maanantai 7. marraskuuta 2011

monday

Ihanaa maanantaita ihanat! Mietin tässä eilen illalla, että olisi joskus kiva tehdä postaus eri meikeistä. Mä olen nimittäin suorittanut tässä testausta minkä merkkiset meikit ovat parhaita.. Mutta tulin siihen tulokseen, että sellaisella postauksella menettäisin suuren osan lukijoistani, ja eihän se nyt olisi kivaa. Sillä olen saanut kiitosta juuri siitä, että tämä ei ole mikään perus hiukset-meikki-vaatteet -blogi. Päätinpä siis jatkaa samaa rataa kertomalla silloin tällöin etenevästä kuntoutuksestani sekä kirjoittamalla mm. viikonloppujeni tapahtumista.

Mun täytyy tuottaa teille pienimuotoinen pettymys: mä en ole pitkään aikaan tainnut oppia mitään uutta tällä tuolilla! Enkä ole edes kerennyt missään välissä reenailemaan autosta pois siirtymistä aivan itsekseni.. noh ehkäpä mulla on aikaa harjoitella noita asioita. Onhan mulla iloisiakin uutisia: remontti etenee! Mulla on ihan kohta valmis wc. Vihdoin, jipii!

Ainiin, voisin ehkä vihjaista teille, että multa pyydettiin taas juttua lehteen (kerron lehden nimen myöhemmi..hihi). Mutta siis, mitä ihmettä, haluavatko ihmiset tosiaan vielä lukea jotain musta? No eihän se mua haittaa, onhan tämä toimittajille juttelu mukava harrastus sinänsä.. Aika kivaa oikeastaan, että ihmisiä kiinnostaa tämä mun tilanne. Ja mulle itselle tulee hyvä mieli, jos saan ihmisiä ajattelemaan elämäänsä hiukan erilailla kuin ennen.

Eipähän mulla tällä kertaa oikein muuta nyt ole. Nauttikaahan alkavasta viikosta (ja vielä hetken edes suht lämpimistä keleistä)!


Mä alan nauttimaan kaverini seurasta nyt! Heissulivei :)

xoxo, Jassu

9 kommenttia:

 1. Ei se mua haittaa vaikka täällä olisikin meikkijuttuja. Jos sä silti kirjoitat niistä samoista asioista kuin ennenkin niin ei muutamat meikki tai hiusjutut varmaankaan lukijoita karkottaisi. Tee kuitenkin niin kuin haluat :)

  VastaaPoista
 2. Njääh. Ne meikkiblogit on aivan eri luokkaa kun tää. Haluan pitää tän entisellään :)

  VastaaPoista
 3. Miltä susta tuntuu kattoo kuvia, mitä on otettu silloin, kun pystyit vielä kävelemään? Tuleeko haikea fiilis?

  VastaaPoista
 4. Hmmm ei oikeastaan tuu haikee fiilis. En mä oikein tiedä. Yleensä kun katon kuvaa, jossa mä seison (tai kävelen tai jotain) niin mietin että miks mä inhosin niin kauheasti mun jalkoja.. Se on jännä tunne, aattelen ehkä et 'hei en mä ollutkaan niin tyhmän näkönen kun olin ajatellu'. Vanhojen tanssi kuvia katellessa tulee hyvä mieli, et ehin tanssia ne :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään sun blogista tällaisenaan kovasti, mutta siis kyllähän ns. lifestyleblogissa voi olla juttuja monistakin eri aiheista?! Tai jotenkin tykkään blogissasi juurikin siitä, ettei se keskity esimerkiksi pelkästään kuntoutukseen, vaan käyt myös baareissa yms. Uskon, että osittain juuri se, että elämäsi on vammautumisesta huolimatta aika normaalia nuoren aikuisen elämää, on koskettanut ainakin minua ja muitakin lukijoitasi kovasti.

  Tsemppiä kovasti jatkoon! Olet ollut tosi urhea, ja pärjäät jatkossakin varmasti. Uskon myös, että voit ihan todella löytää sopivan elämänkumppanin ja päästä naimisiin! Tai siis varmaan monilla etenkin nuorilla pojilla ja sellaisilla, jotka eivät tunne ketään liikuntavammaista, voi olla aluksi vähän vaikeuksia suhtautua pyörätuoliin, mutta oot kuitenkin niin sosiaalisesti aktiivisen oloinen ja nätti, että mahdollisuuksia varmasti tulee. Ja siis uskon myös, että moni osaa arvostaa sitä, että osaat elää niin positiivisesti. Ainakin minussa (olen kyllä nainen...:)) juttusi herättävät tosi positiivisia tunteita!

  VastaaPoista
 6. Sinähän voit ihan itse tehdä blogissasi mitä haluat :) - mutta kieltämättä nämä sinun toisenlaiset tarinat ovat mielenkiintoisia ja herättävät halun saada lukea lisää samanlaista ....mutta pienissä annoksissa myös muuta voisi olla ihan hyväkin idea!

  Ja - aivan mahtava oli huomata Keskisuomalaisessa sinun olevan yksi ehdokas vuoden immeiseksi täällä kulmilla! - pitääkin nyt heti äänestää sinua - satakertaa fiksumpi ihminen kuin joku hakkarainen....

  Iloa elämääsi!

  VastaaPoista
 7. Piti tulla kertomaan vielä sinulle, että mainostin omassa blogissani sinun ehdokkuuttasi, toivottavasti et tykkää huonoa siitä.....mutta kun sä vaan oot niin hyvä ehdokas!

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Kiitos ihanasta blogista! Musta on tosi kiva seurata tätä sun blogia ja lukee miten sä kuntoudut ja selviydyt elämästä! Älä koskaa lopeta tän pitämistä. Oot muuten tosi nätti :)
  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 9. Neela: Kyllä, mun elämä aika lailla normaalia nuoren naisen elämää :) Ainakin siltä musta tuntuu. Kiitos paljon! Ihana kommentti, piristit päivääni :)

  Ritva: Saas nyt nähdä tuleeko tänne joskus joku erilainenkin postaus.. Hahh juu kilpailussa ollaan! Kiitos paljon =) Ja ei se mitään, että olet mainostanut!

  Anonyymi: Kiitos hirmuisesti!! Jatketaan :)

  VastaaPoista