillä mä olen kuiteskin ite kirjottanut ton mun teksin tohon lehteen ?

  VastaaPoista
 4. http://fi-fi.facebook.com/pages/Nuorten-nettilehti-Painovirhe/178007538911516?sk=wall Löysin tämmöisen :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana lukea tuota hyvän olon tunnettasi - se saa meidät muutkin varmasti hyvälle tuulelle ja oikeaan vireeseen - kiitos fiilareidesi välittämisestä tänne!
  ja minäkin haluan lukea tekstin - huomasin viimeisen kommentin, joten käyn tsekkaamassa, oletan, että se teksti löytyykin sieltä.

  Valoisaa mieltä edelleen!

  VastaaPoista
 6. Vau! Kiva lukea miten hyvin olet kuntoutunut. Olet todella kaunis nuori nainen. Ihanaa talven odotusta!

  VastaaPoista
 7. Vau! Miltä tuntuu olla ehdolla Vuoden keskisuomalaiseksi mm. Vuoden urheilijan Minna Kaupin ja Babatunde Wusun kanssa? On sulla hieno seura mutta ansaitset kyllä paikkasi tuolla listalla! :)

  VastaaPoista
 8. Luin tarinasi Keskisuomalaisesta silloin kun se siinä oli. En muista tarkkaan että milloin. Nyt löysin blogisi ihan sattumalta ja aion jäädä seurailemaan.

  Luin tästä nyt muutamia postauksia ja täytyy sanoa että vaikutat ihanalta tytöltä. Olet selkeästi taistelija ja ihanaa on se että et ole luovuttanut unelmiasi esimerkiksi Tiimiakatemian suhteen. Jatka samalla asenteella niin sä pääset kaikesta huolimatta vielä pitkälle!

  Olen itse elämäni aikana kokenut monia vastoinkäymisiä mutta tämän sun tilanteen kohdalla ne tuntuu hyvinkin pieniltä. Silti ne kuitenkin ottaa välillä pannuun, ei voi mitään.

  VastaaPoista
 9. Tämä nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta tuli vaan mieleen, että tunnetko itsesi samalla tavalla viehättäväksi jne. pyörätuolista huolimatta? Eli siis, onko pyörätuoliin päätyminen vaikuttanut itsetuntoosi? Olet tosi nätti tyttö, mutta mietin, että näetkö sitä itse samalla tavalla :)

  Toivottavasti ei ole liian henkilökohtainen kysymys!

  VastaaPoista
 10. Ääni täältä lähtenyt sulle tuossa Keskisuomalaisen kisassa! Sä olet niin jatkossa :-)) - A -

  VastaaPoista
 11. Sonja: Mäpä laitan ton teksin tässä tänään tai huomenna tänne vaikkapa :)

  Anonyymi: Kiitos kävinpäs jo nopsaa vilkasee tuota, mutta missähän se itse nettilehti on.. tai no saatte ton tekstin tänne kuiteskin iha piakkoin!

  Ritva: Kiitos itselles kaikista mukavista kommenteistasi :) Juu ja laitan sen teksin tännekin!

  Anonyymi: Kiitoskiitos (:

  LauraK: No siis tuntuu aika hienolta! Olin ihan että VAU kun kuulin että oon ehdokkaana. Saa nyt nähdä miten käy, onhan tää tosi jännä juttu sit miten pärjään aika monien julkisuuden henkilöiden joukossa =)

  Reetta: Kiva jos tykkäät jäädä seurailemaan mun kuulumisia :) ja tottakai pienetkin asiat saa ottaa välillä pannuun. Niin käy kaikilla varmastikin! Kyllä muakin välillä ärsyttää aivan mitättömät jututkin.. mutta harvemmin kuin ennen kylläkin.

  Anonyymi: Ei ole liian henkilökohtainen kysymys. Vastaan aivan mielelläni. Oon miettinyt tota asiaa ja aluksi aattelin, että ei se mitään, oon varmasti iha yhtä viehättävä tai epäviehättävä kuin ennenkin. Mutta jos totta puhutuaan niin ei miehet/pojat katso mua yhtään samalla tavalla kuin ennen eikä pidä mua viehättävänä. Eli en tunne itseäni yhtä viehättäväksi kuin ennen. Tottakai näytän suunnilleen samalta ja tykkään laitautumisesta vieläkin, mutta ei. Tää tuoli on viehätyksen tappaja mun mielestä :D Mutta sen kanssa on mentävä..

  Anonyymi: Kiitos tuhannesti!

  VastaaPoista
 12. Viimisessä vastauksessas kirjoitit että, tuoli on viehätyksen tappaja.. Ei se kyllä noin oikeesti oo. Juttelemaan sulle pojat voi tullakin vähemmän kuin ennen, mutta se johtuu paljolti siitä, että tuolissa istuvan henkilön kannssa ei kävelevä henkilö niin helposti tohdi alkaakaan juttelemaan.

  VastaaPoista