maanantai 21. marraskuuta 2011

viikko julkkiksena

Nyt paljastan, mistä jännistä jutuista kirjoittelin tänne viime viikolla! Eli siis mun luona kävi toimittajia ja kuvaajia tekemässä parikin juttua.

Ensimmäinen oli Iltalehteen:
iltalehti.fi 
Ja tässä kuva paperilehtisestä:
klikkaile tätä

Korjaisin yhden jutun tuosta tekstistä! Eli tuossa sanotaan, että omaisille oli alussa sanottu, etten puhuisi tai muistaisi mitään. No asia ei aivan ollut näin: Lääkärit eivät osanneet sanoa kuinka tälli oli vaikuttanut aivoihini. Mahdollisuus muistamattomuuteen tai puhumattomuuten oli. Onneksi aivokolauksesta ei jäänyt jälkeäkään muhun :)

Seuraava juttu onkin Keskisuomalaisessa. Eli mä pääsin kuin pääsinkin Vuoden Keskisuomalainen-kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon! No, meistä kaikista finalisteista tehtiin videohaastattelut nettiin. Tämä uusi äänestys (äänestetään voittajaa) alkaa ilmeisesti tänään ja voittaja julkaistaan 21.12.2011. Suosittelen katsomaan myös videon Petri Grönholmista! Mahtava mies!
ksml.fi

Tämmöisiä juttuja tein viimeviikolla. Oli aikalailla erilainen viikko verrattuna muihin, tälläistä se varmaan julkkiksilla on. Kylläkin ainakin kymmenkertaisina tuo haastattelujen määrä. Hui.. Hih! Saa nähdä miten tuossa kilpailussa käy, ja ei muuta kuin jännittämään tuloksia! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

xoxo, Jassu

21 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä ei jostain syystä toimi toi mun video.. kaikki muut näkyy kyllä mun koneella. Höh

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. nyt olen oman ääneni antanut :) kaikkea hyvää tulevaan talveen!

    VastaaPoista
  4. Haha musta on ihanaa et Petrin kaa teitte molemmat kukan ja sydämen! Mielettömästi tsemppiä - saat mun äänen :)

    VastaaPoista
  5. aina vaan uudestaan ja uudestaan heti kun luen mitä vaan juttuja susta, tai tätä sun blogia, itken ilosta kun sun positiivisuus on niin hieno ja nykyään aika harvassa oleva rikkaus. tsemppiä ja onnea, sekä äänestyksessä ja elämässä ylipäätään ! ♥

    VastaaPoista
  6. Katsoin juuri äsken teidän finalistien videohaastatteluja. En tunnistanut sinua kuvasta, mutta kun video lähti pyörimään, muistin sinut miltei heti. Sitten googletin nimelläsi, löysin tämän blogin ja luin tarinasi ja näitä tänne bloggaamiasi juttuja. Tunneskaala vaihteli epäuskon, toivon, kyynelien sekä helpottavan ilon ja naurun välillä. Sain rohkeudestasi ja elämänasenteestasi kovasti potkua, kun päivä lähti vähän huonosti käyntiin. Ja, upeaa, että sinulla on noin hieno perhe ja mahtavia ystäviä ympärilläsi.

    Niin, olin noin pari vuotta sitten muutamia kertoja sijaisena opettamassa sinua ja luokkakavereitasi. Todellakin erotuit joukosta iloisuudellasi, elävyydelläsi ja valloittavalla hymylläsi. Ja, kun kyselin liian vaikeita, tai kukaan ei muuten vaan rohjennut vastata, niin kuuluit siihen harvahkoon joukkoon, joka sinnikkäästi ainakin yritti pelastaa poloisen sijaisen toivottomasta tilanteesta :)

    Toivotan valtavasti tsemppiä ja voimia kuntoutuksessa ja elämässä ylipäätään. Äänestän sinua, ja jos annat luvan, niin pyydän muitakin facebookissa tms. toimimaan samoin. Minusta tuli kertaheitolla fanisi, ja aion seurata bloggaamistasi tiiviisti.

    VastaaPoista
  7. Oot aivan uskomaton, kumpa jokaisessa ihmisessä ois ees pieni ripaus sun asenteesta ja iloisuudesta! Tsemppiä ja hyvät joulunodotukset! :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Joo aika hyvä kun kumpiki teki sen sydämen! Hahah. Kiitos :)

    Anonyymi: Aaaw. Ihana. Kiitos :)

    Timo: Voi ei, tunnistiko mut videosta niin hyvin. Mun mielestä näytän ihan hassulta siinä videossa :D On aivan uskomattoman hienoa kaikki nää mun läheiset! Apua, missähän sä oot ollut sijaisena.. siis lukiossa vai yläasteella? Hahah kuulostaa just multa, tuo sijaisen pelastaminen toivottomasta tilanteesta! Kiitos hirveästi :) Saat luvan pyytää muitakin facessa toimimaan samoin!

