tiistai 6. joulukuuta 2011

dove


Meinasin pitää teitä jännityksessä ja olla laittamatta kuvaa vielä vähään aikaan. Mutta ei, en pystynyt. Mulla ei ole kovinkaan hyvä itsekuri. Mä olen niiiin iloinen tosta tatuoinnista, että haluan jo päästä esittelemään sitä! Mun kaveritkaan (muutamaa lukuunottamatta) ei ole nähnyt vielä tota, eikä melkein kukaan edes tiedä, että otin ton! Hahahh. Saa nähä huomaako joku kavereista täällä tän ;)

Mutta siinä siis, omistettu Maijamurulle <3

xoxo, Jassu

27 kommenttia:

  1. Eii vitsi kuin kiva ajatus ! ja muutenkin hienosti suunniteltu :) oot aivan mahtava ystävä :)

    VastaaPoista
  2. Enna: Hihh :) Kivan kun tykkäät!

    Krista: Kiitos, oon samaa mieltä!!

    emiliaemma: Kiitoskiitos :)

    VastaaPoista
  3. Vaude, hieno ja kaunis ajatus!

    VastaaPoista
  4. Ihan tosi, ajauduin tänne blogiin jotakin kautta ja vuosi sitten luin kaikkia uutisia onnettomuudestasi ja kaikki tälläiset kiehtoo minua aivan hirveästi !! Ja minusta on ihana lukea sinun selviytymistarinaasi ja sitä kuinka sinä vain säteilet iloa ja positiivisuutta ympärillesi !!! Luin sinun koko blogisi alusta loppuun asti ja tämän maailman kiinnostavimman blogin takia en päässyt nukkumaan ajoissa!!! Pitää tässä yrittää sitten huomenna kouluun mennä:D MUTTA KIITOS TUHANNESTI TÄSTÄ ja odotan innolla lisää :)

    VastaaPoista
  5. Reetta: Kiitos kovasti :)

    Anonyymi: Kiitoskiitos :)

    Anonyymi: Kiitos paljon, että tykkäsit näköjään lukea tätä aikalailla =) Toivottavasti silti jaksoit kouluun herätä ;) Lisää tulee vielä!

    Anonyymi: <3

    VastaaPoista
  6. Yksinkertaisuudessaan todella upea! Ja pointsit siitä, että otit käteen. Mun mies on ihan nyhverö, kun otti kuvat jalkoihin, joissa ei ole tuntoa... ;)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tatuointi! :) Kiitos todella hyvästä blogista

    VastaaPoista
  8. aivan täydellinen <3 mcfeast jr kuittaa

    VastaaPoista
  9. yks kauneimmista tatuoinneista joita oon nähny! aivan upee :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Kiitoskiitos :) Hahahh, melkoinen nyhverö sun miehes kyllä ;) ite mietin kerran samaa, mut ei se sit näkyis minnekään, ja toi käden kohta on jo monen vuoden unelma!

    Anonyymi: Kiitos ja kiva kun tykkäät :)

    mcfeast jr: Hihi, mussu <3

    Anonyymi: Kiitos paljonpaljon!

    Wonderman: Hihh, kivaa :)

    Anonyymi: Paljon kiitoksia!

    VastaaPoista
  11. HUOM: tossa alhaalla olevat "mielipide" ruksitukset vaihtui. Nykyän ne on 'tykkään' ja 'plääh'

    Toivon, että käytätte niitä, jotta tiedän millaisista jutuista tykkäätte!

    Kiitos

    VastaaPoista
  12. Hiiih senkin rontti nyt vasta huomasin tän! Ja se on ihanempi ku osasin kuvitella <3 Ja toi M näyttää tossa kauempaa otetussa kuvassa ihan ristiltä, aika jännä tai sit vaan ite nään sen niin.. Nyt tuli hirvee tatuointi himo!

    ps. oot ihana

    pps. vois nähä koska on iksu

    ppps. laitoin sulle rahoi

    <3 Emmisi

    VastaaPoista
  13. voi että, löysin sun blogin tänään vaikka joskus yritinkin tätä etsiä, mutta en löytänyt =( luin se heti alusta loppuun. hirmu hyvää luettavaa! itse olen juuri lukenut noita onnettomuus juttuja silloin kuin se tapahtu, ihan kamalaa. Jotenkin se ottaa vielä enemmän sydämmestä, kun vaikka en tunne sua lainkaan, vaan tiedän sun olevan vaan siskon kaverin kaveri. sait todellakin uuden lukijan.
    ja toi tatska on upee ;)

    VastaaPoista
  14. näin sut eilen jypin pelissä! ;D Vai olitko se sinää!

    VastaaPoista
  15. Emmi: Hihiii en kertonu kellekää tosta!! Ja joo no kyl se itseasias ku kattoo ni näyttää vähä ristiltä! Ja mulki ois vähä ikävä <3

    Anonyymi: Kiva et löysit edes nyt tän :) Kiitos, jos jatkat lukemista!! Mäkin tykkään tosta tatskasta ;)

    Enna: Juu! Minähän se siellä olin =)

    VastaaPoista
  16. Tatuointi on upea ! tarkoitus + ajatus ja niiden toteuttaminen kuvaksi on ihana =) Ja muuten ajattelin pistää tällaisen tänne http://www.iltalehti.fi/urheilu/2011120914915181_ur.shtml ! Jäi vähän että vau :o Mikä vaan on mahdollista..Tsemppiä jatkoon, koulun käyntiin ja ihanaa joulua 0<|:)(Tontulta sen piti näyttää ) :D

    VastaaPoista
  17. Kaunis tatuointi. Konkreettinen muisto ihmisestä, joka muistoissa kulkee aina mukana <3 Ja kaukaa näyttää oikeasti ristiltä vielä. Hieno löytö tuo hohtokeilaus, go on :-) - A -

    VastaaPoista
  18. ihana tatuointi! pakko muuten kommentoida että sun asenne on niin rautaa! vaikutat niin upeelta ihmiseltä ja oot niin positiiviinen vaikka kaikkea harmillista sulle on tapahtunut! inspiroit todellakin ja kovaa! :) ehkä rohkein ja urhein ihminen ikinä :)

    VastaaPoista
  19. rupeetko nyt taas käymään koulussa joulun jälkeen vai mitä meinaat tehdä? :)

    VastaaPoista
  20. Anonyymi: Kiitoskiitos, mustakin tuo tatuointi kokonaisuudessaan on ihana idea :) Hei katsoin ton saman uutisen, ihan hurjan hieno juttu! Vau! Harmi vaan mulle tollainen ei ois mitenkään mahdollista, sillä multa halvaantumisen lisäks (voikohan sen noin sanoa..) niin katkes hermot selkä-jalat väliltä. Mutta ei voi mitään :) Hyvää joulua sullekin!!

    Anonyymi: Kiitos!! :) Niin olikin tosi kiva löytö tuo hohtoleilaus! Hihh!

    Anonyymi: Kiitos paljon! Ja tosi ihana kuulla jos inspiroin :)

    Anonyymi: Juu joulun jälkeen alkaa koulu taas normaalisti, hui!!

    VastaaPoista