    Anonyymi: Kiitos! Ja hyvää joulun odotusta sullekin :)

    VastaaPoista
  9. Aivan mahtavia juttuja taas niin lehdessä kuin videolla! Tätä blogiahan oon jo seurannutkin tiiviisti melkein alusta saakka... Kyllä sä sit oot - mitä ihmettä enää sanoisin?! Ei muuta kuin: anna mennä samaa rataa!!! Ääni KSML-kilpailussa lähti taas positiiviselle sisupussille eli sulle, taidanpa muutamalle kamullekin vihjaista ;-) - A -

    VastaaPoista
  10. Taisitte olla lukion ekalla silloin keväällä. Syksyllä sitten siirryitte keskustaan opiskelemaan. Sielläkin muutaman kerran pyörähdin. Kuvissa olevat kaverisi ovat tutun näköisiä, mutta enhän minä nimeltä teitä ketään muista.

    VastaaPoista
  11. Käyty äänestämässä ja tsemppiä ! :) Olet niin mahtava, itse olin kuukausi ennen sinua kolarissa ja toivoin joka päivä että selviät kun jouduit siihen onnettomuuteen. Kärsin myös itse kivuista vielä nyt ja käyn fysioterapiassa siitä vieläkin, mutta todella vähäistä sinuun verrattuna. Välillä tuntuu aika raskaalta kun ei pysty urheilemaan samanlailla kuin joskus ja se muistuu mieleen mutta minulla toimii kaikki.. Ja annat voimia ja tsemppiä ja olen myös blogisi takia ottanut elämään joka päivä myönteisen asenteen ! Kiitos SINUN ! :) Se että vammani on pieni verrattuna sinuun niin välillä se tuntuu ihan ylivoimaiselta mutta jos sinulle nuo eivät ole mitään niin mitä jäisin itse sitten möksöttämään :) Pikku julkimo ;)

    VastaaPoista
  12. Parasta näissä postauksissa on sinun positiivisuutesi!!
    Itse asiassa kun luin lehtijutun eilen niin mietin että miksi ihmeessä olet niin tutun näköinen, kunnes tajusin että näin sinut kks:ssä perjantaina :) Olin mieheni mukana kun hän oli menossa ct-kuvaukseen ja kiinnitin huomion sinuun kun olit jotenkin niin kovin säteilevän oloinen ja iloinen :)) Iloa sekä onnenkantamoisia elämääsi ja tulevaisuuden suunnitelmillesi! Hieno juttu tämä blogi!

    VastaaPoista
  13. Wau, kaikkea jännää elämässäsi nyt on - aivan upeaa! Laitoin taas uuden vinkin äänestykseen blogiini.
    Kävin katsomassa myös Keskisuomalaisen sivuilla videosi, onpa sinulla todella miellyttävä ääni - eli vaikka sellainenkin toimittaja sinusta voisi tulla - radio-tv......
    Tsemppiä ja myötätuulta purjeisiin edelleen!

    VastaaPoista
  14. asutko sä tikkakoskella vai jyväskylässä ? mulle jäi vähä epäselväksi. No kuitenkin, itse asuin tikkakoskella muutaman vuoden, ihan kiva kylä :) joskus käyn porukoilla siellä päin. Mutta joo, oli tosi hieno juttu lehessä sinusta ja tuos videos tuli hyvin esiin tuo sinun iloisuutesi ja positiivisuutesi, ihana ihminen olet :)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Kiitoskiitos! :)

    Timo: Aaa okei. Kaverin kanssa mietittiin, että olitkohan sä historiassa tai yhteiskuntaopissa meillä..?

    Anonyymi: Kiitos hirmuisesti! Ihana, että mun tekstit on antanut sulle tsemppiä ja parempaa asennetta :) Kiva saada tuollaisia kommentteja!

    Anonyymi: Vau hih hassua, että muistit mut sieltä. Kiitos kovasti :)

    Ritva: Niin, kaikkea jännää tapahtuu! Haha, tavallisesti mä vaan puhun ehkä 10 kertaa nopeammin. Mun vanhemmatkin ihmetteli miten osasin olla kerrankin rauhallinen puhuessani! Kiitos kiitos :)

    Wonderman: Siis asun Tikkakoskella. Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  16. Jassu, olet uskomaton tyttö! Ihailen sinua :)

    VastaaPoista
  17. Niin olinkin. Jommassa kummassa tai saatoin ehkä olla molemmissa. Mites tämä nyt näin helposti paljastui..

    VastaaPoista
  18. Mä niiin paljon haluaisin tuollaisen myönteisen elämänasenteen! :)
    Mielestäni sopisit koko Suomen positiivisimmaksi ihmiseksi ja yllätyin todella iloisesti kun luin kotona Iltalehteä, äidillekin huudahdin "Hei, täällä on tästä Jasminesta, mä luen tän blogia ja se on ihan loistava!"
    Sun blogissakin on asenne kohdallaan! Voisin pitää sua mun arkielämän idolina :)

    VastaaPoista